Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zaten sıkıntıda orada . Adamlar stada başlar başlamaz sponsor buldu. Biz hala bekliyoruz. Bana göre talep yok sponsor konusunda bize. Yoksa hiçbir yerden şu firmayla konuşuyoruz görüşüyoruz diye açıklama yapardı. Ben çok yüksek meblalar beklemiyorum. En fazla 10 yıllık 50-60 milyon dolar teklif gelir bize. O maximum seviye.

I
    Bekleyip görecez artık ne yapalım...
    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Hem forma hem de stad sponsoru konusunda yönetimin (aynı zamanda sponsor olacak firmaların) Uefa kararını beklediğini düşünüyorum.

Uefa da süreci uzattıkça uzatıyor maalesef
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Çatının bitmesi, uefanın kararı, sponsorların açıklanması ve inşaatta gözle gorulur ilerlemelerin olması gibi tüm beklentilerimiz mayıs ayına kaldı bence.

Yorum

• Valla bence 5 yıllık 50 milyon dolarlık bir anlaşma olacağını tahmin ediyorum.bu arada sakoglu satacma yaptı ceza almadı sayin adminlerim

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valla bence 5 yıllık 50 milyon dolarlık bir anlaşma olacağını tahmin ediyorum.bu arada sakoglu satacma yaptı ceza almadı sayin adminlerim
            seni bu sitede tutarak zaten bize en büyük cezayı veriyo site yöneticileri...

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zaten sıkıntıda orada . Adamlar stada başlar başlamaz sponsor buldu. Biz hala bekliyoruz. Bana göre talep yok sponsor konusunda bize. Yoksa hiçbir yerden şu firmayla konuşuyoruz görüşüyoruz diye açıklama yapardı. Ben çok yüksek meblalar beklemiyorum. En fazla 10 yıllık 50-60 milyon dolar teklif gelir bize. O maximum seviye.

I
              Adamlar stada başlar başlamaz sponsor buldu demişsin ama zaten vodafone ile uzun süren görüşmeler sonucu neredeyse vodafone yaptı stadi diğerleri bitime yakın gerçekleşen sponsorlar gs mesela bizim gibi sonlara doğru açıkladı TT Arena olayı bize yakın mesela
              Trabzonspor

Yorum

• Bilmem kaç bin tane üyesi var bu forumun. Ama ankette oy kullananların sayısı 500'ü zar zor geçti.

Yorum

• akyazı bittikten sonra gezilebilmeli cüzi bir miktar karşılığında stadı ve kompleksi gezmek ister çoğu gurbetçi ve turist özellikle yazın iyi para kaldırır.
                  İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                  Karl Marx
                  анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şuan akyazidayim içeri girmek gerçekten mümkün değil çok yoğun çalışma var çok fazla sayıda işçi var.

WOWTURKEY / AKYAZI
                    bi beşe on bul vur omuzuna dolaş kim anlayacak ki belki yevmiye bile alabilirsin
                    @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Valla bence 5 yıllık 50 milyon dolarlık bir anlaşma olacağını tahmin ediyorum.bu arada sakoglu satacma yaptı ceza almadı sayin adminlerim
                      bak hemen altta arkadaş sana cevabı vermiş sus otur. yazmayı bilsen gam yemiyeceğim. satacma diye bir kelime güncel Türkçe sözlükte yok.
                      Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• 1461 neden üniversitenin sahasında oynamaz.tam onlara göre 5 bin kilişkl.sehirin içinde ve neredeyse bütün maçlarını full oynar..öğrenciler doldurur

Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• membran beyazlamış

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bak hemen altta arkadaş sana cevabı vermiş sus otur. yazmayı bilsen gam yemiyeceğim. satacma diye bir kelime güncel Türkçe sözlükte yok.
                            Neyse cuma cuma kalbini kirmayim.seni affediyorum.

Yorum

• Koltukların rengi tek renk bordo olursa tam bir fiyasko olur.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1461 neden üniversitenin sahasında oynamaz.tam onlara göre 5 bin kilişkl.sehirin içinde ve neredeyse bütün maçlarını full oynar..öğrenciler doldurur

Öğrenci olmayanların üniversiteye girmesine karşıyım.
                                Üniversiteyi KTÜ de okudum.
                                Bir dönem şenliklere halkı da almışlardı.
                                Kavga, gürültü, alkol,uyuşturucu, kuyruk yapıp önündekileri tekmelemeler her şey vardı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X