Kusura bakmayın arkadaşlar, yani başımıza talih kuşu konmuş, hala yok öyle olsaydı, böyle olsaydı diyoruz. Bu proje bizim için bir piyangodur, aynı GS stadı gibi. Direk kardayız, BJK gibi eksiden başlamayacağız. Ama bunu kullanacak kaliteli yöneticiler lazım bize, Muharrem Usta'nın da böyle bir yönetici olduğuna inanıyorum. Yoksa GS gibi batırırız herşeyi, proje falan çöpe gider, hiçbir işe yaramaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim ne müteahhiti ne birlikteliği? 200 milyon liran var mı? BJK stadı yaptı ama 300 milyon lira harcadı. Biz cebimizden para çıkmadan stad yaptırdık. Şu konuları birbirine karıştırmayalım artık."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim ne müteahhiti ne birlikteliği? 200 milyon liran var mı? BJK stadı yaptı ama 300 milyon lira harcadı. Biz cebimizden para çıkmadan stad yaptırdık. Şu konuları birbirine karıştırmayalım artık.
Haa hiç yoktan iyidir derseniz orası ayrı tabi, ama bu statlaradan mersine, adanaya manisaya da yaptılar, bize bir torpil geçildiği yok yani. Trabzon gibi bir futbol şehrine bunu layık gördüler.
Her seçimden önce oy malzemesi olarak kullanılan bu sus payına buna da şükür diyenlerden değilim, hiç de olmadım, olmayacağımda.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakmayın arkadaşlar, yani başımıza talih kuşu konmuş, hala yok öyle olsaydı, böyle olsaydı diyoruz. Bu proje bizim için bir piyangodur, aynı GS stadı gibi. Direk kardayız, BJK gibi eksiden başlamayacağız. Ama bunu kullanacak kaliteli yöneticiler lazım bize, Muharrem Usta'nın da böyle bir yönetici olduğuna inanıyorum. Yoksa GS gibi batırırız herşeyi, proje falan çöpe gider, hiçbir işe yaramaz.
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusra bakma ama piyango dediğinden yaklaşık bir 15 ilde yapılıyor şu an.
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşi yazının sonunu okursan beklemediğimi görürsün, bjk onca borç içinde acaba nasıl yapabildi stadı, fikret orman cebinden mi çıkardı ödedi bu parayı. Sponsor denilen melet var, yazmışlar koltuklara isimlerini, Trabzonda adam olsa bizde yapardık aynısını diyorum bu kadar basit.
Haa hiç yoktan iyidir derseniz orası ayrı tabi, ama bu statlaradan mersine, adanaya manisaya da yaptılar, bize bir torpil geçildiği yok yani. Trabzon gibi bir futbol şehrine bunu layık gördüler.
Her seçimden önce oy malzemesi olarak kullanılan bu sus payına buna da şükür diyenlerden değilim, hiç de olmadım, olmayacağımda.
Burada sorun projenin başlangıcında bizim yöneticilerimizin olaya müdahil olamamasıdır. Daha güzel bir stadyum kesinlikle yapılabilirdi bişey demiyorum ama bunun için 200-300 milyon harcamamıza gerek yoktu. Lobi ile bu işi halledebilirdik, beceremedik.
Ha stadyum çok mu kötü, hiç değil. Çatı bi bitsin nasıl bir futbol stadyumu olduğunu göreceğiz hep birlikte. Vodafone'dan bile daha iyi atmosfer olacağını iddia ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusra bakma ama piyango dediğinden yaklaşık bir 15 ilde yapılıyor şu an.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle400 milyon dedi dün fiko
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanım abicim, ne ile yaptırırsan yaptır, eksidesin diyorum. O sonsorları biz de alacağız, isim hakkını kiralayacağız, direk kasamıza para girecek. Bu ikisi arasındaki fark çok büyük, bizim için büyük bir fırsat.
Burada sorun projenin başlangıcında bizim yöneticilerimizin olaya müdahil olamamasıdır. Daha güzel bir stadyum kesinlikle yapılabilirdi bişey demiyorum ama bunun için 200-300 milyon harcamamıza gerek yoktu. Lobi ile bu işi halledebilirdik, beceremedik.
Ha stadyum çok mu kötü, hiç değil. Çatı bi bitsin nasıl bir futbol stadyumu olduğunu göreceğiz hep birlikte. Vodafone'dan bile daha iyi atmosfer olacağını iddia ediyorum.
her rakip geldimi deplasmans´da oldugunu his edecek
ses yukardan asaga degil, ayni seviyeden oyunculara yansiyacak
ingiliz futbolunun cekiciligi bizde olaca, iddialiyim bunda"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani bu kadar stadyumları yapan bir hükümet başarılıdır.nokta
Ayrica devlet ne guzel yapmis iste bizde bir sponsora yaptirsak isim hakkini butun stada harcasak dahami iyi olurdu,borc almis basini gidiyo klupte futbolcu kallmadi.simdi sponsordan gelen parayi borclara filan odenir en azindan kotumu du yani devlet stadyum yapiyo diye bize.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen önemlisi degisik olacak
her rakip geldimi deplasmans´da oldugunu his edecek
ses yukardan asaga degil, ayni seviyeden oyunculara yansiyacak
ingiliz futbolunun cekiciligi bizde olaca, iddialiyim bunda
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlu kimdir ya, nedir? Sana günahını verir mi? Avni Aker'in arazisi yaklaşık 40 dönüm. Trabzon'da arazinin dönümü 1 milyon lira. 40 milyon lira ederi var o arazinin. 160 milyon lirayı nerden bulacaksın?
Hayallerde yaşamayalım.
Yorum
-
Bu stadtaki tabi en büyük karimiz stadi devlet yapıyor.para çıkmıyor bizden. Stad isim hakkı parası direk kulübe kalicak.dicem ama diyemiyorum çünkü borç uçtu gitti bankalara.ah be borcumuz olmasaydı daha doğrusu iho kulübü batirmasaydi bu isim hakkı parasıyla turkiyenin galaktikosu olmuştuk.
Yorum
Yorum