Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu gösteriyi bitmiş bir stadyumun önünde yapsalar mesela !
    Erken seçime bitmeye ramak kalmış bir stadyumu kim istemezki !
    Muhteşem bir gösteri malzemesi .
    Ama bunlar topuklarına sıkıyorlar işi yavaşlatarak neyse
    Yav adam yol yapıp onu sanki arşa yükselmiş bir ülkeymişiz gibi pazarlıyorken, bunu da haliyle yapacaklar yani. Düşün yani, yol yapıyoruz diye büyük iş başarmış gibi göğüslerini kabartan adamlar; stadyum hızlandı diye neler yaptırmaz ki "bu" halka?
    MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yav adam yol yapıp onu sanki arşa yükselmiş bir ülkeymişiz gibi pazarlıyorken, bunu da haliyle yapacaklar yani. Düşün yani, yol yapıyoruz diye büyük iş başarmış gibi göğüslerini kabartan adamlar; stadyum hızlandı diye neler yaptırmaz ki "bu" halka?
      Yanlış düşünüyorsunuz.
      Bu yavaşlığın sebebinin kesinlikle İhoyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Siz gösteri aracı olduğunu düşüne durun.

Yorum

Yanlış düşünüyorsunuz.
        Bu yavaşlığın sebebinin kesinlikle İhoyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Siz gösteri aracı olduğunu düşüne durun.
        Saygı duyarım.
        MCMLXVII

Yorum

• Simdi bu stad ligin 2. yarisina yetisecek mi????

Buna gercekten inanan var mi??? Bu stadin 2. yariya yetismesi imkansiz...bu yönetim kimi kandiriyor
          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Zaten Avni Aker de son sezon diye koca bir pankart açtılar ya kapalıya... Yani seneye kısmetse yeni stad...

Yorum

• Iho takimla beraber Anitkabire yaptiklari ziyaret sonrasinda, stat insaati cok ama cok yavasladi. Unutmayin, Turkiye`de hic bir sey tesaduf degildir ve Turkiye de hersey bir oyunun parcasidir.
              u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Simdi bu stad ligin 2. yarisina yetisecek mi????

Buna gercekten inanan var mi??? Bu stadin 2. yariya yetismesi imkansiz...bu yönetim kimi kandiriyor
                Başkan zaten söyledi 2. yarıya yetişmeyeceğini kapalı ağızla. Kimse 2. yarıya yetişeceğini beklemiyor.
                Rahmetli Kemal Sunal'ın da dediği gibi; Görünen köy çok uzakta değil
                En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 16.08.2015, 11:27.

Yorum

• Stadın ligin son bir iki haftasında biteceği söylendi en son...
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zaten Avni Aker de son sezon diye koca bir pankart açtılar ya kapalıya... Yani seneye kısmetse yeni stad...
                    o pankarttaki 8 rakamına dikkat ettiniz mi ?

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      8'i yan yatırmışlardı içine de Mehmet Ali Yılmazı koymuşlardı ben bunu fark ettim. Ne vardı ki 8 de.?

Yorum

48.yıl'ın sonsuzluğa uzanan yan 8'i değil mi?
                        MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          48.yıl'ın sonsuzluğa uzanan yan 8'i değil mi?
                          Bence 8.inci şampiyonluğumuza vurgu vardı.

Yorum

• Kriminal ekiplerimiz incelesinler raporlar halinde bu pankarttaki subliminal msjı çözüp buraya yazsınlar

Yorum

Kriminal ekiplerimiz incelesinler raporlar halinde bu pankarttaki subliminal msjı çözüp buraya yazsınlar
                              Ben çözümümü söyledim..ilümünati gözcülerinin pek hoşuna gitmesede verilen mesaj budur

Yorum

Ben çözümümü söyledim..ilümünati gözcülerinin pek hoşuna gitmesede verilen mesaj budur
                                Bence buradaki msj Recep İvediğin Mail adresine benziyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X