Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Spor salonu ihtiyacı Beşirli'deki merkez kortun üzeri kapatılarak yeni tribün düzeni ile birlikte sağlanacak , takribi 5000 koltuklu bir salon olacak.

1461'i Akyazıya almak yerine , şehrin kalbinde tutulmasını isterim. Yeni Yavuz Selim'in merkezinde olacağı bir futbol parkına ihtiyacımız var. Bununla ilgili çok sayıda fikir havada uçuşuyor , son durum Yavuz Selim sahasının yeniden yapılacağı ama avni aker arazisinin başının yeneceği şeklinde. Halbuki Avni Aker'den Lojmanlar dahil türbeye kadar alanda futbol/şehir parkı , kentin futbol ile bütünleşen kimliğini pekiştirecek yegane kamusal alan olurdu.

Yorum

• Akyazıda otel ve avm yapmanın tek yolu , bunları bir vakıf üniversitesi yerleşkesi içine koymaktır. Bu gün istanbulda paha biçilmez arazilere bedavaya konan çok sayıda özel/vakıf üniversitesinin içerisinde 5 yıldızlı 4 yıldızlı oteller bu çerçevede hizmet veriyor.
      Diğer türlü doğrudan ticari yatırımların hepsinin imarını mahkeme durdurur.

Bilmem anlatabiliyor muyum ?

Akıllı ol başkan , uyanık ol .
      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 23.03.2016, 20:36.

Yorum

• söğütlüde EYOF için yapılan atletizm sahası öylece duruyor. bir iki rötuşla 1461 için yetecek bir stad olur. Yanılıyor muyum ?
        bordomavi.net
        https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• Bravooo paşkanum

Yorum

• Başkan Vodafone Arena'yı gördükten sonra hibrit çime karar vermedi bence,Vodafone Arena'nın hibrit çimini yapan firmadan bilgi aldı ve stad uygulamasını görmeye gitti.Beşiktaş yöneticileri de Allianz Arena'ya gitmişti diye biliyorum.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çim için denilebilir ama çıkış kapılarını kapatmak için numaralı tribün tarafındaki çıkışları işler hale getirmek lazım, teknik olarak mümkün olmayabilir, yoksa maliyeti bişey değil.
              Yani imkansız mı renkdasım

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [ATTACH]8845[/ATTACH]

tatışılan merdiven boşlukları.
                Demek ki neymiş merdivenlerin tamamını sarıya boyamak gerekmiyormuş.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Gündoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  söğütlüde EYOF için yapılan atletizm sahası öylece duruyor. bir iki rötuşla 1461 için yetecek bir stad olur. Yanılıyor muyum ?
                  boşta duruyorsa dediğin yapılabilir güzel fikir
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                  Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                  Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Başkanın Akyazı'daki müzakere stratejisi bu doğrultuda olmalı .

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başkanın Akyazı'daki müzakere stratejisi bu doğrultuda olmalı .
                      Kopmle hastane yapıp, çatısına çim serseydik...
                      Lunapark dedik, açık konser alanı dedik, aklıma şuan gelmeyen bir sürü şey dedik ama görünen o ki akyazı maç günleri yaşayan bir yer olacak başkanın planladığı projede, düşünülen projenin iyileştirilmiş halidir başkanın proje olmazsa ramazanda hayvanmı kesilir o alanda toki binamı diker bilemiyorum.
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şu açıkhava konser sahnesi fikrini yaydım ya ölsem gam yemem. Sadece burda değil başka yerlerde de gormeye başladım.

Yorum

• Millet 15 dakika sonra başkanımız sayın usta asporda.unutanlar haberi olmayanlar için yazım dedim

Yorum

• Yukarda bi renkdasim güzel yazmış ama AVM olmaz akyazida ve gerekte yok.diğer AVM ler biter kapanır iflas eder.diğerleri ok renkdasim.

Yorum

• Bu stad boyut olarak küçük mü bana mı öyle geliyor?
                                ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                                ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X