SLM renkdaslar,
yeni bir IS arkadasim Mainz belediyesinden cikip bizim is yerine basladi. Konu stadlardan acilinca hemen bizim stadin Mainza niye yapilmadigini sordum.
Kendisini bana söyledikleri:
1. Bizim stadin cok pahali oldugunu
2. stadin yüksekligi
3. Rüzgar nedeniyle (o tarafda cok esdigini söyledi)
4. Cift tribümnden olusdugu icin
Sizin anlayacaginiz proje bu nedenlerden dolayi yapamamislar. Dikkat ederseniz Mainz stadinin bazi bölümleri acik
Ben de yetişeceğine inanıyorum,
ha yetişmezse de sorun olarak görmüyorum,
seneye yapılanma ve geçiş döneminde olacağımız için 3-5 maç kaçırsak ta,
2. yarıya açılsa da sorun olmaz diye düşünüyorum ben,
artık son viraja girdik,nasıl olsa bitecek,
yeter ki taraftarın isteklerine kulak versinler,
o istediğimiz ufak tefek dokunuşlarla güzelleşecek detayları es geçmesinler.
Bu ara da koltuk tasarımı belirlendi diyen yöneticimiz vardı,
şöyle bir bomba patlatsanız da seçilen tasarımı bi öğrenseniz olma mı,
yok mu içeri sızabilecek bi Alp
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Rte nin cogu seyini beyenmeyebilirsiniz bende begenmiyorum ama spora yaptigi yatirim cok buyuk.yaptirdigi stadin acilisinada gelicektir tabiki..bu yorumumu tekrar sikeye baglayip uzatmaya gerek yok.kendi gorusumdur
evet şikeyi aklatarak, gerekli cezaların önüne geçerek, doping kullanımının zirve yapmasına göz yumarak ...vs. Türk sporuna çok büyük bir yatırım yapmış ve ülkenin her dalda olduğu gibi sporda da şahlanmasını sağlamıştır(!)
En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 11.04.2016, 13:25.
Mevcut hükumetin spor alanında yaptığı yatırımlar "AK ve KARA" gibi ortadayken, "Yok be ne yaptılar?" diyen insanlar görüyorum.
Yahu yaptılar arkadaş, yaptılar!
İnkar edince bu yatırımlar yok mu oluyor? Kule gibi gözümüzün önündeki bu yatırımları inkar mı edelim?
Evet, hiç bir hükumetin yapamadığı atılımı bunlar yaptı. Adamları tebrik ediyorum.
Fakat eksik ve yanlış yaptıkları şeyler de oldu.
Şike meselesinde "HAKTAN" yana davranmadılar, adaleti sağlamadılar. Şikeyi el birliği ile akladılar!
Fakat halkın gözünde şikeyi aklayamadılar! Aklayamazlar da!
Evet sporda ciddi yatırımları yaptılar fakat vicdanların yaralanmasına da sebep oldular.
Sporda senelerdir olmayan adaletin tescilini yaptılar. Tescilli şikecileri akladılar!
Şike, teşvik, doping vb. önlemek konusunda sınıfta kaldılar.
Ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, bu durumu kınıyorum. Rahatsızlığımı her ortamda haykırıyorum.
Yeri geldiğinde iyi yaptıkları işlerde haklarını veriyorum, yeri geldiğinde ağır şekilde eleştiriyorum.
Doğru olan da budur!
Bizler toplum olarak; yanlışa tepki gösterir, doğruyu da alkışlarsak ilerleyebiliriz.
Körü körüne fanatizm hiç bir zümreye sınıf atlatmaz.
Yorum