Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanımız Muharrem USTA, gerçekten çok kaliteli bir insan.

Uçaklı Kombine Projesi, büyük bir proje olmuş! Detaylarını görünce daha iyi olacaktır.

Benim başka bir önerim var.

Trabzon'un şehir merkezine uzak ilçeleri için de otobüsler ile organizasyon düzenlenebilir.

Çok yakinen biliyorum ki, bu tarz bir uygulama yapılırsa ilçelerden ciddi taraftar gelecektir.

Birçok insan dolmuş sıkıntısı nedeniyle maça gitmek istemiyor.

Güzel ayarlanmış, planlı bir taşıma sistemi ile ilçeler harekete geçirilebilir.

Ve ciddi bir seyirci katkısı sağlanır.

Yorum

• Ben genel anlamda tribünlerin boş olmasını insanların stattaki taraftar profilinden rahatsız olmasına bağlıyorum. Ben şahsen fırsatım olunca maçlara giden bir insanım. Ama tribünde olanları, tezahüratları, taşkınlıkları gördükçe insan soğuyor. Malesef taraftar profili çok kötü. Çoluk çocuk nasıl gelecek o maçlara? Normal, düzgün bir hayat süren işinde gücünde olan bir insan, sokak tayfasıyla aynı tribünde nasıl maç seyredebilir? Tribün kültürü denilen şey değişmeli bence. Bu taraftar profiliyle statlar zor dolar diye düşünüyorum. Dolsa bile hep böyle geçici olur. Ayrıca, İngiliz statlarındaki gibi oyunun akışına göre taraftarın reaksiyon verdiği, baskı kurduğu bir ortam olmadıkça da rakibi ve hakemi etkileyemeyiz. Son dönemde bunu Kadıköy'de görmeye başladık.

Bir insan neden ailesiyle pikniğe, gider ya da bir yere gezmeye gider? Beraber güzel zaman geçirip, keyif alacağı ve hep birlikte rahat ve güvende hissedebileceği için gider. E şimdi soruyorum, bir insan neden ailesiyle maça gelsin ki şu anki Türkiye şartlarında?
      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 29.03.2016, 13:42.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Stad koltuk rengi biraz geride kalmış olsa da fikrimi kısaca belirtmek istiyorum. Öncelikle stadyumda tataftar sayısı azken tribünün daha dolu görünmesi için deglare koltuk önerisinin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum, uzaktan biraz daha dolu görünsün diye stad boşken kötü bir görüntü oluşturmaya gerek yok, koyu ve deseni sade bir tasarımla stada boşken güzel bir görüntü vermek ve küçük boşluklarda da koyu renk koltukla dolu görünmesi yerine karanlık ve kasvetli görünmesi daha hoş olur diye düşünüyorum. Sivassporun yeni stadındaki degrade uygulamasını gördükten sonra bu fikrin kötü olduğu da bence aşikar oldu böyle bir tasarımla basit ve kötü bir görüntüye katlanmak yerine gerekirse boş görünsün ama şık bir görünsün taraftarıyım

Sent from my iPhone using Tapatalk
        En son furkanaltuncu tarafından düzenlendi; 29.03.2016, 13:41.

Yorum

• Hafif raylı sistem yapılmadıktan veya toplu taşıma yollarını okkalı şekilde çözmedikten sonra her maç taraftar sayısında azalma olur.
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Trabzon'un 19 ilçesi var.....

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin ise bir sürü fazla eski otobüsü var...

30 tanesi bu işler için tahsis edilebilir.....

Maç günleri passoligini ya da biletini gösteren insanlar stadyuma bedava taşınabilir......

Böylelikle ilçelerden 1 otobüs yeter.....

Merkezden ise sürekli devir daim eden 10 civarı otobüsle insanlar maç günü stadyuma taşınabilir....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• bu uçaklı kombine kampanyası süper olur bence . ama maliyetin 5.000 tl ye çıkabileceğini söyleyenler var hala. nasıl ki 6 ay öncesinden alınan açık bilet uygulaması ile 50 -60 liralık uçak bileti alınabiliyorsa. bu da öyle bişey olabilir kanaatindeyim. 61 gidiş 61 dönüş yapsalar 5-10-15 maçlı paketler ve derbi maçı paketleri şeklinde. ve artı olarak kombine bedeli eklense ortaya sırasıyla 1000- 1600- 2200 tl lik paketler çıkıyor minimum olarak. uçak fırması böyle ucuz bilet işine girmez demeyin. önceden satarak nakit girdisi elde etmek her şirketin başvurduğu bir yöntemdir ...
              Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Eğer uçakla yurt içi yurt dışı kombine planlıyosa klüp stadın yanınada kendi otelini yapmak mecburiyetinde. Hem kamp havasında taraftara maç seyrettirmiş olur hemde ekstra para kazanır. Herşeyi benmi akıl edecem arkadaş yaaaaaa.
                GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Çatı ve membran işleri Mayıs'ın başına kadar biter mi?

