Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Membran aralarına macun sıkmayı bile problem haline getiren bir taraftar profilimiz var. İşimiz zor gerçekten

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Bu hibrit çim denilen zıkkım ekildikten kaç hafta sonra oynanabiliyor bilen var mı?

Birde çim ekmeye ne vakit uygun hale geleceğiz?

İkinci yarıya yetişirse bu stat başarıdır.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu hibrit çim denilen zıkkım ekildikten kaç hafta sonra oynanabiliyor bilen var mı?

Birde çim ekmeye ne vakit uygun hale geleceğiz?

İkinci yarıya yetişirse bu stat başarıdır.
        3 haftada seriliyor sonrasında da 1 hafta ayar süresi mak 1 ay yani ekilmesiyle beraber

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Membran aralarına macun sıkmayı bile problem haline getiren bir taraftar profilimiz var. İşimiz zor gerçekten

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          problem degilmi kardesim, o aralar kapatilmasa, yine giyecen sari yagmurluklari. tam komedi olur.
          u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Membran aralarına kaplama yapılacak. Sifonik sistem sayesinde de yağmur suyu deşarj edilecek.
            tıp diliyle konuşmuşsun
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Beyaz renk amblemi öne çıkarmış siyah gibi boğmamış
              Cp6bFriXYAArVqm.jpg
              "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• eğer armanın üzerine basılacaksa buna tabiki itiraz ederim. yerini tam olarak anlayamadım.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Membran isi komple bitmeden zemin, koltuk gibi isler yapilacak mi ? Yada membran komple bitmesi mi beklenecek ?
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arka plan beyaz olunca guzel gozuktu .
                      siyah çok aşırı amatördü . göz tırmalıyordu .
                      İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beyaz renk amblemi öne çıkarmış siyah gibi boğmamış
                      [ATTACH]10288[/ATTACH]
                      İyi de zaten siyah kalmayacaktı ki.
                      Önce siyah atmasalar beyaz düzgün gözükmezdi altındaki malzemenin rengi bozardı.
                      Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tıp diliyle konuşmuşsun
                        Ne cevap aldıysak o
                        Bildiğimden değil...
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Membran isi komple bitmeden zemin, koltuk gibi isler yapilacak mi ? Yada membran komple bitmesi mi beklenecek ?
                          membran icin yedek kulübelerin oraya kule vinci kuruldu ya
                          demekki zemin ve koltuk isi devam ederken membranda sürecek
                          sonra daha isiklandirma, skorbord gibi islerde var catida...
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            membran icin yedek kulübelerin oraya kule vinci kuruldu ya
                            demekki zemin ve koltuk isi devam ederken membranda sürecek
                            sonra daha isiklandirma, skorbord gibi islerde var catida...
                            ha tamam, membran isi bitmeden zemin ve koltuk isi baslayacaksa ben dert etmiyorum...hepsi ayni anda yürüyecek olacak olmasi sevindirici.

Isiklandirma-skorbord ben dert etmiyorum...derdim Membran devam ederken ---> zemin ve koltuk isi yapilacak miydi...

Sevindirici..

Sikinti olacagini sanmiyorum ozaman...Stadyum yetisir.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ha tamam, membran isi bitmeden zemin ve koltuk isi baslayacaksa ben dert etmiyorum...hepsi ayni anda yürüyecek olacak olmasi sevindirici.

Isiklandirma-skorbord ben dert etmiyorum...derdim Membran devam ederken ---> zemin ve koltuk isi yapilacak miydi...

Sevindirici..

Sikinti olacagini sanmiyorum ozaman...Stadyum yetisir.
                              baskan yettismese zaten bukadar reklam etmezdi
                              tam 2 ay kaldi, 25 gün icinde cim serilmeye baslanirsa bu is tamamdir

yukardaki arkadas 2 ay yüzünden iyi hava atmis, cani sagolsun
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Vodafone Arena'nın zeminini 10 günde hallettiler yahu..Çarşamba hybridi ektiler haftasonu maç oynanmıştı diye hatırlıyorum.Ayrıca kule vinçin kurulma sebebi olarak zemin işlerinin başlanması olacak söylendiğini okumuştum bu başlıkta,yaptığımız haberde de vardı bu sanki.
                                En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 15.08.2016, 21:50.

Yorum

Yükleniyor...
                                X