Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Buda çok güzel öneri. Birden fazla öneri oluştu son sayfalarda.
    İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çocuk tribünü önerisi çok güzel..
    İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Harika bir düşünce
    İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cocuk tribunu fikri muthis.ve gelecegimizi garanti altina almak icin mecbur yapilmali.malesef yeni nesil hep istanbul takimlarini tutuyor.ama kucukken stadta o atmosferi yasiyan mumkun degil baska takimi tutmaz
    Çok teşekkürler arkadaşlar. Gelecek ile ilgili daha farklı planlarımız da var. Umarım adım adım hayata geçer bu projeler de bambaşka bir havaya bürünürüz.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Normal şartlar altında insanları ayırmayı sevmem ancak kusura bakmasınlar Araplar çok pis...

Onların kadar pis insanlar hayatımda görmedim
      Senden şu cümleleri duyana kadar forumda yazılarına dikkate aldığım biriydin. Gerçekten büyük hayal kırıklığına uğradım. kusura bakmayın ama bu bir avam kafasıdır. Bu kafa zararlıdır.

Yorum

• İlk olarak Alp Yavuz 13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çıkış tünellerinin bir şekilde yüksekliği düşürülmeli ve branda ile kamufle edilmelidir. Tribün bütünlüğü ciddi anlamda bozmaktadır. Oyundan alınmış görüntü olsa bile durum ortada

[ATTACH]8879[/ATTACH]
        1e1 yapıldı oyundaki stadyum, yani gerçekte de bu görüntüyü göreceğiz.. bu konuda Ustaya ulaşmamız şart!!!
        !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• bu aralar emirates ismi dolaşıyor eğer olursa efsane olur. çok büyük bir marka ve futbollada çok ilgililer.

sponsor olduğu takımlar

- Arsenal
          - Milan
          - Benfica
          - Paris Saint-Germain
          - Hamburg
          - R.Madrid
          - Olympiacos

ayrıca hepsinin forma sponsoru

arsenalin ayrıca stad sponsoru
          En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 30.03.2016, 19:06.
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stada Emirates, formaya THY veya tam tersi böyle bi ihtimal var mı?

Yorum

• şaka maka emirates başkanın tanımına cuk oturuyor ya.düşününce mantıklı geliyor.

turkcell den büyük check

avrupada nüfusu var check

bir takımla özdeşleşmiş (arsenal) check

uçaklı kombine fikri check

milli takımla bağı var b.arap emirlikleri check

ayrıca emre aksoyun bir arap takımıyla maç yapacağız lafı var.

acayip mantıklı gelmeye başladı yav.

tek sorun bunlar türkiyede çalışıyormu da sponsor olacaklar...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stada Emirates, formaya THY veya tam tersi böyle bi ihtimal var mı?
                  ona izin vermez sirketler

En son selcuk tarafından düzenlendi; 30.03.2016, 19:27.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Stada Emirates, formaya THY veya tam tersi böyle bi ihtimal var mı?

thy nin açıklaması var kesinlikle olmaz diye.muhtemelen bizim avrupa sponsorluğu biter emirates olursa.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

gözüm kesmiyo batı tarafına avm+otel(5*)+açık hava tiyatrosu+lunapark sığarmı.

Yorum

• Emirates uydurma, burada konuşuldu ilk...
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Emirates uydurma, burada konuşuldu ilk...

bencede adamlar türkiyede yok ama uyuyor komik olan taraf o.bana göre thy ile anlaşacaklar.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Senden şu cümleleri duyana kadar forumda yazılarına dikkate aldığım biriydin. Gerçekten büyük hayal kırıklığına uğradım. kusura bakmayın ama bu bir avam kafasıdır. Bu kafa zararlıdır.
                            Sevgili dostum.Babam yaşında adam kolayı içtikten sonra meydanin en işlek caddesinde yere attı. Bir diğer kadın yediklerinin yarısı yere dökülüyor umrunda değil. Genç bir kız pilavı eliyle yiyor yağlar kolundan aşağı dökülüyor. Hemen her gördüğüm Arap bu şekilde. Kiraladiklari arabaları geri verince çöplük gibi oluyor. Genel olarak pis bir Milletler maalesef.en azından Trabzon'a gelenlerin büyük kısmı öyle. Ha bizim insanımız da çok temiz sayılmaz ama arapları görünce bizimkiler çok iyi. Ben gozlemlerim sonucu gördüklerimi söyledim sadece. Yinede maksadimi aşmissam sizi kırdıysam Özür dilerim
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Türkiye'de uçuş yapmayan bir firmanın Türk takımına sponsor olması pek mantıklı gelmiyor ama yine de her şey olabilir.

Yorum

• İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Türkiye'de uçuş yapmayan bir firmanın Türk takımına sponsor olması pek mantıklı gelmiyor ama yine de her şey olabilir.
                                Bencede.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Çalışıyor...
                                X