Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bencede stat kesinlikle yeni sezona yetisecek.. mesajim burda dursun. hatirlatirim.

11/4/2016
    u will need justice at the end..

Yorum

• Stadın yeni sezona yetişeceğini düşünüyorum ama muhtemelen yeni sezona yetiştireceğiz diye ufak tefek bir sürü eksik olacak.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• SLM renkdaslar,
        yeni bir IS arkadasim Mainz belediyesinden cikip bizim is yerine basladi. Konu stadlardan acilinca hemen bizim stadin Mainza niye yapilmadigini sordum.
        Kendisini bana söyledikleri:
        1. Bizim stadin cok pahali oldugunu
        2. stadin yüksekligi
        3. Rüzgar nedeniyle (o tarafda cok esdigini söyledi)
        4. Cift tribümnden olusdugu icin

Sizin anlayacaginiz proje bu nedenlerden dolayi yapamamislar. Dikkat ederseniz Mainz stadinin bazi bölümleri acik
        TRABZONSPOR

Yorum

• Ben de yetişeceğine inanıyorum,
          ha yetişmezse de sorun olarak görmüyorum,
          seneye yapılanma ve geçiş döneminde olacağımız için 3-5 maç kaçırsak ta,
          2. yarıya açılsa da sorun olmaz diye düşünüyorum ben,
          artık son viraja girdik,nasıl olsa bitecek,
          yeter ki taraftarın isteklerine kulak versinler,
          o istediğimiz ufak tefek dokunuşlarla güzelleşecek detayları es geçmesinler.

Bu ara da koltuk tasarımı belirlendi diyen yöneticimiz vardı,
          şöyle bir bomba patlatsanız da seçilen tasarımı bi öğrenseniz olma mı,
          yok mu içeri sızabilecek bi Alp
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yaşın 26, şurayı bir incele istersen. http://forum.bordomavi.net/forumdisp...ke-Davas%C4%B1
            Hiç meraklanmayın, hepsini zaten gerektiği kadar okumuş durumdayım.
            En son Yavuz Selim Bal tarafından düzenlendi; 11.04.2016, 12:43.

Yorum

• f1bekir abiyi gören bilen varmı bu ara görünmüyor

Yorum

• İlk olarak Yavuz Selim Bal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hiç meraklanmayın, hepsini zaten gerektiği kadar okumuş durumdayım.
                Bir de tersten okuyun belki anlarsınız
                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çatı değil kaneviçe. Yeni sezona bu stat asla bitmez ya.
                  rahat biter.hatta daha erken...
                  staddan ziyade çevre düzenlemesi ve ana yollar bitermi onu düşünmek lazım
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rte nin cogu seyini beyenmeyebilirsiniz bende begenmiyorum ama spora yaptigi yatirim cok buyuk.yaptirdigi stadin acilisinada gelicektir tabiki..bu yorumumu tekrar sikeye baglayip uzatmaya gerek yok.kendi gorusumdur
                    evet şikeyi aklatarak, gerekli cezaların önüne geçerek, doping kullanımının zirve yapmasına göz yumarak ...vs. Türk sporuna çok büyük bir yatırım yapmış ve ülkenin her dalda olduğu gibi sporda da şahlanmasını sağlamıştır(!)
                    En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 11.04.2016, 13:25.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Açılış... Trabzonspor atkısı... Şike... Şikenin üstünün örtülmesi... Aktörler...

Kabus gibi!!!
                      Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Akyazı Stadyumu Yeni Sezona YE-Tİ-ŞE-CEK!

Stadyumun çelik çatı iskeleti işini en başından beri izleyen biri bunu çok rahatlıkla görebilir.

Kuzeybatı kısmındaki köşenin bittiğini varsayıyorum. Geriye sadece 1 tane köşe kalıyor.

Köşeleri yapmak işin en ağır kısmıydı. Ve nihayet bitmek üzere...

Geriye ağır iş olarak ne kaldı?

Deniz tarafı kale arkasındaki uzun yatay borular kaldı. Ki bunları da çok hızlı monte ediyorlar.

Yani çelik iskeletin ağır işçilik isteyen büyük parçası kalmadı. Geriye kalanların hepsi küçük parçalar.

Bunları da ne kadar hızlı monte ettiklerini gördük...

Artık "Membran" işinin hızlanacağını düşünüyorum.

Şundan adım gibi eminim ki, "Beşiktaş'ın dün ki açılışından" daha hazır bir halde açılış yaparız.

Bazı işleri gözünüzde büyütmeyin, artık sona gelindi.

Bu stadyum yeni sezona çatır çatır yetişecek!
                        En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 11.04.2016, 13:35.

Yorum

• Trabzonspor değerlerini bir bir kaybettiği için hakettiği muameleyi görüyor

Nasılsa öyle ya da böyle arkamızdalar aceleye de sıkıntıya da mahal yok demeleri gayet normal stadın bitme ihtimalinin olmasına şükretmek lazım

Yorum

• adsız.JPG

vinç operatoru ıs yok guneslenıyoruz yazmıs hesabından hayret.

allahtan hızlanmıslar
                            Ekli dosyalar
                            En son uyuss tarafından düzenlendi; 11.04.2016, 13:50.
                            Trabzonspor

Yorum

• biz 2613 sayfa cevirelim burda 10 sene oldu adam gunesleniyor
                              u will need justice at the end..

Yorum

• Toplum olarak çok ön yargılı davranıyoruz.

Neden mi?

Mevcut hükumetin spor alanında yaptığı yatırımlar "AK ve KARA" gibi ortadayken, "Yok be ne yaptılar?" diyen insanlar görüyorum.

Yahu yaptılar arkadaş, yaptılar!

İnkar edince bu yatırımlar yok mu oluyor? Kule gibi gözümüzün önündeki bu yatırımları inkar mı edelim?

Evet, hiç bir hükumetin yapamadığı atılımı bunlar yaptı. Adamları tebrik ediyorum.

Fakat eksik ve yanlış yaptıkları şeyler de oldu.

Şike meselesinde "HAKTAN" yana davranmadılar, adaleti sağlamadılar. Şikeyi el birliği ile akladılar!

Fakat halkın gözünde şikeyi aklayamadılar! Aklayamazlar da!

Evet sporda ciddi yatırımları yaptılar fakat vicdanların yaralanmasına da sebep oldular.

Sporda senelerdir olmayan adaletin tescilini yaptılar. Tescilli şikecileri akladılar!

Şike, teşvik, doping vb. önlemek konusunda sınıfta kaldılar.

Ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, bu durumu kınıyorum. Rahatsızlığımı her ortamda haykırıyorum.

Yeri geldiğinde iyi yaptıkları işlerde haklarını veriyorum, yeri geldiğinde ağır şekilde eleştiriyorum.

Doğru olan da budur!

Bizler toplum olarak; yanlışa tepki gösterir, doğruyu da alkışlarsak ilerleyebiliriz.

Körü körüne fanatizm hiç bir zümreye sınıf atlatmaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X