Beyler resimler ysniltmasin .ciplak gozle devasa gorunuyo .resimler yaniltiyo bende gorenekadar bu ne kucucuk stad diyodum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
61ronin61
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDışından bahsetmiyorum zaten. Tribünlerin yataylığından mıdır nedir çok ufak gibi duruyor. Tabi şahsi düşüncem. Hemen saldırmayın.
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler resimler ysniltmasin .ciplak gozle devasa gorunuyo .resimler yaniltiyo bende gorenekadar bu ne kucucuk stad diyodum
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkrabam katü de okuyor . istanbula geldi hemen akyazıyı sordum
"Kanka çok büyük stad ya .. ben oyle büyük stad gormedim aga one oyle ya " dedi.
herhalde alttaki platformla beraber yanına gidince devasa bir yapı gibi duruyor ondan etkılenmiş olmalı
oğlumun arkadaşı bu sene Katü de okuyor,
Ertan amca devasa bir stad diyor,çok heybetli görünüyor diyor.
Dediğim gibi,
taraftar stadı doldursun,ufak tefek dokunuşlarla efsane olur efsane.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Burdaki çıkışa en son aşamada prekast koyulacakmı turuncu bezlerle kapatılan alana...
1 tane büyük bir kapı yapıp işi bitirebilirlerdi. Ama 4 tane araç kapısı yaptılar!
Saçmalıktan başka bir şey değil...
Saçmalık!!!
Ayrıca kulübün portatif tribünler ile buraları kapatacağını düşünmüyorum.
Sadece taraftarın gazını almak için söylenen sözler bunlar.
İmkan varken düzgün yapılmasını sağlayamayan yönetim, sonradan buralar ile uğraşmaz!!! Çünkü böyle bir estetik anlayışa sahip değiller...
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle bir araç giriş kapısı yapmanın 1 tane mantıklı izahını yapamazlar!
1 tane büyük bir kapı yapıp işi bitirebilirlerdi. Ama 4 tane araç kapısı yaptılar!
Saçmalıktan başka bir şey değil...
Saçmalık!!!
Ayrıca kulübün portatif tribünler ile buraları kapatacağını düşünmüyorum.
Sadece taraftarın gazını almak için söylenen sözler bunlar.
İmkan varken düzgün yapılmasını sağlayamayan yönetim, sonradan buralar ile uğraşmaz!!! Çünkü böyle bir estetik anlayışa sahip değiller...
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak Notification tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerdivenler çatallı yapılıyor galiba
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçatallı derken
merdivenler tribün girişininden tek çizgi değilde çift çizgi olarak yukarı çıkıyor sadece üst kat böyle olacak gibi bunun sonucunda stad daha hızlı boşalıyor
Yorum
-
sayfaları okuyorum yok stad şöyle yok böyle arkadaşlar herşeyi çok bilen biz TRABZON lular olarak daha avni akeri dolduramıyoruz burayı nasıl dolduracaz diye hiç kafa yormuyor daha dünkü maçda adam sanki yayla çimenine uzanmış maç izliyor bu taraftar profiliyle yok ambiyans felan filan o satadı biz taraftarlar cehenneme çevirmeliyiz yoksa korkuyorum burada bazı arkadaşlar robot taraftar bile isteyecek bilgisayar destekli filan yeter ya evet bizler çok biliyoruz bilmeyede devam edeceğiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum