Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir şey sormak istiyorum. Bizim MAY tesisleri mi büyük yeni tesis mi

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sevgili dostum.Babam yaşında adam kolayı içtikten sonra meydanin en işlek caddesinde yere attı. Bir diğer kadın yediklerinin yarısı yere dökülüyor umrunda değil. Genç bir kız pilavı eliyle yiyor yağlar kolundan aşağı dökülüyor. Hemen her gördüğüm Arap bu şekilde. Kiraladiklari arabaları geri verince çöplük gibi oluyor. Genel olarak pis bir Milletler maalesef.en azından Trabzon'a gelenlerin büyük kısmı öyle. Ha bizim insanımız da çok temiz sayılmaz ama arapları görünce bizimkiler çok iyi. Ben gozlemlerim sonucu gördüklerimi söyledim sadece. Yinede maksadimi aşmissam sizi kırdıysam Özür dilerim
      abi daha düne kadar cöllerde yasayan , temizligi teyemüm len hal eden, hayatini göcmen olarak geciren insanlardan bahsediyoruz
      zamana ihtiyaclari var, buradada ayni sorundan bahsediliyor

İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir şey sormak istiyorum. Bizim MAY tesisleri mi büyük yeni tesis mi
      yenisi

İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gözüm kesmiyo batı tarafına avm+otel(5*)+açık hava tiyatrosu+lunapark sığarmı.
      yapitlara bagli

acik hava tiyatrosunun sahnesini platform olarak ben olsam kullanirim
      yani platformlan bitisik tribün insa ederim, bati deniz tarafina
      turnikeler/sahne/platform alti odalar, vs... her sey hazir
      stadyumada ek deger katar
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 30.03.2016, 20:23.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• THY Emirates'i ülkeye sokmamak istemez en azında sokmamak için elinden geleni yapar. Benim fikrim bu yönde.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          THY Emirates'i ülkeye sokmamak istemez en azında sokmamak için elinden geleni yapar. Benim fikrim bu yönde.
          girsede emirates fiyatlarina bizim insanimiz ucmaz

ryan air olsa daha iyi olur bizim icin
          yilda 3-4kez memlekete kacariz

Ünal Karaman

Yorum

• Eğer burada bir forum üyesinin dediği gibi başkan "ismi bir takımla özdeşleşmiş" ve "avrupalı değil" dediyse Emirates olabilir.

Ama bence yerel medya buraya bakarak haber yaptı
            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              girsede emirates fiyatlarina bizim insanimiz ucmaz

ryan air olsa daha iyi olur bizim icin
              yilda 3-4kez memlekete kacariz
              Yurt içinde de 55'lik Travego otobüs gibi olan Pegasus'un fiyatları varken THY pek tercih edilmiyor Özellikle öğrenciler için geçerli bu

Yorum

• Arkadaşlar Emirates en erken 3. havalimanı yapılınca girer, çünkü yer yok artık...
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Gazprom olmasın diyeceği ama Rusya hem Avrupalı hem de Putin vanaları kapatır vallahi

Yorum

• Emirates ismini ilk burda konuştuk peşinden haber geldi.. Bmn takip ediliyorsun..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Yurt içinde de 55'lik Travego otobüs gibi olan Pegasus'un fiyatları varken THY pek tercih edilmiyor Özellikle öğrenciler için geçerli bu
                      bratislava- Trabzon yapsalar söyle 50 avroya her maca gelmeye calisirdim
                      İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gazprom olmasın diyeceği ama Rusya hem Avrupalı hem de Putin vanaları kapatır vallahi
                      socar daha inandiriciydi

Ünal Karaman

Yorum

• Socar'ın Ceosu Bayburt'luydu değişmediysee,maliye Bakanı da Bayburt'lu Trabzonsporlu,başkan o yoldan girse bilmem ama adamlar zaten en büyük petrol işinde bildiğim kadarıyla sponsorluk işine neden girsinler.

Emirates daha mantıklı geldi,eninde sonunda Türkiye gibi bölgenin lideri ve 3.Havalimanı yapımı sonrası daha da büyüyecek bir pazardan ve THY rekabetinde geri kalmak istemeyebilirler bu arada Trabzon'a gelen Arap nüfüsun yoğunluğu da bu olaya sevk edebilir.
                        Bizim stadın dışında tüm ülkenin gündemine oturacak başka reklam imkanı da yok ve sürekli ismi geçecek.
                        En son sasone tarafından düzenlendi; 30.03.2016, 21:01.
                        • Memento mori

Yorum

• Trabzonspor'un yeni stadı Akyazı Stadı'nın adı "Emirates Arena" olacak. Emirates Airlines, 5 yıl için €50M verecek.
                          Via | Tribün Dergi

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Türkiye'de uçuş yapmayan bir firmanın Türk takımına sponsor olması pek mantıklı gelmiyor ama yine de her şey olabilir.
                            Emirates Türkiye'den yurtdışına uçuş yapıyor arkadaşlar.
                            Kim demiş yapmıyor diye ?
                            Hamiş

Yorum

• Emirates olursa Arsenal gibi tam Lord of Losers oluruz. FA Cup bile alamayız biz vallahi

Yorum

THY Emirates'i ülkeye sokmamak istemez en azında sokmamak için elinden geleni yapar. Benim fikrim bu yönde.
                                O zaman gelecek seneliği 15 milyon€dan sponsor olacak

Yorum

Çalışıyor...
                                X