Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tüm stadı koyu bordo yaptığımızı var sayalım tüm tribünlerin o ihtişamlı! bordosunugörmek için stada kimsenin gelmemesi gerekiyor. rakip takımları boş ihtişamlı korkunç bordo rengimizlemi boğacağız
    Trabzonspor ürkütücü bordo tribünletiyle rakipleri daraltıyor nefes darlığı oluyor

yog yog

zaten alt mavi oldu renkdaşım.

üstümüze dokunmasınlar

Yorum

• Bizim stadın betonu sanki daha beyaz Ben mi yanılıyorum acaba?
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yog yog

zaten alt mavi oldu renkdaşım.

üstümüze dokunmasınlar
        üstünüzede dokundular renkdaşım pixelli pixelli

Yorum

üstünüzede dokundular renkdaşım pixelli pixelli
          aman tanrım

Yorum

aman tanrım
            tribün yüzünden imana geldin

Yorum

tribün yüzünden imana geldin
              yooo

mavi pikseli görürsem eleştirim çok sertleşicek ceza bile alabilrim.

Yorum

yooo

mavi pikseli görürsem eleştirim çok sertleşicek ceza bile alabilrim.
                aman sakin ol renkdaş ceza alma tanrı korusun ve seni yüceltsin

Yorum

• Şu muşamba olayı nereden çıktı arkadaş. Çok dandik görünüyor. Bursa stadında da öyle, sanki yama yapılmış veya yağmur gelmesin diye bez serilmiş gibi duruyor.

Bir de birbirine eklenmiş demir yığını çatı var, o da çok kötü duruyor. Stadı hiç beğenmedim, belki bitince doğru düzgün bir şeye benzer. Bursa ile bizim stad en kötüleri. BJK'ninki biraz klas duruyor en azından. Anadolu kulüplerine yapılan stadlar daha bir güzel nedense. Hele hele yurdışında yapılan stadlara bakıyorum bizimkilerle hiç alakası yok. Modern mimarileri ve elit görünüşleri var. 40 bin kişilik stadlar böyle kötü durmamalı.

Şimdi yeni fotolara bir baktım da o ne öyle arkadaş belediyenin yaptığı pazarlar gibi çatı & membran ikilisi. Allah affetsin ne diyim. Az buz paralar da harcanmıyor bu stadlara.
                  En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 30.08.2016, 00:47.

Yorum

• Muşamba, demir yığını çatı, hiç estetik değil, modern değil vs.vs. Komiksiniz yahu.
                    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Dışardan bakınca güzel gözüken yapılar içerisine girince kalitesiz ve kötü işçilikle ön plana çıkıyor.Son yıllarda Türkiye de müteahhitlik işleri hep böyle.Özellikle Toki işleri.Akyazıda yapılan yeni stadında böyle olacağını düşünüyorum.

Yorum

• piksel mi olcak ya abiiiiiiiiiiiiiii

Yorum

• Bunlar ışıklandırma değil sanki. Ses sistemine ağıt hoparlörlere benziyor.
                          !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dışardan bakınca güzel gözüken yapılar içerisine girince kalitesiz ve kötü işçilikle ön plana çıkıyor.Son yıllarda Türkiye de müteahhitlik işleri hep böyle.Özellikle Toki işleri.Akyazıda yapılan yeni stadında böyle olacağını düşünüyorum.
                            Bir stadyumda ne gibi kalite yoksunluğu olabilir?
                            Localar mı? Gördüğümüz kadarıyla gayet kaliteli bir işçilik var.
                            Koltuklar mı? Tartışmaya bile gerek yok.(Eğer koltuktaki armanın vidası neden bordo değil diyecekseniz tartışmaya gerek var)
                            Zemin mi? Hibrit olacak.
                            Skorboard mı? Başkan birinci kalite olacak dedi.
                            Konumuz stadyum iç mekanıysa tuvaletler de dahil, stadyumlardaki tuvalet standartı nedir sizin için? Akyazı stadı bu standartların ne kadar dışında.

Ben stadımız dört dörtlük demiyorum ama ne gibi bir kalite eksikliği var göremedim açıkcası.
                            En son lazkopatfaroz tarafından düzenlendi; 30.08.2016, 01:36.

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunlar ışıklandırma değil sanki. Ses sistemine ağıt hoparlörlere benziyor.
                              Ses sistemine ait hoparlörler çoktan takıldı. Bunlar ışıklandırma.

Yorum

• o muşamba dediğin malzemenin adı membran. dünyaya senden daha çok faydası var. su geçirmez, rüzgara dayanıklı, havayı ve kendini temizler gelir evde kalan bulaşıkları da temizler. dünyanın her yerinden kullanılan malzemeye adamlar muşamba çadır bilmem ne diyor ya hu! milyonluk muşamba (!)

şu saçma sapan tabirlerinizi kendinize saklayın. inşaat sektörüyle uzaktan yakından alakası olmayan adamlar son teknoloji ürünlere dalga geçer gibi tabirler kullanıyor.
                                futbolcu oldunuz teknik direktör oldunuz başkan oldunuz o oldunuz bu oldunuz şimdi sıra inşaat yüksek mühendisliğinde...(malzeme alanında yüksek mühendis(!))

şaka gibisiniz vesselam.
                                Bize Her Yer Trabzon

Yorum

Yükleniyor...
                                X