Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Online Spor @onlinespor 4 dk.4 dakika önce

Trabzonspor'un yeni stadında deniz doldurulduğu için bir miktar oturma olduğu ve çatlakların oluştuğu iddia edildi.

Betonu nereye dökerseniz dökün çatlama olacaktır. Denizin doldurulmasıyla zerre ilgisi yok. Bir yapıyı ana kayaya da oturtsanız kısa süre içerisinde çatlaklar meydana gelecektir.

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Betonu nereye dökerseniz dökün çatlama olacaktır. Denizin doldurulmasıyla zerre ilgisi yok. Bir yapıyı ana kayaya da oturtsanız kısa süre içerisinde çatlaklar meydana gelecektir.
      Şunu hangi mantıkla söylediğinizi çok merak ediyorum
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Koalisyon ile stadyum 10 seneye hazır olur...

Sent from my iPad using Tapatalk
        Olsun bekleriz sıkıntı yok, Tek başına iktidarla kupayı 10 sene beklerken sıkıntı yoktu? Stada gelincemi sabırsızlandınız.
        Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
        -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Basit tabirle böyle çatlakların olduğu yerlere yere Yüksek dayanımlı beton şırıngalanıyor çatlaklar kapatılıyor dolayısıyla , içindeki demirin paslanmasını ve betonun tekrardan birlikte hareket etmesini sağlamaya yarıyor.
          Yüksek dayanımlı beton değilde kimyasal bir karışım enjekte ediliyor. Amaç betonun tekrar bütün olmasını sağlamak.
          Bu durumla Moscovada çok karşılaştım.

Yorum

• Renk bordoya döndü sanırım?

Yorum

• ışıktan öyle görünüyor, geçenkiyle aynı.

o değilde dış cepheyi beyaz yapmak nasıl bir mantıktır?

Yorum

• Fotoğraf'ın doğruluğu üzerine sağ tıklanıp Google'da ara seçeneğiyle teyit ettirilir. Yukarıda arkadaş paylaşmış. Fotoğraf Akyazı ile alakalı değil.
                MCMLXVII

Yorum

• Yalnız dikkat ettiyseniz boya fotoğrafları aynı yeri gösteriyor.

Link1 Link2

İlk fotoğrafta sol altta bulunan boya kutuları 2. fotoğrafda da sol altta. Beyaz duvara mavi şerit çekilmiş, nasıl durduğuna bakmak için sanırım.

Ayrıca ben bütün yerleri aynı renk boyayacaklarını sanıyordum, duvarın beyaza boyandığını farketmemiştim. Duvar ve direğin beyaza boyandığı net olarak görülüyor 2. fotoğrafta. Halbuki projede duvarda, direkte kırmızı http://www.akyazistadi.com/images/5.jpg http://fs2.directupload.net/images/150610/g6x24m76.png
                  ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Stat canlı yayın kamerası sizde çalışıyor mu? Yoksa sorun bende mi?
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yüksek dayanımlı beton değilde kimyasal bir karışım enjekte ediliyor. Amaç betonun tekrar bütün olmasını sağlamak.
                      Bu durumla Moscovada çok karşılaştım.
                      Anlaşılır olsun diye söyledim Bizde yaptık 5 yıldızlı bir otel inşaatında

Yorum

• Canlı yayın kamerası çalışıyor

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Renk bordoya döndü sanırım?

Cok çocuksu duruyor böyle. Duvar ve tribün alti bordo ve Bordeaux stadindaki gibi isiklandirma ile çok daha güzel olabilir.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Anlaşılır olsun diye söyledim Bizde yaptık 5 yıldızlı bir otel inşaatında
                            Benim inşaatım senin inşaatını döver işin sakası bir yana beton deyince o kısım yüzden yazdım.
                            Aynı frekansı konuşuyoruz

Yorum

Direklerin beyaz tercih edilmesi hiç iyi olmaz.

Yorum

daha iyi olabilirdi sanki

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X