Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gördügüm kadarıyla burada "TS logosu yere koyulur mu? Üstüne bassınlar diye mi koydunuz?" tarzı bir görüş çıkmamış. Çok şükür

Beyaz renge boyandıktan sonra gayet hoş görünmüş logo.
    www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gördügüm kadarıyla burada "TS logosu yere koyulur mu? Üstüne bassınlar diye mi koydunuz?" tarzı bir görüş çıkmamış. Çok şükür

Burda yok da twitterda falan çok 😀😀

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      MCMLXVII

Yorum

Gördügüm kadarıyla burada "TS logosu yere koyulur mu? Üstüne bassınlar diye mi koydunuz?" tarzı bir görüş çıkmamış. Çok şükür

Sosyal ağlarda bu tarz sorunlar tartisiliyor malesef. Güzel duruyor bence.

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          çok güzel olmuş!

Yorum

İnternette çok var
            Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
            (Dozer) Cemil Usta
            Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• arka plan beyaz olunca guzel gozuktu .
              siyah çok aşırı amatördü . göz tırmalıyordu .
              61

Yorum

• arma böyle kullanılır işte. hastayım bu detaya. malzeme yalın olarak kullanıldığında etkisi başka alıyor. öreceksin böyle koyu bordo tuğla duvar, üzerine armanı koyacaksın. başka malzemeler de düşünülebilir.
                En son artvints tarafından düzenlendi; 15.08.2016, 12:47.

Yorum

• Ağustos ayının ortasına geldik, ay sonunda çatının biteceği söyleniyordu. Pek bitecek gibi durnuyor.

Yorum

• Mesajlar 08 Nisan tarihinden. Yani neredeyse 4,5 ay olmuş.

İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    11 Nisan 2015

12 Mart 2016 (Bu tarihten sonra da elle tutulur bir ilerleme yok.)

Eğri oturup doğru konuşalım; bu stadın sahibi, sahip çıkanı yok. Son 1 yıldaki "ilerleme" bu kadar.

- Çatının statik hesabında şaşma oldu dediler.
                    - Çelik firma tedarikçisi Sakarya Stadı için üretim yapıyor, bizim ürünleri yetiştiremiyor dediler.
                    - Yüklenici firmayı suçladılar.
                    - Her defasında topu TOKİ'te attılar.

Biraz umutlanmaya başlasak da yönetim hala ağırlığını hissettirebilmiş değil. Hükümet ve TOKİ nezdinde süreci hızlandıracak girişimler sonuç bulmuş gibi görünmüyor.

Büyük bir maç kaybedildiğinde türlü kelime oyunlarıyla ülke basınında yer kapmaya çalışan yerel basın ortada yok. Neden her gün (ya da haftada bir) bir muhabirinizi stad nöbetine göndermiyorsunuz? Nerede sizin sarsıcı gücünüz?

Biz de kusurluyuz. Günde onar yirmişer kez rakip kulüplerin stat sayfalarına bakıp gelişmeleri görürken kendi stadımız için sesimiz çıkmıyor. Kulüp telefonları susmamalı, sosyal medyada sürekli gündemde tutulmalı. Yerel yöneticiler vasıtasıyla hükümet ve TOKİ'nin işleri hızlandırması talep edilmeli.

Başka statlarda 2-3 haftada yapılan çevre düzenlemesi bizde 1 yıl sürmüş ve hala bitmiş değil. 1 yıl geçmiş çatının iskeleti tamamlanamamış. Tribünlerde ince işlere hala geçilememiş.

Uzattıkça sinirim bozuluyor. Özetle biz bu işleri beceremiyoruz. Kulüpteki birçok yöneticinin şu statta f1bekir arkadaşımız kadar emeği yok.
                    İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    disdan resimlen stadyumun ilerleme derecesini tespit edebildiniz icin tebrik ederim
                    önünüzde bitmis stadyum duruyor, catida 2 köse kalmis, icerde hersey dösenmis, sadece aletler kalmis
                    tribünde koltuklar ve panolar
                    birde diger stadyumlarlan bu kompleksin bir tutulmasi...
                    yönetim size agustosda mac oynanacak durumda olacak dedi
                    varmi bunun ötesi berisi

bu insanlar onlarca büyük insaat yönettiler, diyorsalar hesapladiklari var
                    ayrica hangi takim tokiye bizim kadar projeye etki etti

localar, dis beyaz döseme (merdiven alti), 5bin kisilik 2. saha, tesis binasinin alt yapisi ve spa bölümünün ilerletilmesi, hibrit cim, localarin min. donanimi, misafir tribünü yer degisimi...
                    unuttuklarimda vardir
                    tribün isitmasi, led isiklandirma ve stadyum cehpe isiklandirmasi icinde bastiriyor baskan

bizim yaptigimizi kimse yapamadi
                    İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Stadın 1 yıllık gelişimini görmek için tez yazmaya ya da her açıdan fotoğrafları karşılaştırmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Anlamak isteyen 1 fotoğrafla da anlar.

Dıştan tahmin yapmış değilim. Stadın içiyle ilgili değil tribünlerle ilgili yorum yaptım. Yani sahaya bakan kısımlar. Zahmet edip bir sayfa öncesine bakarsanız tribünde de durumun farklı olmadığını siz bile görebilirsiniz.

Benim önümde bitmiş bir stadyum durmuyor. Koltuklar, reklam panoları, zemin vs kolay işler gibi görünüyor evet. Fakat fotoğraflardaki fark için 1 yıl beklediysek, normal şartlar altında bu eksiklikler de öyle birkaç ayda tamamlanmaz.

Birileri bir şeyler yapmadığı sürece bu stadın Ağustos'a yetişebileceğine inanmıyorum.
                    İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    görecegiz
                    inanma
                    inönüde cati bittikden 70 gün sonra mac oynanacak duruma gelindi
                    konyada cati 2 yil aldi, bursada kafa halen bitmedi
                    yapinin en ince isi bu, bundan sonrasi basit
                    O kadar da basit değilmiş sanırım.

Ağustos'a yetişmez demiştim. Ayın bitmesine 15 gün kaldı. Arttırıyorum Eylül sonuna kadar da bitmeyecek. Ekim? Bu gidişle o bile zor.
                    En son merdeme tarafından düzenlendi; 15.08.2016, 13:07.

Yorum

• burada çatının mayısta biteceğini söyleyen çok kişi vardı hem de baya bi iddialı konuşuyorlardı

eylüle geliyoruz çatı inşaatı devam ediyor...

(şimdi arayıp ifşa etmeyelim yine de)
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bu statta ilk maç Kasım 2016'da oynanır benden söylemesi....
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Akyazı projesi ile ilgili Soru-Cevap kısmına kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Akyazı'dan Haber Var-3

Arafilboylu

Yorum

• membran aralarina macun sikilacakmi bunu merak ediyorum. o deliklerden her turlu su akar. ayrica sorulari cevaplayan kisi her kimse baya atarli bir abiye benziyor. herkeste bir sinir stress.. soru soruyoruz arkadas. bilsek niye soralim.
                            u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              membran aralarina macun sikilacakmi bunu merak ediyorum. o deliklerden her turlu su akar. ayrica sorulari cevaplayan kisi her kimse baya atarli bir abiye benziyor. herkeste bir sinir stress.. soru soruyoruz arkadas. bilsek niye soralim.
                              Senin hikayen ile Temel'in hikayesi aynı.
                              Adamın biri Temel'e soruyor..siz karadenizliler neden her soruya soruyla cevap veriyorsunuz ?
                              Temel'in cevabı: niye soraysun

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                membran aralarina macun sikilacakmi bunu merak ediyorum. o deliklerden her turlu su akar. ayrica sorulari cevaplayan kisi her kimse baya atarli bir abiye benziyor. herkeste bir sinir stress.. soru soruyoruz arkadas. bilsek niye soralim.
                                Membran aralarına kaplama yapılacak. Sifonik sistem sayesinde de yağmur suyu deşarj edilecek.
                                Arafilboylu

Yorum

Yükleniyor...
                                X