Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugün hava çok iyi galiba trabzonda çalışmaların aksamaması güzel. baya da çalışan var stad yoğun.
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      neye dayanarak soyluyorsun bunu kardeş ?
      Projeye dayanarak söylüyorum.

Yorum

• projede gözüküyor zaten maratonda kale arkası gibi olacak ama kale arkası kadar kötü görüneceğini sanmıyorum
        Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• ben halen göremiyorum
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• arkadaş alt katlar için söylemiş ben yanlış görmüşüm alt katların öyle olacağını sanmıyorum çıkış yok zaten
            Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Maraton alt kat kale arkası gibi olması ne demek anlamadım yarısı dar yarısı geniş basamak mı olacak demek istedin fatih?

Yorum

• Stad apartman loca disinda gayet güzel gözüküyor tek kat olsa muthis olurdu da yapacak bir sey yok artik. Bundan sonra ki mesele o stad nasil doldurulacak.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maraton alt kat kale arkası gibi olması ne demek anlamadım yarısı dar yarısı geniş basamak mı olacak demek istedin fatih?
                  Evet
                  En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 06.02.2015, 16:32.

Yorum

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet .
                    O zaman sorun yok zaten bu dizilim genelde alttan yukarı doğru yığılma olacağı için yukarısı daha geniş yapılıyor..

Yorum

• yol tarafı kale arkasına çelik kolon yerlertiriliyo zannedersem. yanlış görmediysem. bu da çatıya başladıklarını göteriyo

Yorum

• Arkadaşlar ben yalancı veya iftiracı değilim. Yazdıklarımın dayanakları olmadığı sürece yazmıyorum proje kesitlerinden sizleri bilgilendirmeye çalışıyorum sadece. Burada kesit resmi paylaşmıyorum daha önce paylaştığım sayfa silindiği için birde güvenlik gerekçesi nedeniyle .

Yorum

İlk olarak grisakall tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yol tarafı kale arkasına çelik kolon yerlertiriliyo zannedersem. yanlış görmediysem. bu da çatıya başladıklarını göteriyo
                          Dün başlandı çatıya

Yorum

• Boards: bbcode
                            GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• [![image](http://i.hizliresim.com/nkoo7l.jpg)]...sim.com/nkoo7l)
                              GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X