bu iş sürekli erteleniyor.
En baştan ilk yarı maçları avni aker oynayacağız denseydi oranın zeminide adam gibi bakım yapılsaydı akyazıya da tertemiz şekilde geçseydik ne olurdu.
Önce açılış ertelendi sonra akhisar şimdi rize sonra ekimin sonu falan uzadı gitti iş.
Kombineyi aldım ama ilk intiba önemli, eksikleri olan bir yere girmekle komple hazır bir stada girmek arasında fark var.
Ben avni akerde fb maçına kadar oynanmasına karşı çıkmazdım ama başkan stat sponsoru ve transfer işindeki gibi zamansal beklentiye sokup öteleme yaptı.
Hayırlısıyla bitsede yeni stadımıza geçsek.
bu iş sürekli erteleniyor.
En baştan ilk yarı maçları avni aker oynayacağız denseydi oranın zeminide adam gibi bakım yapılsaydı akyazıya da tertemiz şekilde geçseydik ne olurdu.
Önce açılış ertelendi sonra akhisar şimdi rize sonra ekimin sonu falan uzadı gitti iş.
Kombineyi aldım ama ilk intiba önemli, eksikleri olan bir yere girmekle komple hazır bir stada girmek arasında fark var.
Ben avni akerde fb maçına kadar oynanmasına karşı çıkmazdım ama başkan stat sponsoru ve transfer işindeki gibi zamansal beklentiye sokup öteleme yaptı.
Hayırlısıyla bitsede yeni stadımıza geçsek.
8jk ve bursa stadyumlarinda halen calisma var, acilis nezamandi
kötü intiba birakti diyen varmi
stadı erteleye erteleye sezon arasına kadar iteleyecekler.. madem bitmiyor neden erken tarih veriyorsunuz arkadaş.. başkanın en büyük yanlışı her org. erkenden konuşuyor sonra gerçekleşmiyor bu huyunu sevmiyorum yalan yok ama candır..
madem geç açılacak adam gibi bitirsinler tamamlasınlar, eksikleri tamamlansın o zamana kadar avni akerdeki patates tarlasında maç olmamak kaydı ile rize, istanbul, izmir, ankarada birer maç yapılsın. son maçı avniakerde yapalım kapanışı o zamana kadar çimleri düzeltsinler yoksa tarlada oynamaya gerek yok yani..
Stadi nekadar gec acilirsa, okadar mutlu olan taraftarlarimiz var.
Baskanin verdigi zamanlar tutmayinca Sanki Baska kulübün Baskaniymis gibi laf atanlar oldukca, bu takimdan da bir halt olmaz..
sonra Taraftar niye birlesmiyor niye söyle niye böyle...
Baskan hapimizden daha fazla bu stadin erken acilmasini istiyordur, buna eminim... Maddi yönden Takim yerlerde sürüyor...
Ne istanbuldaki Kasimpasa macinda Tribünler fulldu Nede sözde Avni Akerde Veda macinda Satilan bilet Kapasitenin 50% altindaydi ...
ama yinede Taraftar gelmis.. yok baskan söyle yok böyle...
Bu zihniyet Taraftar profilinde var oldukca, 2 metre ilerlemez bu Takim..
Adam hirsizlik yapiyor taraftarina KÖPEK diyor omuzlarda tasiniyor.. bizim kiler...
Stadi nekadar gec acilirsa, okadar mutlu olan taraftarlarimiz var.
Baskanin verdigi zamanlar tutmayinca Sanki Baska kulübün Baskaniymis gibi laf atanlar oldukca, bu takimdan da bir halt olmaz..
sonra Taraftar niye birlesmiyor niye söyle niye böyle...
Baskan hapimizden daha fazla bu stadin erken acilmasini istiyordur, buna eminim... Maddi yönden Takim yerlerde sürüyor...
Ne istanbuldaki Kasimpasa macinda Tribünler fulldu Nede sözde Avni Akerde Veda macinda Satilan bilet Kapasitenin 50% altindaydi ...
ama yinede Taraftar gelmis.. yok baskan söyle yok böyle...
Bu zihniyet Taraftar profilinde var oldukca, 2 metre ilerlemez bu Takim..
Adam hirsizlik yapiyor taraftarina KÖPEK diyor omuzlarda tasiniyor.. bizim kiler...
hay ağzına sağlık. içimden geçenleri yazıya dökmüşsün.
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum