İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bence 5 yıllık 50 milyon dolarlık bir anlaşma olacağını tahmin ediyorum.bu arada sakoglu satacma yaptı ceza almadı sayin adminlerim
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten sıkıntıda orada . Adamlar stada başlar başlamaz sponsor buldu. Biz hala bekliyoruz. Bana göre talep yok sponsor konusunda bize. Yoksa hiçbir yerden şu firmayla konuşuyoruz görüşüyoruz diye açıklama yapardı. Ben çok yüksek meblalar beklemiyorum. En fazla 10 yıllık 50-60 milyon dolar teklif gelir bize. O maximum seviye.
ITrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuan akyazidayim içeri girmek gerçekten mümkün değil çok yoğun çalışma var çok fazla sayıda işçi var.
WOWTURKEY / AKYAZI@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bence 5 yıllık 50 milyon dolarlık bir anlaşma olacağını tahmin ediyorum.bu arada sakoglu satacma yaptı ceza almadı sayin adminlerimBize Her Yer Trabzon
Yorum
-
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebak hemen altta arkadaş sana cevabı vermiş sus otur. yazmayı bilsen gam yemiyeceğim. satacma diye bir kelime güncel Türkçe sözlükte yok.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Üniversiteyi KTÜ de okudum.
Bir dönem şenliklere halkı da almışlardı.
Kavga, gürültü, alkol,uyuşturucu, kuyruk yapıp önündekileri tekmelemeler her şey vardı.
Yorum
Yorum