Bir şey sormak istiyorum. Bizim MAY tesisleri mi büyük yeni tesis mi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili dostum.Babam yaşında adam kolayı içtikten sonra meydanin en işlek caddesinde yere attı. Bir diğer kadın yediklerinin yarısı yere dökülüyor umrunda değil. Genç bir kız pilavı eliyle yiyor yağlar kolundan aşağı dökülüyor. Hemen her gördüğüm Arap bu şekilde. Kiraladiklari arabaları geri verince çöplük gibi oluyor. Genel olarak pis bir Milletler maalesef.en azından Trabzon'a gelenlerin büyük kısmı öyle. Ha bizim insanımız da çok temiz sayılmaz ama arapları görünce bizimkiler çok iyi. Ben gozlemlerim sonucu gördüklerimi söyledim sadece. Yinede maksadimi aşmissam sizi kırdıysam Özür dilerim
zamana ihtiyaclari var, buradada ayni sorundan bahsediliyor
İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir şey sormak istiyorum. Bizim MAY tesisleri mi büyük yeni tesis mi
İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegözüm kesmiyo batı tarafına avm+otel(5*)+açık hava tiyatrosu+lunapark sığarmı.
acik hava tiyatrosunun sahnesini platform olarak ben olsam kullanirim
yani platformlan bitisik tribün insa ederim, bati deniz tarafina
turnikeler/sahne/platform alti odalar, vs... her sey hazir
stadyumada ek deger katarEn son selcuk tarafından düzenlendi; 30.03.2016, 20:23."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTHY Emirates'i ülkeye sokmamak istemez en azında sokmamak için elinden geleni yapar. Benim fikrim bu yönde.
ryan air olsa daha iyi olur bizim icin
yilda 3-4kez memlekete kacariz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Eğer burada bir forum üyesinin dediği gibi başkan "ismi bir takımla özdeşleşmiş" ve "avrupalı değil" dediyse Emirates olabilir.
Ama bence yerel medya buraya bakarak haber yaptıBordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegirsede emirates fiyatlarina bizim insanimiz ucmaz
ryan air olsa daha iyi olur bizim icin
yilda 3-4kez memlekete kacarizÖzellikle öğrenciler için geçerli bu
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYurt içinde de 55'lik Travego otobüs gibi olan Pegasus'un fiyatları varken THY pek tercih edilmiyorÖzellikle öğrenciler için geçerli bu
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGazprom olmasın diyeceği ama Rusya hem Avrupalı hem de Putin vanaları kapatır vallahi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Socar'ın Ceosu Bayburt'luydu değişmediysee,maliye Bakanı da Bayburt'lu Trabzonsporlu,başkan o yoldan girse bilmem ama adamlar zaten en büyük petrol işinde bildiğim kadarıyla sponsorluk işine neden girsinler.
Emirates daha mantıklı geldi,eninde sonunda Türkiye gibi bölgenin lideri ve 3.Havalimanı yapımı sonrası daha da büyüyecek bir pazardan ve THY rekabetinde geri kalmak istemeyebilirler bu arada Trabzon'a gelen Arap nüfüsun yoğunluğu da bu olaya sevk edebilir.
Bizim stadın dışında tüm ülkenin gündemine oturacak başka reklam imkanı da yok ve sürekli ismi geçecek.En son sasone tarafından düzenlendi; 30.03.2016, 21:01.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'de uçuş yapmayan bir firmanın Türk takımına sponsor olması pek mantıklı gelmiyor ama yine de her şey olabilir.
Kim demiş yapmıyor diye ?Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTHY Emirates'i ülkeye sokmamak istemez en azında sokmamak için elinden geleni yapar. Benim fikrim bu yönde.
Yorum
Yorum