Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• burda neden sürekli kolpataşın stadı övülüyor.bizim stadımızı beyemiyormusunuz renkdaşlarım.

Yorum

• bu kolpataş olayı nedir neden ergenleşiyoruz.

Yorum

• bugün bir site var orda bizim stadın içten yakın fotolarını gördüm çok iyiydi.

halladilmesi gereken 3 mesele var.

1-maratondaki dev hangar kapıları portatif trübünle yok edilmeli.

2- koltuklar birinci kalite ve geniş olmalı .taraftar rahat maç izlemeli ve kesinlikle bordo tek renk olmalı.mavi amblemimiz olabilir.maratonda.

3-kesinlikle ve kesinlikle sonradan icat ara kat localar savaştaki kamuflaj gibi saklanmalı trübüniçinde kaybolmalı trübünle birbütün olmalı(kaysri stadındaki gibi dana gibi ortaya fırlamamalı).ve toki konutları mümkün olduğu kadar bir trübüne benzetilmeli.

bunlar yapılırsa stadımız stada benzer.

marotondaki dev hangar kapılarına çözüm bulunmazssa saçna sapan en e-adi koltuklar ve renk seçilirse ve loclar gizlenmesse bu stad açık ara yapılan stadlar arasında bir numaralı ucube stad ödülünü kazanır.

Yorum

• bizim tarfaftarlarımız yani fanatik tarfatar grupları kaçıncı katta olucak.ilk kattaki sayın loca sahipleri rahatsız olmaması için ikinci kat olması lazım.

doğru olanda bu.

Yorum

• bişey diyimmi renkdaşlarım süleyman soylu bizim için çok büyük bir şans.onunla irtibata geçilmeli o tek başına bu stadı türkiyenin en mükemmel stadı yapabilir.

sayın süleyman soylu bence gelecekte başbakan olucak.değerini bilmemiz lazım.

Yorum

• burda şu eziklerin stadınıda övüp durmayalım.kapasitelerimiz aynı .sadece onlarda toki konutları yok bide ikinci kat süper dik.

bu kolpalar stadı överken aslında bizim stadımızı aşağılıyorsunuz farkındamısınız.

taraftarımız ingiliz tarftarı gibi olmalı.marş bağırma olmamalı.takımın oyununa atağa faule göre ses vermeli.

Yorum

• Şu çatı bitsin artık ya yeter.eğer çatı mayısta biterse ve sonraki bir ayda membran ve koltuk biterse çok iyi olur .çatı heapalamalari yapiliyor dediler o yüzden yavaş yapılıyor dediler bişey demedik ama eğer membran da yavaş takilirsa bu işin arkasında bence birşey vardır.Umarım çatıdan sonra çok hızlanır ve yeni sezona yetişir.Çok emeka ediyorum nasil olacak inşallah o gunleride görürüz.
                Biz dar sokaklarında
                Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bişey diyimmi renkdaşlarım süleyman soylu bizim için çok büyük bir şans.onunla irtibata geçilmeli o tek başına bu stadı türkiyenin en mükemmel stadı yapabilir.

sayın süleyman soylu bence gelecekte başbakan olucak.değerini bilmemiz lazım.
                  Biz onun ve onun gibiler için "istemezükçüyüz" ronin.
                  O gitsin stadın yanına yapacağı dev hastanesi için yasaları değiştirmekle uğraşsın, stada bulaşmasın.

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu çatı bitsin artık ya yeter.eğer çatı mayısta biterse ve sonraki bir ayda membran ve koltuk biterse çok iyi olur .çatı heapalamalari yapiliyor dediler o yüzden yavaş yapılıyor dediler bişey demedik ama eğer membran da yavaş takilirsa bu işin arkasında bence birşey vardır.Umarım çatıdan sonra çok hızlanır ve yeni sezona yetişir.Çok emeka ediyorum nasil olacak inşallah o gunleride görürüz.
                    ne kadar acı.koskoca trabzonspor tarfatrımızın düşdüğü duruma bakarmısınız.

bitse çok iyi olur arkasında bişeyler var bişey demedik umarımhızlanır yeni sezona yetişir nasıl olacak inşallah.taraftarımız bu ruh halinde.

tüm türkiyede şehirlere stadlar yapıldı ve o şehrin tarftarları 24 saat en süper kamere ile 24 saat takip etti stadının yapılışını ve hergün içten dışdan fotolarla takip ettiler.

