Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beşiktaş stadyumunun açılışına Sözcü ve Amk'yı almamışlar. 1000 tane Çarşılı ile 1000 tane Ak gençlikten kişi olacakmış sadece.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• bizim membran parçalarının aralarındaki boşluklar Torku Arenadaki boşluklar gibi mi doldurulacak acaba?

ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        adamlar çok gündemde tuttu stadı helal

İmreniyor ve kıskanıyorum. Adamlarda taraftar daha da önemlisi cevval bir taraftar grubu var. Her takıma nasip olmayacak kabiliyettiler..
        "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
        Hz. Mevlana

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bizim membran parçalarının aralarındaki boşluklar Torku Arenadaki boşluklar gibi mi doldurulacak acaba?

O boşluklar statın hava alması için belli aralıklarla yerleştirildi bizim statta da olması muhtemel.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Oldum olasi tonla paralar veren sponsporlari anlamakta zorlanmistim taki Vodafone arena ya kadar.3 senedir her gün vodafone arena yi konusuyoruz sponsorluk böyle olur formanin koluna küçük bir yaziya milyonlar vererek değil. .Bilmiyorum belki cahilce ama benim sponsorluk anlayisim bu..

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O boşluklar statın hava alması için belli aralıklarla yerleştirildi bizim statta da olması muhtemel.

hava alma hususunda bilgim yoktu.Teşekkürler.
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Juve'nin hep bir ağızdan söylediği bir şarkı var, 'la stori di un grand amore' bir kez dinledim cidden tınısı gün boyu kulağınızdan çıkmıyor. l'pool ' you will never walk alone' bunu zaten bilirsiniz. Artık kendimize ait hep bir ağızdan söyleyeceğiniz bir beste olsun ,yada marş veya şarkı sözlerinden türetelim artık.

VİRA grubunun yaptığı "Biz Dar Sokaklarında" bestesi çok güzel. Telefonumun müziği olarak da kullanıyorum.
                Taraftar hep bir ağızdan söylediğinde bence dünyanın en güzel taraftar şarkısı olur.
                Tabii kendi içimizdeki "İstemezükçü" kişiler olmazsa.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Biz de yaparız umarım.
                  Ekli dosyalar
                  ¡¡vamos atletico!!

Yorum

• 3.jpg
                    1.jpg2.jpg
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Çatı çok ayrıntılı...

Yorum

• şu çatı kapatılır mı yav, doya doya seyredilir ayrıntılar içeriden gözüktüğü kadar artık.

Yorum

• Pekin kuş kafesi.kuş kafesi arena

Yorum

• akp seçim zamanları oy alabilmek için çalışmaları yavaşlatmasa bitmişti
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• beşiktaş'ın stadının toparlayabildiğim belirgin özellikleri bunlar.
                              ses sistemlerine çok güveniyorlar. yönetim binasını bile stada taşımışlar ayrıca.

Dijital ekran çözümleri ile geniş kapsamlı mobil ve internet ağıyla donatılan statta, interaktif ekranlar da yer alacak. Futbol maçlarının dışında stat, aynı zamanda eğlence merkezi olacak.

Vodafone Arena, konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek. Beşiktaş Müzesi ve siyah-beyazlıların resmi ürünlerini satan Kartal Yuvası mağazası da statta yer alacak. Müzenin interaktif bir özelliğe sahip olacağı, ayrıca bütün baskılı eserlerin dijital ortama aktarılacağı, ayrıca stattaki Kartal Yuvası'nın da siyah-beyazlıların ürünlerini satan Türkiye'deki en büyük mağaza olacağı öğrenildi.

Yeni stadın zemininde sorun yaşamak istemeyen Beşiktaş Kulübü, Hibrit çimlerin zarar görmemesi için alttan ısıtma ve soğutma sisteminin yanı sıra özellikleriyle ön plana çıkan drenaj sistemini de hayata geçirdi.

Açılır kapanır koltukların bulunduğu tribünlerde birinci katın eğiminin yüzde 26, ikinci katın ise yüzde 38 olduğu kaydedildi.

Saha zemini ile kale arkasındaki tribünler arasındaki mesafenin 7,95 metre olduğu, taç çizgisinin ise tribünlere 6,15 metre uzaklıkta yer aldığı bildirildi.

Stadın ses sistemi için İtalyan bir firmayla çalışılırken, seslerin kale arkasındaki tek bir skorboardun yanında bulunan hoparlörlerden çıkacağı ve sesin 184 metre desibel kaybına uğramadan yayın yapacağı belirtildi.

Dolmabahçe'deki stadın güvenliği için siyah-beyazlı kulübün 20 milyon lira civarında harcama yaptığı, statta çeşitli açıları gören 787 kamera bulunduğu bildirildi. Statta, Türkiye'de ilk ve tek, Avrupa'da da sadece birkaç büyük statta uygulanan yüz tanıma sisteminin mevcut olduğu kaydedildi. Kuralları ihlal eden taraftarların yüz tanıma sistemiyle tespit edilip, cep telefonlarına gönderilecek mesajla uyarılacakları ifade edildi.

Dolmabahçe'deki statta 147 loca yer alırken, bu localar bin 847 kişi kapasiteli. Statta locaların yanı sıra 2 bin 150 de VIP koltuk bulunuyor.

Vodafone Arena'nın kapasitesi, 41 bin 903 kişi olarak belirlendi.

Locaların arka bölümündeki kafeterya, VIP ve yemek alanları da maçların yanı sıra diğer zamanlarda faal olarak kullanılabilecek. Loca ve VIP koltuk satışından büyük gelir elde edecek Beşiktaş, loca, kafeterya, VIP ve yemek alanlarının işletmesinden de kira alacak.

Yorum

• şu iskelet demirlerini kaldırın adliye binası olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X