Yorum

• uçaklı kombine sahipleriyle birlikte günübirlik gelmek isteyen taraftarın sayısı da artacaktır. seyirci sayısı artarsa maç saatlerimizi ona göre ayarlama şansı doğabilir. maçları cumartesi akşamı veya pazar gündüz oynarız.bunu yapacak gücü var başkanın. stat açılışı, forma tanıtımı, transferleri bir iki haftaya sıkıştırırsa o dönemde kombine patlaması yaşanabilir.gaza gelen çok olur. başkan ticareti gayet iyi biliyor. satış için gerekli atmosferi oluşturacaktır.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çatı ve membran işleri Mayıs'ın başına kadar biter mi?
                      bazı arkadaşlar nisan sonu biter dediler fakat bence mayıs sonu bile bitmeyebilir.
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eğer uçakla yurt içi yurt dışı kombine planlıyosa klüp stadın yanınada kendi otelini yapmak mecburiyetinde. Hem kamp havasında taraftara maç seyrettirmiş olur hemde ekstra para kazanır. Herşeyi benmi akıl edecem arkadaş yaaaaaa.
                        Aslında süper olur. hafta sonu maçları için çok güzel olur. hem kompleksin hafta sonu canlılığını sağlamış olur hem de kulübe ek gelir sağlanır. bu uçaklı kombine ve otel rezervasyonu da bordomaviturdan yapılır. kulüp her köşesinden para kazanır bu işin
                        Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkanımız Muharrem USTA, gerçekten çok kaliteli bir insan.

Uçaklı Kombine Projesi, büyük bir proje olmuş! Detaylarını görünce daha iyi olacaktır.

Trabzon'un şehir merkezine uzak ilçeleri için de otobüsler ile organizasyon düzenlenebilir.

Çok yakinen biliyorum ki, bu tarz bir uygulama yapılırsa ilçelerden ciddi taraftar gelecektir.

bu da çok güzel bir proje olur. 18 ilçenin her birinden 5 er tane 50 kişilik otobüs gelse 4500 kişi yapar. bu da ciddi bir rakam. bu sezon 3000 ortalamaya oynadığımızı var sayarsak ...

Yorum

• Çatı montajında köşelere geçildi.

İlk köşenin montajına zannedersem 14 Mart gibi başladılar.

Bugün itibariyle ilk köşenin büyük parçalarının tamamı montaj yapıldı ancak kale arkası ve maraton bağlantıları üst üçgenler tamamlanmadı

Dün deniz tarafı doğu kısmının köşe montajına başlandı

Böyle devam ederse her köşenin montajı 15 gün sürecek gibi, o zaman geriye kalan 3 köşe 45 günde tamamlanır.

Bununla da bitmiyor üst bağlantı kolonları ve küçük kolonların montajı ile benim tahminim çatı Mayısın ilk haftası biter diye düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başkanımız Muharrem USTA, gerçekten çok kaliteli bir insan.

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzon'un 19 ilçesi var.....

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin ise bir sürü fazla eski otobüsü var...

30 tanesi bu işler için tahsis edilebilir.....

Maç günleri passoligini ya da biletini gösteren insanlar stadyuma bedava taşınabilir......

Böylelikle ilçelerden 1 otobüs yeter.....

Merkezden ise sürekli devir daim eden 10 civarı otobüsle insanlar maç günü stadyuma taşınabilir....

İşte bu proje ile de maksimum taraftar çekebiliriz.

Bunlar küçük ama çok etkili işler.

İlçelerdeki insanlar Trabzonspor'u izlemeyi istiyor. Tek sorun ulaşım...

Ve elbette kaliteli futbolcuları olan ve takım olan bir Trabzonspor

Yorum

• Beyler, koltuklar şöyle olsun bastırın Başkan'a twitter'dan. 1MbGGA.jpg
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Çalışıyor...
                                X