İlk olarak kaya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
renklerimiz bordo ve mavidir. koyu bordo açık mavi açık bordo koyu mavi değil. en azından bana göre ve hatta milyonlarca Trabzonspor taraftarına göre. tüzüğün bilmem neresinde ne yazdığı beni ilgilendirmiyor. Yok kırmızıya çalan bordo yok yeşile çalan mavi, yok buz mavisi yok şu yok bu.. nedir bu renk derdi bu milletin...her şeyimiz tamam da renk skalası ile uğraşıyoruz.. takılan koltuk mavi mi? mavi. daha neyin kavgası bu..
şu takılan koltukların rengini 1 milyar insana sorsan hemen herkes bordo ve mavi der. belki bazıları kırmızı ve mavi der. hiç kimse yeşil demez...gs nin açık sarı koyu sarı diye bir derdi varmı? yada şikecilerin.. yada bursasporun? yada milanın...rengimiz açık mavi ise niye herkesin dilinden bordo-mavi düşmüyor.
şöyle bir haber düşünebiliyormusunuz " koyu bordo- açık mavili ekip Konyaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor"..
vel hasılı kelam: on numara olmuş koltuklar. hele hele o açık mavi, soğuk, itici rengi kullanmadıkları için minnettarım...Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
Renklerimiz koyu bordo ve açık mavidir. Sizi ilgilendirmemesi gerçeği değiştirmiyor
Kusura bakmayın ama kendimce yanlışa yanlış demeyi görev sayıyorum. Yanlış gördüğümü söylemek mecburiyetindeyim
Crg_Vz_LWIAA09_Sr.jpg
bayrak.jpg
Haydi bordoyu geçtim, mavinin tonu sizi hiç mi rahatsız etmiyor?En son Travelair tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 09:35.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bayılıyorum bu foruma yahuForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenklerimiz koyu bordo ve açık mavidir. Sizi ilgilendirmemesi gerçeği değiştirmiyor
Kusura bakmayın ama kendimce yanlışa yanlış demeyi görev sayıyorum. Yanlış gördüğümü söylemek mecburiyetindeyim
[ATTACH=CONFIG]10638[/ATTACH]
[ATTACH]10639[/ATTACH]
Haydi bordoyu geçtim, mavinin tonu sizi hiç mi rahatsız etmiyor?Naber?
Yorum
-
Evet ona rağmen bordo koltuklar açık kalıyor
Bu değerlerimize sahip çıkma meselesidir arkadaşlar. Özümüze, orjinalliğimize sahip çıkma meselesidir. Çıkmazsak canım ha bordo ha kırmızı, ha mavi ha turkuaz, ha kaliteli futolcu ha kaliteli gibi futbolcu, ha forvet ha forvet arkası, ha kaliteli yönetim, ha kaliteliymiş gibi yönetim, şut da atsam Real Madrid'de oynardım diye diye yozlaşır dururuzEn son Travelair tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 09:50.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenklerimiz koyu bordo ve açık mavidir. Sizi ilgilendirmemesi gerçeği değiştirmiyor
[ATTACH=CONFIG]10638[/ATTACH]
[ATTACH]10639[/ATTACH]
Haydi bordoyu geçtim, mavinin tonu sizi hiç mi rahatsız etmiyor?Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
Hakkınızı ararken Anayasa'da böyle yazıyor, bu anayasaya aykırı demiyor musunuz? Yoksa Anayasa'da ne yazarsa yazsın, önemli değil mi? Bu güzel renkleri bırakıp fark etmez aleladeleri de olur mu diyorsunuz? Kendinize tişört alırkenki hassasiyetiniz burda geçerli değil mi? Evladımızı evlendirirken hırlı mı hırsız mı, düzgün mü yamuk mu bakmıyor muyuz? Trabzonspor da sevdamız. Olan olmuş diye mi üzerinde durmuyoruz? Yozlaşmaya kapı açarsanız yozlaşma devam ederTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
Bir de yanlışa yanlış, doğruya doğru diyenler ve karşılığında ulaşabildikleri ama ulaşılamamak için tüm algılarını kapatanlar varTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum