Logo fikri güzel ancak uygulama pek de güzel olmamış, özellikle renkler çok alakasız olmuş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLogo fikri güzel ancak uygulama pek de güzel olmamış, özellikle renkler çok alakasız olmuş.
Yorum
-
Logo guzel olmus ancak, 3 4 ay sonra gunes isiginin direk etkisiyle soluyacsk, renk cok kotu gozukecek, projeye uygun olarak etrafinda cimlendirme yapilmayacak.
Renklerin kendi bordo mavi renklerimizle pek alakasi yok. Bordo tamamda mavi bizim
mavimiz degil.
biraz cingene tarzi olmus.. Ben acikcasi begenmedimu will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLogo guzel olmus ancak, 3 4 ay sonra gunes isiginin direk etkisiyle soluyacsk, renk cok kotu gozukecek, projeye uygun olarak etrafinda cimlendirme yapilmayacak.
Renklerin kendi bordo mavi renklerimizle pek alakasi yok. Bordo tamamda mavi bizim
mavimiz degil.
biraz cingene tarzi olmus.. Ben acikcasi begenmedim
ondan daha tok rekler kullanilmis olmasin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünden
Yere özel taslarla ömürlük bir amblem yapilamazdi mi yani???
Örnek:
IMG_2068.JPG
IMG_2067.JPG
IMG_2070.JPG
IMG_2071.JPG
Gesendet von iPhone mit TapatalkEn son Punisher-61 tarafından düzenlendi; 14.08.2016, 20:52.1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Boyama işine takılmamak lazım. Bunu TOKİ yapıyor... Kulüp devralsın, kaliteli bir çevre düzenlemesi yapılır.
Oraya taşlarla yapılan, üstü cam kaplı ve hatta içi su dolu bir sistem yapılabilir... Çok da güzel olur.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir amatörce calisma buna derler.. Bu yer boyama nedir?? Dersinki 1960 yilinda yasiyoruz.. Artik rengi solinca her sene boyarlar..
Yere özel taslarla ömürlük bir amblem yapilamazdi mi yani???
Örnek:
[ATTACH]10269[/ATTACH]
[ATTACH]10270[/ATTACH]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ama kesinlikle boya değil.Çok amatör oldu.
Üzerine basılmasa bile güneş ışığı,yağmur,toz,rüzgar aşındıracağından belirli aralıklarla ellerinde fırçalı adamları çok göreceğiz stad çevresinde.
Ki büyük ihtimalde bir kaç boyamadan sonra vazgeçilecek.
Tam merdivenlerin önünde olmasından dolayıda üzerine büyük ihtimal basılacaktır.
Muharrem Usta ve ekibinin vizyon ve orjinalliğine yakışmadığını düşünüyorum.Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar,bunlar küçük işler.TOKİ'nin amacı,bir an evvel yapacaklarını yapıp,işi elinden çıkarmak.
Emin olun,bu işlerin kralı yapılır,yapılacaktır da.Fikirler güzel.
Hele bir kulüp devralsın işletmeyi,çok daha iyi şeyler olacak tesis içerisinde.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSponsorlara yaptırırız. Nasılsa koskoca kompleks, serpiştirirler oralara birşeyler
Benim o konuda umudum çok.
Her şey düzelir.
Hatta düzelen şeyler var.
Yakında paylaşacağız,takipte kalın yeter burayıArafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
burda makette oldugu yerde gercekte olmadigi belli
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenkdaşım burası trabzonun en cafcaflı yeri olması lazım zaten.
burası trabzonun kalbi olmalı yapabildikleri kadar gösterişli yapsınlar.neden cafcaflı olmasın ki tevazu alçakgonüllülüğe ne gerek var.hac umre yerimi burası.
elimde olsaydı burayı bir las vegas yapardım.
zaten çatı bembeyaz trabzonsporla alakası yokçatının bizim renklerimizde beyazda yok.çatıbordo mavi olsa hadi yerleri görmezden gelirdim ama çatıda beyaz.oraya gelen trabzonsporun maçına geldiğini hissetmeli o havaya girmeli.
bu baskın canlı karizma ve ürkütücü renkler rakibide etkiler.En son My tarafından düzenlendi; 14.08.2016, 22:10.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Bir öneri getireyim, Akyazı'da ilkokul çocuklarının oraya gelerek hem gezip hem faaliyet amaçlı Trabzonspor'la Trabzon'la ilgili çizim yapabileceği, resim, boyama vs. yapabileceği bir alan da oluşturabilir.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
Yorum