Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• image.jpeg
    Bu fotoğrafta birşey dikkatimi çekti tünel girişinin küçültülmesi için muhtemelen bilerek çıkıntı bırakıldı

Yorum

• İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [ATTACH=CONFIG]8744[/ATTACH]
      Bu fotoğrafta birşey dikkatimi çekti tünel girişinin küçültülmesi için muhtemelen bilerek çıkıntı bırakıldı
      Tribün inşaatının başından beri var onlar

Yorum

bence de güzel olur nedir o öyle hangar kapısı gibi !
        Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bursaspor Timsah Arena 250 milyon TL'ye yapılmışken (Bunun içinde o arazinin kamulaştırma bedeli de var ) Akyazı Spor Kompleksinin ( Sadece Stad için 250 diyorsalar sıkıntı yok zaten ) sadece dolgu alanı 600 milyon tl ye yaptılar nasıl 250 bin tl ye olacakmış o iş demiyorlar ki biz yan çiziyoruz tuzlu geldi diye.
          Bazı konulara açıklık getirelim; 600 milyonu nereden duydunuz bilmiyorum ama yanlış bir bilgi. Dolgu işi 40 milyona yapıldı.

Diğer taraftan Avni Aker'i yıkıp yerine yenisini yapma ile Akyazı projesini yapma arasındaki farkı tekrar hatırlatalım. Avni Aker'i yıkıp yapacaksak biz yapacaktık, yani kulüp kendisi yapacaktı. Akyazı yapılırken kulübün kasasından para çıkmıyor. Ek olarak Selçuk'un ifade ettiği tesis olayı; MAY tesisleri sorununun çözümü de Akyazı'dır.

Bunları çok konuştuk, tartıştık. Akyazı en mantıklı proje idi ve yapıldı. İçeriği ve kalitesi tartışılabilir ama projenin tartışılması anlamsız.

Bu arada TOKİ'yi maliyet konusunda haklı buluyorum. Bir proje ile süreç içerisinde bu kadar oynanmaz. Proje yapılırken bizim yöneticilerimiz müdahil olacaktı; şöyle koltuk istiyorum, böyle çim istiyorum, duvara böyle boya istiyorum demeliydi. Proje başladı gidiyor; şuraya loca, buraya kedi kulağı, yok iptal et bilmem ne...

Burada sorun Trabzonspor'u yönetenlerdedir, sürece müdahil olunmamıştır/olunamamıştır. Süreç başladıktan sonra yapılan müdahalelerin hepsinin de ekstra maliyeti vardır, TOKİ haklıdır. Parasını verin yapalım demektedir, demelidir de.

Yorum

Projenin standartlara uygunluğu proje başlamadan önce değerlendirilmediği için böyle görüntüler ortaya çıktı. Tribün normalde o çıkıntılara kadar inecekti ama sonradan yüksekliğin standartlara uygun olmadığı farkedilince (günaydın!) çıkışlar yukarı doğru büyütüldü ve böyle bir görüntü ortaya çıktı.

Benim anlamadığım bu çıkışların projedeki orjinal halleri Almanya'daki standartlara aykırı değil miydi? Almanya'nın standartları farklı mıydı? Bu standartlar FIFA'nın veya UEFA'nın standartları değil midir?

Neyse ya, yine başladık...

Yorum

• Abi inşallah o çıkıntılara kadar kapatırlar o tünelleri yoksa kamera açısından gösterildiğinde dev gibi yer gözükecek ne kadar küçük o kadar iyi

Yorum

• Kulüp daha fotoğrafçısına en basitinden anlatıyorum oğlum al şu dolmuş parasını al yanına belgelerini soran olursa gösterirsin başkanın kesin emri var dersin git şu Stadın içinde merak edilen neresi varsa çek paylaşalım diyemiyor çıkış tünelini küçültecek belki Mersin maçından sonra gündemi değiştirmek için güzel bir fırsat olabilir.
                En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 11.03.2016, 11:13.
                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Muharrem Usta siyaset bağlantısı gibi bir konu varken ortada Turkcellin vereceği 500 milyon Tllik sponsorluk anlaşması hayal ürünü değil bence emin olun.500 milyon öyle aman aman bir para değil Turkcell için.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Projenin standartlara uygunluğu proje başlamadan önce değerlendirilmediği için böyle görüntüler ortaya çıktı. Tribün normalde o çıkıntılara kadar inecekti ama sonradan yüksekliğin standartlara uygun olmadığı farkedilince (günaydın!) çıkışlar yukarı doğru büyütüldü ve böyle bir görüntü ortaya çıktı.

Benim anlamadığım bu çıkışların projedeki orjinal halleri Almanya'daki standartlara aykırı değil miydi? Almanya'nın standartları farklı mıydı? Bu standartlar FIFA'nın veya UEFA'nın standartları değil midir?

Neyse ya, yine başladık...
                    o Tünelden içeri tır girer bee
                    Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

Biz uçak sokacağız dört bir yandan
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Tır girecek zaten, itfaiye arabasının yüksekliği tırdan çok farklı değildir sanırım

Buradaki asıl sorun tribünün eğiminin çok düşük olması. Eğim düşük olunca standart yüksekliğe ulaşmak için çıkış tünelini yukarıya doğru uzatmak gerekiyor ve bu görüntü ortaya çıkıyor.

Yorum

Tır girecek zaten, itfaiye arabasının yüksekliği tırdan çok farklı değildir sanırım

Buradaki asıl sorun tribünün eğiminin çok düşük olması. Eğim düşük olunca standart yüksekliğe ulaşmak için çıkış tünelini yukarıya doğru uzatmak gerekiyor ve bu görüntü ortaya çıkıyor.

Bekir kardeşim, sen gittin burayı canlı haliyle gördün.
                          Bu locaların olduğu taraflardaki (Kapalı Tribün) araç giriş kapıları projede olduğu gibi aslına uygun olarak daha küçük yapıldı.
                          Maraton tarafındakiler ise daha büyük. (Şu an tartıştığımız mesele)

Sen canlı canlı gözünle gördün.
                          Sence localı taraftaki küçük olan araç kapılarından o tırlar, itfaiye araçları geçemez mi?
                          Yorumun nedir?

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu locaların olduğu taraflardaki (Kapalı Tribün) araç giriş kapıları projede olduğu gibi aslına uygun olarak daha küçük yapıldı.

Sence localı taraftaki küçük olan araç kapılarından o tırlar, itfaiye araçları geçemez mi?
                            Yorumun nedir?
                            aynen katılıyorum. yanlış hatırlamıyorsam stadın oturtulduğu kaideye otobüs çıkabilmesi için bir köprü yapılmıştı. sadece o tarafta ki tribünün orada ki tünel büyük yapılıp diğerleri kapatılsa veya daha küçük boyda yapılsa kıyamet mi kopardı ?

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorumun nedir?
                              Geçemez malesef.

Ancak muhtemelen projenin orjinal halinde giriş-çıkışlar kapalı tribün tarafındaydı. Bizde ise platform ve kapalı otopark nedeniyle o taraf giriş-çıkışlar kullanılamıyor. Futbolu bilen, taraftarın ne istediğini umursayan bir mimar rahatlıkla giriş-çıkışları kapalı tarafına alabilirdi ve maraton tarafındaki çıkışları iptal edebilirdi. Ama geldiğimiz noktada durum bu.

Ne yapılabilir? Sanırım Monaco Stadı'nda idi (başka stadlarda da olabilir, vakti olan arkadaşlar araştırabilirse sevinirim), bu ambulans çıkışlarından araçlar sahaya çıkarken rampadan çıkıyorlardı, zemin düz devam etmiyordu yani, sahadan çıkışlara geldiğinde zemin birden aşağıya doğru iniyordu, bu da çıkış kapılarındaki yüksekliği arttırıyordu. İnşallah anlatabilmişimdir. Ama bu işlem bizim stada yapılabilir mi? Zeminde muhtemelen kirişler var (forekazıkları birbirine bağlayan), onları kesmek, çıkış tünelinden geçen yolu alçaltmak mümkün mü teknik olarak? Sanmıyorum. Kimsenin de umrunda değil malesef, boşverin en iyisi...

Yorum

Geçemez malesef.

Ancak muhtemelen projenin orjinal halinde giriş-çıkışlar kapalı tribün tarafındaydı. Bizde ise platform ve kapalı otopark nedeniyle o taraf giriş-çıkışlar kullanılamıyor. Futbolu bilen, taraftarın ne istediğini umursayan bir mimar rahatlıkla giriş-çıkışları kapalı tarafına alabilirdi ve maraton tarafındaki çıkışları iptal edebilirdi. Ama geldiğimiz noktada durum bu.

Ne yapılabilir? Sanırım Monaco Stadı'nda idi (başka stadlarda da olabilir, vakti olan arkadaşlar araştırabilirse sevinirim), bu ambulans çıkışlarından araçlar sahaya çıkarken rampadan çıkıyorlardı, zemin düz devam etmiyordu yani, sahadan çıkışlara geldiğinde zemin birden aşağıya doğru iniyordu, bu da çıkış kapılarındaki yüksekliği arttırıyordu. İnşallah anlatabilmişimdir. Ama bu işlem bizim stada yapılabilir mi? Zeminde muhtemelen kirişler var (forekazıkları birbirine bağlayan), onları kesmek, çıkış tünelinden geçen yolu alçaltmak mümkün mü teknik olarak? Sanmıyorum. Kimsenin de umrunda değil malesef, boşverin en iyisi...

Canlı canlı gören göze her zaman inanırım
                                Geçemez diyorsan, geçemiyordur.

Bahsettiğin rampa sistemi bizim için artık geç sanırım.
                                Ama Juventus örneğinde olduğu gibi açılır kapanır bir sistem ile buralara tribün yapılabilir.
                                Ya da Türk mantığı ile, bir branda ile oralara reklam gerilir.
                                Başka da yapacak bir şey yok.

Dilimizde tüy bitti, 1 veya 2 kapı olsun dedik. Yok!
                                Neyse artık, bundan sonra bazı işlere müdahale etsek bile yeter.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X