Bizim saf temiz Trabzonsporumuz yıllardır neden başarılı olamıyor ? Hami , şota , vahid hahilhodziç, şenol güneş m.reşit akçay ve futbolcular yüzünden değil, her türlü işlerini bu takım üzerinden yürüten, Trabzonspor için yapılmış alana hastane yapmaya karar veren ve bunu destekleyen çıkarcı alçaklar metfaatçi hainler örümcek beyinliler yüzünden.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Hastane yapılması kararını sonuna kadar destekliyorum. Hastane yapıldıktan sonra alan kalırsa tarihi bir topçu kışlası inşaası da bölgeye canlılık katacaktır. Sonuçta bir "Spor Kompleksi" yapmak amacıyla dolduruldu o deniz.''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvni Aker - numune hastanesi?
Not: hastane yapılmasını desteklemiyorum sadece son yazdığınızı görünce bir karşılaştırma yaptımu will need justice at the end..
Yorum
-
Orası eğlence odaklı bir merkez olmalı. Gençlerin, ailelerin vs geleceği bir yapıya dönüştürülmeli. Bunun en kolay yolu AVM yapmaktır. Trabzon gibi nüfusu 1 milyonu aşan bir şehirde doğru düzgün AVM yok. Hafta sonu çoluk çocuk ana baba herkes oraya doluşur, çeşitli kampanyalarla stada da çok rahat taraftar çekilir. Özellikle uzak ilçelerden insanlar ayda yılda bir hafta sonları alışveriş için oraya geldiğinde maça da gitmek isteyecektir. İlla AVM olsun demiyorum ama oraya taraftarı çekmek için bir şeyler yapılmalı. Sadece spor kompleksi olarak düşünmemek lazım orayı. Hastane vb. yapıların orada işi olmaması lazım tabi.
Yorum
-
-
Yapılacak denildiyse yapılacak boşuna çırpınmayın.
Peşinen not: Bende kesinlikle hastaneye karşıyım. Üstte yazdığımdan dolayı bana değil böyle düşünmeme sebep olanlar kimse onlara kızın. Benimki sadece durum tespiti.En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 06.08.2016, 19:38.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
Cami yapılsın
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum