Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kaç kere söyledik burada ama malesef hala degrade megrade diyen var saygı duyuyoruz zevk
    Dış görünüşten bahsediyoruz. Dışardan bakınca deniz mavi, stadyum bordo olsun istiyoruz. Koltuk tasarımı açık renk olmasın da nolursa olsun farketmez benim için.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yok yav
      usta ideal lider
      ben adama hastayim

eklemem gerekki sadri sener, nevzat aydin zamaninda casdaki davaya dahil olsaydik o gün cas sikecilerin lisansini yirtmisdi
      bu gerekceli kararda yaziyor
      cesaret edemediler
      ustaya güveniyorum, 1sansimiz daha olacak, orada dügmeye basarsa hakkimizi aliriz
      cesaret etmese hükümet degismeli
      üstüne basarak ustaya bu konuda güvendigimi belirtmeliyim

kusura bakmayin ama ucak tarifelerinden caktigim yok
      zaten bu öneri
      @Serdar Atasoy unönerisi
      en iyi o bilir bu isleri
      kulübede katkisi olmus oldu
      Abim konu uçak tarifeleri değil, 700 800 kişilik uçakların Trabzon hava limanına inmesinde sakınca olup olmadığı. Bizim pist her uçağı kaldıramıyor diye duymuştum betonun mimarisi yüzünden.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Takım çok kötü gerçekten..

Bir dahaki seneye as kadroda Onur, Güray, M. Ekici, Muhammed Demir, Okay dışında kimse olmaz tahminimce

Yorum

• yanlış konuya yazmışım kusura bakmayın

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abim konu uçak tarifeleri değil, 700 800 kişilik uçakların Trabzon hava limanına inmesinde sakınca olup olmadığı. Bizim pist her uçağı kaldıramıyor diye duymuştum betonun mimarisi yüzünden.
            yok
            inememezler, cok kisa pist
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bugün bi haber gelmedi staddan. Hayırdır inşallah

Yorum

• Stad ile ilgili sizlerle birkaç bilgi paylaşmak istiyorum ;

Mütehahhit'e de trabzonlu bakanlar yardımı ile Ankara'dan para yardımı yapılmış. Stadın dört bir yanında vinçler ile çelik montajı yapılıyor. Ekip saysına da elimden geldiğince resimlerden bakmaya çalıştım, ciddi bir ekip artışı gerçekleşmiş. Şuandaki vinç sayıları ve işçi sayıları stadı istenilen tarihe yetiştirmeye yeterli. Lakin bu tarz projelerde önemli olan Mütehhit'in para alması, eğer para akışı şuandaki gibi sağlanırsa stad önümüzdeki seneye yetişir. Muharrem Usta ve ekibini Ankara'da Trabzonlu bakanlar ile yaptığı lobi çalışmasından ötürü tebrik ediyorum.

Yorum

• Ben sadece bi köşede vinç gordum başka nerde var ki?

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kardeşim
                    700-800 kişilik uçak istanbul ada inemiyor zaten. AirbusA380 tipi uçak var sadece bu kapasitede.
                    Genel olarak Türk havaalankarında uçan uçaklar dar gövdeli denen 150-250 arası 737-738-A320-321 tipi uçaklar ki, bunların hepsi Trabzona hergün iniyor zaten.

Esas sorun bu proje ile ilgili olan;
                    Gelecek olan uçak sayısı ve hangi zaman aralığında inecek ve maçtan sonra hangi zaman aralığında kalkacak. Zira Trabzon havaalanı tıpkı, Samsun,Antep vs gibi aynı anda 3-4 uçak tan fazlasını kaldırmaz. Hem terminal kapasitesi hem de uçak park alanı, pist yolları vs olarak.
                    Haa uçakların arasına 1 saat süre koyarlar falan ise ozaman sabaha kadar insin kalksın uçaklar sıkıntı değil. Hem geç gidecek olanlar Trabzonda iki peynirli yerler fena mı
                    TRABZONSPOR

Yorum

• yen stat için kombine satışlarının başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ben de sabırsızlanıyorum artık. Çalışma var ama hani böyle tık tık tık hızla giden bi durum yok. Böyle bir iki gün bakmıyorum sonra bakınca ilerleme gözükmüyor gibi olunca sinirleniyorum.

Yorum

• Stat bitsin, sponsorlar gelsin, yeni hoca gelsin, transferler gelsin, kombineler tükensin ve seneye Trabzonspor şahlansın
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bekir kardeş yarın resim çekersen çok mutlu olacağım,teşekkürler.Uzun zaman oldu resim bekliyoruz.
                            • Memento mori

Yorum

• Hava alanını niye sıkıntı ediyorsunuz ki, may tesisleri havalimanına eklenecek diye biiyorum ben. Yani kapasite artacak orada bayağı bir.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hava alanını niye sıkıntı ediyorsunuz ki, may tesisleri havalimanına eklenecek diye biiyorum ben. Yani kapasite artacak orada bayağı bir.
                                yeni sifir havaalani yapilacak, 3000metre dolgu üzerinde pistlen ve yeni modern terminal
                                ama bu 2-3 yil sürer
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X