Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya tek bir şey biliyorum. Eğer o stad dolacaksa 40000 kişi gelecekse, bunu başarabilecek tek bir kişi var o da Muharrem USTA. Eğer dolmazsa, bu sefer de dolmazsa bilin ki bir daha asla dolmaz. O yüzden spekülasyonu bırakalım, şu önümüzdeki iki seneye bakalım.

Yorum

• Takım ıyı olunca bunları hıc dusunmuyosun aklına bıle gelmıyor bu dedılerın takım kotu gıderse gecerlı. ben 2011 de gıresun bulancak tan maclara gıdıp gelıyordum otobüsle. ama ozaman bı heyecan bı zevk vardı ısteyerek gıdıyoduk. sımdı ıse ustune para verseler bende gıtmem

İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bak buradan yazıyorum .
      uçak kombinesi ile değil 5000 , 500 kişiyi anca toplarsınız .
      sabiha gökçen.e 2 saat önceden gel . uçağa bin . 1.5 saat uç .
      havalimanından taksiye atla. akyazı.ya gel . maça gir .
      üstüne üstlük kıçı kırık bi takıma yenil .
      sonra 23.00 de tekrar uçağa bin . gerisin geri maltepe.deki eve varış saatin abartmasız sabaha karşı 2.30
      ertesi gün işe bizim yerimize başkan gidecek herhalde .

ayrıca otobüs kombinesi de
      gümüşhane-torul-bayburt hattını da hesaba katarsak taş çatlasa 1000 olur .

3 lira verip evinin yanındaki maça gitmeye tenezzül etmeyen bir güruhla
      kilometrelerce uzaktan her hafta maç izlemeye gelecek 30-40 garibanla bu stadı nasıl dolduracan başkan . ?

farzet ki bayburt.dayım . kombine aldım . şimdi param yanmasın diye ta bayburt.dan akyazı.ya maça mı geleceğim .
      gece 22.00 den sonra ayazda kalmış bekçinin bilmem neyi gibi bayburt.a geri nasıl dönecem .
      hadi geldiğim otobüsle döndüm diyelim .
      eve döndüğümde saat kaç olacak .

herkes sizin gibi faroz.da , erdoğdu.da oturmuyor koçum .

veya hadi kombine aldık geldik diyelim .
      hangi takımı seyretmek için kombine alacağız.
      akhisar için mi , osmanlı için mi , gençlerbirliği için mi ,
      yoksa bizim takım için mi . ( bu arada başkan seneye de bu futbolcuların çoğunluğuyla beraberiz dedi. hatırlatayım dedim )
      hem de 15 günde bir .

kim çeker bu rezilliği .

daha stada girmeden , otobüste, uçakta, mola yerinde , maçtan önce ve sonra
      harcayacağın paraları da daha hesaba katmadım .

2 haftada bir bu rezillik için bu kadar para harcayacağıma ,
      otururum mahallemde ,şehrimde ,
      çocuklarımla ve ailemle beraber güzel bir hafta sonu geçiririm .
      akşamına da oturur salonumda
      krallar gibi açarım digitürk.ü mü
      yayıla yayıla , gevrek gevrek otorite gibi ilk saat yerden yere vurur,
      ikinci saatte de kurtarırım .

nasıl olsa hepimiz bir trabzonspor teknik direktörü , hepimiz bir trabzonspor başkanı değil miyiz.

şimdi diyeceksiniz ki ''gelme o zaman.''

gelen yok zaten .

ne haliniz varsa görün .
      ....

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yönetim uçakla gelinecek takır takır oynayan bir takım oluştursun önce....

Mevcut takım 3 liralık bile futbol oynamıyor.......
        Takır takır top oynayan takımı seyretmeye herkes gider.
        Pazarlığa mı oturuyoruz artık ?
        Şunu herkesin anlaması gerek;
        Maça gidip takıma para kazandırmadıkça iyi futbolcuların gelmesi olanaksız.
        Artık başkanların cepten para verme dönemi bitmiştir.
        Biz cebimizdeki parayı vereceğiz.
        Verdiğin kadar alırsın. Bu kadar basit bence.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takır takır top oynayan takımı seyretmeye herkes gider.
          Pazarlığa mı oturuyoruz artık ?
          Şunu herkesin anlaması gerek;
          Maça gidip takıma para kazandırmadıkça iyi futbolcuların gelmesi olanaksız.
          Artık başkanların cepten para verme dönemi bitmiştir.
          Biz cebimizdeki parayı vereceğiz.
          Verdiğin kadar alırsın. Bu kadar basit bence.
          Ben baharda açan çiçekleri , uçan böcekleri söylemiyorum....

gerçekleri söylüyorum sadece....

Takım top oynarsa millet gelir oynamazsa gelmez.....

Şehrin gerçeği bu.

Sizin söylemenizle değişmiyor.....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İkili tartışmalara çok dahil olma taraftarı değilim ancak bazı yanlış bilgiler verilmiş kendimce düzeltmek adına şunları yazabilirim;
            Türkiyede her bölge güneş enerjisine yatırım yapılabilir düzeyde değildir. Evet küçük ölçekte trafik işaret ve uyarıcıları küçük güneş panelleriyle karşılanıyor olabilir ancak bu ne kadar " Güneş Enerjisi Yatırımı " sayılır tartışılır, yatırım yapılabilirlik anlamında ise bu dediğim gibi güneş enerjisinden faydalanmak için çok küçük bir ölçek yani bu konuyu evlerin teraslarına koyulan güneş enerjisi sistemleriyle karıştırmamak gerek.

Stadyumun veya kompleksin enerji ihtiyacını gidermek üzere kurulacak bir Güneş Enerjisi Sistemininde verimli olacağı kanaatinde değilim. Bölge Planları, kalkınma planları ve kalkınma ajanslarının raporlarını incelediğimde ise yine güneş enerjisi alanına ait bir bölüm göremedim. Bu,kısaca anlatacak olursam şu demek; planlarda ve raporlarda yer almayışı bir potansiyel olarak değerlendirmek için yetersiz oluşu veya yatırım yapılmasına uygunluk bulunmadığı anlamına gelir.

Eğer kafalarda soru işaretleri kalacak olursa, buyurun bir kaç kaynak.. araştırma sonunda sizlerinde daha detaylı bilgi sahibi olacağını düşünüyorum.

Türkiye Güneş Enerjisi Potansiyeli Atlası
            [ATTACH]8864[/ATTACH]

Trabzon Güneş Enerjisi Haritası
            [ATTACH]8865[/ATTACH]

Türkiyede güneş enerjisi hakkında kısa bilgiler için

Güneş enerjisi ve teknolojileri ve yatırım yapılabilirlik

Türkiye ve Güneş Enerjisi Potansiyeli
            http://www.nukte.org/node/163
            sadece stad için demiyorum, karadeniz de güneş enerjisi yerine rüzgar enerjisini konuşmak daha mantıklı olabilir mi? rüzgar değerlerine baktınız mı?
            ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Taraftarlık mantık evliliğinden çok gönül evliliği. Hele Trabzonspor taraftarı için. Ama iyi yönetici, taraftarı çekmek için hem mantıklı kampanyalarla, hem başarılarla bu ateşi canlı tutmalı
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ben başkanımızın fikri aldıktan sonra tek başına karar vermemesine gerçekten hayranım. Olmayabilirliği var evet. Fakat bunu görmek gerekir. Başkan sorunları görüp kestirip atmak yerine hep birlikte hareket etmemizi hepimizin akıl yormasını istiyor. Olmazsa bir şey kaybetmeyiz.

Birde olaya şu açıdan bakın. İstanbul'da 150bin çok fanatik Trabzonspor'lu insanlar vardır düz hesap yaparsak. Bu insanların hepsi Sabah 8 Akşam 5 çalışmıyor. İçlerinde iş sahibi olanlar vardır. İşletme sahibi olanlar vardır. Gayrimenkul işi ile uğraşanlar vardır. Mimarlık işi ile uğraşanlar vardır. Maddi durumları iyi olanlar vardır. Sabah 8 akşam 5 çalışıp 1500 lira alan insanlara hitap edemeyiz doğrudur. Talebi belirlemek çok zor. Burada sorun talebi belirleyebilmek. İstanbuldaki taraftar grupları dernekler ile iletişime geçerse başkanımız daha sağlıklı olur. 150bin insandan 2000 tanesi seyahat imkanı olan insanlardır. En düşük ihtimal olarak düşünsek bile.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Takımı sonuna kadar sahipleneceksin ondan sonra başarı bekleyeceksin.iki maç kaybedince sırtını dönersen sittin sene başarı bekleme. Sonuna kadar arkasında durursak bu işi başarırız. İyi gün taraftarı olmak işin kolay tarafı.

Yorum

• İlk olarak pirana61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hepimiz kahroluyoruz.dogru.haklisin.fakat dortmund küme düsmemeye oynarken bile her mac 80.000 seyirciyle oynadi.batsin bunlarin kupalari.biz beraber olalim.birlik olalim.o tribünlerin degerini bilin.ben yurtdisindayim.gelemiyorum.üzülüyorum bos tribünleri gördükce....
                    Abi bu sorun sadece Trabzonsporluların karşılaştığı bir sorun değil. Bu sene Beşiktaş şampiyonluğa oynuyor. İstanbul gibi bir yerde Nüfus 17 18 Milyon nereden baksan 3 - 4 Milyon Beşiktaşlı vardır. Fakat bu sene 5 - 10 bine oynadılar. Galatasaray'ın Tribünleri bomboş. 17 - 18 Milyon nüfuslu bir ilden bahsediyoruz. Yanlışım varsa düzeltin Dortmund'un nüfusu 1 Milyon kadar yanlış hatırlamıyorsam. Hele hele bizim gibi Travma yaşayan kulüplerin stadı dolduramaması Türkiye şartlarında 1 Milyon nüfuslu yerlerde olağandır. Biz Türklerin genel yapısı budur.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• led aydınlatmanın sadece enerji avantajı yok, anında açılıp kapatılabilmesi (15 dk ısınma problemi olmaması) da önemli.

dış cephede led kullanımının muhteşem örnekleri;

bir stadın 2 senede yapımının 3 dakikalık süper videosu;

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uçaklı kombine olayı bence çok uçuk. Bunun maliyeti de beş bin liradan aşağı olmaz.

5 bin liraysa ben bile alabilirim murat
                        Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• dortmund 700binlik sehir
                          küme oynadigi yillari birakin daha gece sene ilk yariyi sonuncu bitirdi
                          son yillarda basarilarlan simartilmis insanlar bir dakika o takimi yanliz birakmadi
                          destegi cogaltilar
                          1 kisi istifaya kimseyi cagirmadi, tam tersi yil sonu td leri istifa edip sorumlulugu alinca protesto ettiler

bizim insanimiz taraftar sadece, dortmundu tutanlar takimlarinin sahibiler, onlar bi aile
                          bosuna "gercek ask" degil sloganlari
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Almanların muhteşem stadındaki ayrıntılar;

bunları kıyaslamak için göndermiyorum, zaten kıyaslanamaz.

sadece adamların düşündüğü küçük ayrıntıların, 2017 de açılacak toki stadımızda düşünülmüş olmasını isterdim.

Yorum

• [MENTION=1830]calypso[/MENTION] bakın almanlar koltuk tasarımı falan düşünmemiş hiç çünkü stat her daim full.
                              kim bakar koltuk renklerine veya tasarımına diye düşünmüşler sanırım ve sadece kalite ve rahatlığı göz önünde bulundurmuşlar.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                5 bin liraysa ben bile alabilirim murat
                                Belki burada kombineden ziyade 5'er maçlık paketler satılabilir. Maliyetin büyük kısmını uçak oluşturacak fakat toplam ücret bu şekilde daha ekonomik olarak sınıflandırılabilir.
                                "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
                                Hz. Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X