Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 5 yıllık daha iyi olur ama acil para girişi lazımsa 10 yıl onun için olabilir.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bjk ile beko nasilki geçmiş ten bu yana birlikte anılıyor.Bence aynı ilişki Trabzonspor vestel arasında var güzel olur bu durum
      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Muharrem Ustanın siyasi lobisi olmasa biz Vesteli geçtim ancak salam,sosis firmasını sponsor yapabilirdik.Şu durumda Vestel gibi bir markayı stadımıza sponsor yapan Muharrem başkanımızı alnından öpüyorum.Kendisine minnettarım.

Yorum

• İmaj ve futbol olarak yerin dibinde olan Trabzonspor'a kim en çok parayı veriyorsa sponsor o olsun.

İsim önemli değil kulübe katkısı önemli.
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Arkadaşlar geçen yaz manisadaki(vestel city) fabrikasında staj yapmıştım. Staj Raporunu yazarken haliyle baya araştırma yapmam gerekmişti. O rapordan bir kaç bilgi veriyim
            -Türkiye genelindeki Vestel mağazalarının sayısı.1050
            -Vestel’in 2011 yılında, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarında aldığı ödüllerinin sayısı: 59
            -Vestel’in gerçekleştirdiği LCD Televizyon ihracatının Türkiye’nin toplam televizyon ihracatına oranı:%85
            -Vestel, Avrupa'nın tek lokasyon üzerine kurulu en büyük fabrikasına sahip.(1 milyon m2)
            -Vestel’in ihracat yaptığı ülke sayısı:135
            -Vestel fabrikasında günde 18.000 beyaz eşya üretiliyor.
            -Vestel fabrikasında günde 45.000 televizyon üretiliyor.

Bir günde 76 bin ürün üretme kapasitesine sahip Vestel City, Avrupa’nın tek alan üzerinde kurulu en büyük üretim kompleksidir. İki Buzdolabı fabrikası, Titanic büyüklüğünde19 geminin sığacağı genişlikte bir zeminine sahiptir. Çamaşır ve bulaşık makineleri fabrikası, İstanbul’dan Brüksel’e kadar uzayacak bir yol oluşturmaya yetecek kadar seri üretim yapmaktadır. Vestel City’nin bu üstünlüğü ile, daha önce Ferrari, Jack Daniel’s, Coca-Cola gibi markaların yer aldığı National Geographic’in Mega Fabrikalar belgesel serisine giren ilk ve tek Türk markası olmaktadır.

Ek: Vestel'de sadece vestel ürünleri üretilmiyor. Birçok markanın (Toshiba, Telefunken, led tv'de sharp gibi) üretimi ve dağıtımınıda üstlenmiş durumda. Hedef pazarı avrupa ve afrika ülkeleri.
            Benim için fiyat 6milyon euro kafidir. Vestel gerçekten türkiyede büyük bir markadır. Sadece benim staj yaptığım yerdeki çalışan sayısı 15 bin kişinin üzerindedir.

Yorum

• Vestel değilde samsung olunca daha mı iyi futbol oynayacağız?
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sponsorunu ürün ve üretim kalitesine göre onaylayan tek taraftar topluluğu biziz sanırım

bana kalırsa stadın ismi isterse mahmutlar stadı olsun ama yeter ki biz adam gibi oynayalım. sonra zaten o başarıyla vestel'in de karizmasını kurtarırız.
                #

Yorum

• Kardesim parayi veren dudugu calar. Vestel de olur profilo da ne var bunda. Kazancimiza uyuyorsa vestel olsun.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bjk ile beko nasilki geçmiş ten bu yana birlikte anılıyor.Bence aynı ilişki Trabzonspor vestel arasında var güzel olur bu durum
                    Ama Beko bjk hariç Türkiye'de kimseye sponsor degil sanirim, ana sponsorlugu geçtim...
                    Vestel ise eskiden bizimle idi ama ayrilali 20 sene olmustur... simdi de fb'ye özel ürün yapmalar falan... Beko bjk bagi ile ile alâkasi bile yok

Ha sirf bundan sebep Vestel olmasin demem ama, Beko bjk ile Vestel Trabzonspor kesinlikle ayni degil, vurgulamak istedigim bu
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Arkadaşlar Münihten bir sponsor geliyor diye duyumlar aldık.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Yorum

• Vestel olacaksa bence Avrupada çıkılan her maç için ilave olacak şekilde de bir şeyler gazlayabilirler. Vestel, Türkiyede tanınmak için reklam yapmaz. Ama el-ele beraber Avrupaya açılabiliriz. Hatta adamlara "Avrupa-Asyada maç organizsyanu yapın hazırlık dönemlerinde. Maçın bütün reklamları sizin olsun" vs gibi tekliflerde de bulunabiliriz.

Şu anda bizim ihtiyacımız en az para kadar, bizi Türkiyenin dışına çıkartabilecek kurumların desteği. Tıkıldık kaldık burada.

Yorum

• habere konu olanb listeyi inceledim.. haberde sarı ile işaretliler parası alınanlar diyor.. öyle ise 34 milyon eur para alınmış

yalnız listede bir detay dikkatimi çekti.. kulübün hocası 300bin değerinde loca alırken başkan adayımız c. hekimoğlu acaba neden 75 binlik loca alıyor??
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• staddan 100 trilyon kazanacagız diyen abrtmıs imkansız.

Yorum

• iho almış mı loca? aman diyim taksitli satmasınlar ona yoksa borcunu yine başkan öder

Yorum

• Vestel iyi bir sponsordur iyi bir firmadır.
                                Bana güvenin 18 yıldır buzdolabı fabrikasında çalışıyorum.
                                Rahat olun ben kefilimmm
                                iskefiyeli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X