Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• stata tecavuz etmeyin kardesim duz bordo ustunede beyazla Trabzonspor yazin bitsin gitsin. nedir bu cektigimiz
    u will need justice at the end..

Yorum

• hakıkaten berbat
      Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Emre Vural twitterda böyle bir görsel paylaştı. @Emrevural061: Trabzonspor'un yeni stadyumu böyle olsun mu? [ATTACH]10040[/ATTACH]

Logo berbaaaaaaaaaaaaat

Yorum

• Yorum

• bordonun anasını ağlatmış oluyoruz böyle bordo düz kalsın.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              stata tecavuz etmeyin kardesim duz bordo ustunede beyazla Trabzonspor yazin bitsin gitsin. nedir bu cektigimiz
              Beyazla değil yazı da maviyle olsun o zaman.
              beyaz koltuk stada sokulmasın, başından beri bunu söylüyorum.
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu da paylaşılan piksel tasarımın genel görünüşü [ATTACH]10044[/ATTACH]
                ama tam olmamış merdivenlerde sarı olursa tam stadın içine edilmiş olur.

bunu yapan buna izin veren en büyük trabzonspor HAİNİDİR.

Yorum

• biz bordamavi birşey görünce mesela gömlek bardak çakmak vb.bile hemen içimiz kaynar almak isteriz.

resmen stadtan soğutucaklar milleti o beyaz koltukalrı ekeleyenede icat edenede en derin sevgilerimi ! gönderiyorum burdan.

sonunda o üst kattaki beyaz koltukları taraftar parçalıyacak aşağı atıcaklar sonra anlıyacaklar beyaz koltuk saçmalığını kullanmamaları gerektiğini.

yaw arkadaş tek renk bordo dedik yok dediniz bordo mavi olsun bari dedik onada yok dediniz.belamsınız siz bu trabzonspor stadını yapanlar.bu stad trabzona trabzonspor taraftarına yapılıyor siz kendi zevkinize göre garip garip renkler karıştırıyorsunuz.

burda sirk çadırı ucube gibi şeyler demiştim bunu yapında sonunda beni haklı çıkarın.tam bir sirk çadırına döndürün stadı.

Yorum

• İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bera çok yaşa gardaşım,
                    işte bunun için çok seviyorum bu forumu,
                    gerçekten dehşet uşaklar var,çok yaşayın
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Sizlerden gelen soruların bir kısmına gelen cevapları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akyazı'dan Haber Var..

Not: Sadece elektrik,inşaat vb teknik konulara yönelik cevaplar alabildik arkadaşlar...

Cevaplar geldikçe,geri kalanlar da zamanla paylaşılacaktır.

En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 04.08.2016, 17:11.
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Sarı merdiven zorunlu değil ki ya başka açık renk yok mu?Alt taraf fb üst gs gibi olacak.Sarı hariç her renge fitim.Ayrıca tribün o dantelli olacak belli ki.Piksel ve sarı merdivenler çok kötü olur
                        En son Ogün' tarafından düzenlendi; 04.08.2016, 17:14.
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bera çok yaşa gardaşım,
                          işte bunun için çok seviyorum bu forumu,
                          gerçekten dehşet uşaklar var,çok yaşayın
                          Bilmukabele Ertan Abi, koltuk düzeninin çirkinliğini lafla anlatamadık belki böyle anlarlar.

Yorum

• Tasarım falan zevk meselesi ama yalan yok benimde gözüm kanadı
                            Ayrıca o logo oraya o şekilde hiç olmamış madem bunu yapacaklar logonun kenarları beyaz olmasın

Yorum

• Zorlan doldurtacaklar stadı, la o ne biçim koltuk?
                              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

Yükleniyor...
                              X