Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbol akademisi yapsınlar.
    Karadenizli

Yorum

• Bugun sorularin cevaplarinin 3. Bolumu gelecekti ?
      u will need justice at the end..

Yorum

• En çok bu konu başlığında vakit geçirdiğin halde,bir de bu soruyu mu soruyorsun?
        2 sayfa geride açıklama yapıldı konu ile ilgili...
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• koselere portatif tribun yapilmasi icin biseyler yapilamaz mi??

Yorum

• trabzonspor üniversitesi yapsınlar. profesyonel taraftar yetişsin
            lay lay lay

Yorum

• Hastane yapmayın arkadaş hastane olur mu ya oraya....

Hastane olmaz olmaz olmaz...
              En son TrabzonVictory tarafından düzenlendi; 07.08.2016, 07:44.

Yorum

• Hastaneye değil, Akyazı'da hastane yapılmasına karşıyım. #AkyazıdaHastaneyeHayır
                Saygılarımla,
                Adem Hotaman.

Yorum

• Siyasilerin tek derdi bu hizmet benim zamanımda yapıldı ben yaptım muhabbeti onların Trabzonspor'u zerre kadar düşündüğünü sanmıyorum

çözüm mü İstanbul Olimpiyat stadındaki Bursa maçımız da Akyazıya hastane yapılacak diyen siyasilerimize ayar vermek emin olun iki dakikada geri atım atacaklardır
                  @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Siyasilerin tek derdi bu hizmet benim zamanımda yapıldı ben yaptım muhabbeti onların Trabzonspor'u zerre kadar düşündüğünü sanmıyorum

çözüm mü İstanbul Olimpiyat stadındaki Bursa maçımız da Akyazıya hastane yapılacak diyen siyasilerimize ayar vermek emin olun iki dakikada geri atım atacaklardır
                    işte bu dediğin imkansız gibi bişi oksoholu,
                    partimize zeval gelir diye hak ettiğimiz kupanın hesabını soramadık sen hastane için siyasilere ayar bekliyorsun, Nasrettin hocanın kraldan 2. bir fil istediği gibi bırak hastaneye itirazı,çok iyi düşünmüşsünüz diye el etek öpeceklerdir,yanına bir de terminal vsvs yapın diyeceklerdir,hiç şüphen olmasın.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Böyle komplekslere futbol okullari yapilir. Hastane gibi, otobüs garajlari gibi seyler degil...

Yorum

• Akyazı projesinin ilk hali(2006) CpLNIy3WIAEQpxh.jpg
                        "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Akyazı projesinin ilk hali(2006) [ATTACH]10125[/ATTACH]
                          bu projeden terminale kongre merkezine yüzme havuzuna gerek kalmadı kapalı spor salonu iptal edildi o bölge nasıl değerlendirilecek bakalım .ok büyük bir alan var elimizde
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Stadyumun yanına hastane yapılmasını çok manidar buluyorum. Malum bu takımın son 15 küsür yıldır hasta ettiği onlarca taraftar var. 😊
                            & ONUR RECEP KIVRAK &
                            ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak trabzonboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Futbol akademisi yapsınlar.
                              Güzel bir fikir....katiliyorum

Yorum

• Bursa maçında büyük bir pankart açalım Akyazı'da hastane istemiyoruz diye olsun bitsin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X