biz ise 1915 model bugulu en adi bir kamera ile yeri bile saçma olan bozulan çalışmayan bir kamerera ile ve sonrdan tamamen iptal olan kamera ile ve hayatta kimsenin giremediği bilgi ve resim alamadığı bir stadla ne işkence çektik beee.burayapentagonmu yapılıyor yoksa sportifbir tesismi.

demek iğrenç stad böyle saklanıyor büyük trabzonspır taraftarından.onlarda güzel ve mükemel bize yakışan bir stad yapmadıklarını biliyorlar.o yüzden bu saklamalar foto engellemeleri kameraların devre dışı kalması.

en büyük enteresanlıkta sayın cumhurbaşkanımızın akrabası damadı trabzonlu akrabası bayraktar sağ kolu trabzonlu daha binlerce örnek verebilirim.ve en geç yapılan stad bizim ne resim ne kamera en adi malzeme ve işçilik (bjk ile kıyaslıyınca)yaa cumhurbaşkanına bu kadar yakın olan bir ilden başkaları olsa nou campı dikmişti şehirlerine .biz neden böyleyiz arkadaş .arızamıyız biz.
                    En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 09.04.2016, 23:27.

Yorum

• Beşiktaş, sakarya, eskişehir ve Trabzonspor stad çatıları için teklif vermiş mimar arkadaşımın bana söylediği,
                      Şu anda yapılan stadlar içinde en kaliteli mebran bizim stad için kullanılan mebranmış.
                      En kötü mebran kullanılan stadı da tahmin edin.
                      En son shcebi tarafından düzenlendi; 10.04.2016, 00:08.

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beşiktaş, sakarya, eskişehir ve Trabzonspor stad çatıları için teklif vermiş mi ar arkadaşımın bana söylediği,
                        Şu anda yapılan stadlar içinde en kaliteli mebran bizim stad için kullanılan mebranmış.
                        En kötü mebran kullanılan stadı da tahmin edin.
                        Besiktas dersin simdi [emoji1]
                        Tamam övmeyelim adamlarin stadini ama bizim stadla karsilastirmayalim artik, arada maalesef daglar kadar fark var.
                        Bizim stadin maalesef cok ama cok eksigi var, en azindan tribünler biraz daha yakin olabilirdi, loca kismini söylemiyorum bile. Stadi birileri bize kasti ama en azindan proje üzerinde birkac degisiklik talep edilebilirdi, neyse ne yaparsak yapalim önümüzdeki belki 100sene bu stadi kullanacagiz. Benim en cok kiskandiran sey ise, bjk malum taraftariyla o stadi cehenneme cevirir, biz ise...
                        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Valla zeytinburnu stadının mebranı beşiktaşın mebranından daha kaliteli dedi

Yorum

• Hastane işini ortaya atan Süleyman Soylu yu savunmak ironidir inşallah

Yorum

• yaa bu maçlar stadın çatısındamı oynanıyor .çatıda çatı.

çolakoğlu renkdaşım gerekli hamleler yapılırsa bizim stadta cehennem olucak.üstte yazdım.

şu eziktaşın stadını övmeyi bıraksak nasıl olur.bunları bu şiketaşı överken kendi kulübümüzü aşağılıyoruz farkındamısınız.

ve stadları asla bizim stadttan önde bir stad değil .biz bjk taraftarından daha çok ruh ve bağlıyız.

bjk tarftarı kimdir hadi cevap verin.

ama trabzonspor tarafatrının kim olduğunu herkes biliyor.onlar trabzonspor için ölüme gider.asla kimse bizim gibi olamaz.

öyle 3-5 bira şarap uyuşturucu kafa bulmayla trafatarlık olmaz.onlar sahte delikanlı.

gerçek ve asil olan biziz.

onlar duruma şekle göre değişen sahte yanar döner kaypaklar biz ise 30 yılşampiyonluk sevinci yaşayamasakta sevgimizde gram değişme olmayn en asil ve büyük trabzonspor taraftarıyız.

Yorum

• Stadyuma her hafta foto çekmeye giden birisi olarak söylüyorum..Çatı iskeletinin 1 ay sonra bitebileceğini öngörüyorum. 1 aydan sonra eş zamanlı ; membran , koltuk ve zemin 1.5 aya bitebileceğini düşünüyorum. Yanı maximum 3 aya bitebileceğini düşünüyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X