Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence Cumhurbaşkanının ismi açıklaması gündemde hiç yoktu. Sponsoru o yüzden açıklayamadılar.
    Ya da sponsor hiç olmadı.

Kötü oldu bu ya. Ben o kadar şeyi birisi sponsoru açıklayacak diye izledim [emoji28]

Yorum

• Açılışta samimiyetsize kullanılan öğeler vardı. Dürüstçe,daha nezih yapılmadı açılış.Ama stadımız hayırlı olsun.
      "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Allah aşkına senin yaşın kaç?
        Herkese atar, her şeye atar. Biraz motorun soğusun be arkadaş!
        Sabahtan akşama kadar sitem sitem sitem. Böyle hayat mı olur?
        Sen bu kadar sıkıntı ile nasıl yaşıyorsun ya?
        Sana bir tavsiye, bu kadar stres yapma, sakinleş. Bu kadar stres ile fazla yaşamazsın.
        Kafa yetmiyorsa benim yapabileceğim bir şey yok. Son bir örnekle belki kafana bu düşünceyi sokabilirim.

Kompleks = BABA
        Stadyum = OĞUL

BABANIN ADI = MEHMET BAŞ
        OĞULUN ADI = MEHMET BAŞ

Dahada anlamadıysan beni engelle geç. Boşa kafa yorma.
        En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 21:02.
        "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Tüm bunların özeti Muharrem Usta aylardır sponsor konusunda yalan söylemiş.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• mitomani reis
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Herseye eyvallah ta katar seyhine bu kadar hurmet bayraklar marslar posterler falan dedim herhalde katarli sponsor olacak..

Neyse Allahtan hemen bitti kurtardik..
              Bugunku acilista tek begendigim sey kuran okunmasi oldu Allah kabul etsin..
              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• arkadaşlar tamam açılışta bazı şeyler canınızı sıkmış olabilir ama çok abartmayın kendinizi üzmeyin ...alt tarafı açılış çok önemi yok
                trabzonspor ruhunu kaybetmeyin...kaybettiğinde değil pes ettiğinde yenilirsin..taraftar pes ederse futbolcu da pes eder...ruhumuza aykırı hareket etmeyin...
                unutmayın bizim bir adımız trabzonsporsa diğer adımız sabırdır...güzel günler geldiğinde bunları unutacağız inşallah...şenol güneş ismine gelince...o bizim bir parçamızdır...
                yok şöyle demiş yok böyle demiş, Allah aşkına bazen takıma kızdığımızda ana avrat dümdüz gidiyoruz ama bu bizim trabzonsporluluğumuzu engellemiyor..
                şenol hoca da kızar , hata yapar , konuşur ama o bir trabzonspor efsanesi...olaya böyle bakmanızı isterim..lütfen güzel hayaller kurup öyle yatağa gidin..iyi geceler...
                KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• trabzonsporun hiç bir değerine yakışmadı bu gece kara bir leke tarihimizde bu açılış
                  ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                  Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• şenol güneş SABIR arena
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Hem stada hem komplekse ŞG adının verilmesi yanlış oldu.

Başkan da her geçen gün bizleri hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Başkan yalan söylemeye de başlamış.
                      TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadece bugünü unutmak istiyorum. Şovlarını yaptılar gittiler, şimdi bu stad bizim. Trabzonspor bizim.
                        Uzgunum ama bu trabzonspor senin degil, eger taraftarin trabzonsporu olsaydi bu stadin ve spor kompleksinin adina da taraftar karar verirdi. En azindan ismin belirlenmesine katkisi olurdu.

Ya baskalarinin trabzonsporunu tutmaya devam edceksin ya da olup bitene itiraz edecek seni bu duruma sokanlardan hesap soracaksin.

Diyecegim tek sey, bence bugun trabzonspor temellerinden sarsilmistir. Artik kimse statükoya baskaldiran, istanbul saltanatini deviren trabzonspor dan bahsetmesin bence , daha stadimiza bile ismi kendimiz veremiyoruz !!!

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• ne yalan söyliyeyim stadın ismini QNB Arena bekliyordum.

Düşün hayal kırıklığını

Vizyon reis
                          Ne dediyse bişe yapamadı
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kafa yetmiyorsa benim yapabileceğim bir şey yok. Son bir örnekle belki kafana bu düşünceyi sokabilirim.

Kompleks = BABA
                            Stadyum = OĞUL

BABANIN ADI = MEHMET BAŞ
                            OĞULUN ADI = MEHMET BAŞ

Dahada anlamadıysan beni engelle geç. Boşa kafa yorma.
                            Canım benim stadyumla alakalı bir şey mi sordum sana? Umurumda değil stadyumun adı da ismi de.
                            Ayrıca söylediğin şeyde sana hak da veriyorum. Lakin meselemiz bu değil.

Sana başka şeyler sordum. Seninle ilgili sorular sordum. Gelene gidene posta koyuyorsun, ona atar buna gider, herkese sitem.
                            Harbiden yaş kaç senin? Bu kadar stresli bir yaşam mı olur ya. Yemin ederim senin bu haline üzülüyorum.

Yorum

• Stadın yıllık sponsorluk geliriyle maaşların büyük kısmını ödeyebilirdik. Şenol Güneş in önüne arkasına nasıl bir anlaşma olacak veya olacak mı ? Komplekse ismi verildi tamam ama stada isminin verilmesine Rte neden karışıyor ya da yönetim neden karşı çıkmıyor ?

Sponsor açıklandı diyelim. Ne olacak, bütün ülkeye cumhurbaşkanının Şenol Güneş Stadı diye duyurduğu stadın ismini mi değiştireceksin ? Büyük bir karmaşa var ve bütün sorumlu Muharrem Usta. Geceye dair güzel olan tek şey stad... Onun dışında her şey kötüydü. Yaylalarımızı dağlarımızı bile Araplara bıraktılar, turizmmiş. La bi gidin başlarım turizminize, gitsinler Akdeniz e Ege ye dağlarımızdan uzak olsunlar.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Stadın ismide kompleksin ismide Şenol Güneş mi oldu yani

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X