500 büyük rakam değil sanıldığı gibi. sadece stad isim hakkı değildir o. kompleks çok güzel adam sportif başarıya felan bakmaz kulübün geçmişine bakar. vizyona bakar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-Benim dikiş olarak gördüğüm o parça parça mebran normal mi,diğer stadlarda da öyle mi,
2-ts tuncay renktaşın da sorduğu, demir le mebranın arasında boşluk var o öyle mi kalacak yoksa gerdirme ile kapanacak mı.
(Bu konuda başka konuşmayacağım dedin ama ben anca anlıyorum baba sen gine yaz sana zahmet)
warsava, özellikle sag üstte güzel görünüyor
bitmis hali
frankfurt commerzbankarena
En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.03.2016, 13:51."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
nice nin allianz riveira stadi
Türkiye membran üretim sirketi bilgilendirme sitesi (bizimki ptfe, etfe yine baska özelliklere sahip [örn.münih])
2) kolonlara takilan germe mekanizmasi bi 20 santim disda, dösemeye gerek kalmadan bisey görülmeyecektir
özellikle bu resimde ki gözüktügü gibi kolondaki eke kadar gerildimi ve diger membranda gerildimi arada fark kalmaz
dikkatli bakarsaniz sol üst ve sagda germe islemi icin gecirilmis ipler gözüküyor
sonucta bittimi bu ortaya cikmali
En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.03.2016, 13:53."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu asparagas haberlere inanmayın...ne 500 milyonu biz ne yaptık da herkesten daha fazla isim hakkı gelirimiz olacak...az gerçekçi olun yapmayın...sonra umutlanıyosunuz,gerçek rakamı duyunca da gelip burda küfür ediyosunuz...
Loading %61..
Yorum
-
Selm arkadaslar,
Memran ile ilgili sizlerle paylasacagim bir iki sey oalcak.
Membran malzeme olarak gerilmedigi sürece normal bir bez gibi duruyor. Bu malzemeyi furlarda stand giydirmelerinde dahi kullanmaya basladik. cünkü kullanimi,tasinmasi, temizligi, islenisi ve islevi bu is icin de cok uygun. bizim stadyumda deneme mahiyetinde kullanilan malzemeyi begenmeyen ya da cok basit bulan arkadaslara sadece resmin tamamini görmeden birsey söylememek gerektigini hatirlatmak isterim.
Internette biraz arstirdim, Membran kelimesi latincede Deri, dericik anlamina geliyormus ve yeni yapilan,yapilmakta olan stadyumlarda memran kullaniliyor,. Membran teknolojisi o kadar genis bir alana yayilmis ki enerji üreten membranlar dahi mevcut su anda dünyada.
Dolayisiyla yapilmakta olan cati bitmeden bir yargilamada bulunmak u an icin cok da fayda getiren bir tartisma ortami yaratmiyor.
Sahsi fikrim, su anda stadyum insaati iyi gidiyor ve anladigim kadariyla da bittiginde hicte fena olmayan su anda türkiye ve dünya standartlarin uygun bir bina sahibi olacagiz. kullanilan malzeme kalitesi, teknolijik yeniliklerin binada uygulanmasi gibi konular cok önemli olmasina ragmen sayet eksiklikler ortaya cikarsa daha sonra yapilacak eklemeler ve yeniliklerle bunlar da ortadan kaldirilabilir.
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk ciddi rüzgarda bu membran yırtılacak gibi duruyor.....
bu videoda anlatiliyor
almanca olusu dezavantaj
bu videoda cok iyi
kaynak islemide mevcut
31 dk. itibaren öneririm
bu etfe olsada dayaniklilikda pek fark yokEn son selcuk tarafından düzenlendi; 10.03.2016, 16:33."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkcell 500 milyon TL haberinin yönetimi zor durumda bırakmak için yapılan uydurma bir haber olduğunu düşünüyorum.
Bilerek beklentiyi yükseltiyorlar. Böylece normal bir rakamı bile yönetimin başarısızlığı olarak görecek taraftar.
Haberin ilk kaynağı da İho'nun 1 numaralı yalayıcısı Ali Çil..
Yarın öbür gün 300 lü rakamlar geldiğinde kamuoyunda hoşnutsuzluk yaratma niyetindeler...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum