Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hastahane fikri , Oflu bakandan geliyor.
    Ancak iradesi ondan daha belirleyici olanlar da var , Bir iddiaya göre Cumhurbaşkanı'nın fikri orada 5 yıldızlı otel ve avm olması... Şehir hastahanesi de Çimento fabrikasının yerine yapılsın istiyor.

Akyazının batı bloğunda neredeyse 300 dönüm toplam alan var , ayrıca 60 dönüm dolayında karayolları arazisi de var , O arazi ile akyazı dolgu sahası arasında çok sınırlı bir ek dolgu daha yapılırsa , aşağı yukarı 400 dönümlük bir rant alanı ortaya çıkacaktır.Bunun terkleri , kreasyon alanları ve sair çıkarsan yine de 300 dönüm alana oturacak projelerden söz edilebilir.

Akyazı projesi , beşirli ve yıldızlıyı bir birine bağlayacak akçaabattan kaşüstüne kadar bir anakent oluşmasına imkan verecek.

Şimdi soruyorum :
    1- Trabzonspor markası olmasaydı , Akyazı dolgu sahası bu amacı yerine getirebilecek miydi ?
    2- Trabzonspor markası olmasaydı , ta Akyazı sırtının arkasındaki vakıf üniversitesi teşebbüsü dahil olmak üzere ortaya bu ölçüde bir şehir rantı çıkacak mıydı ?

Bizler Trabzonspor markasının destekçisi ve taraftarları olarak Akyazı hayalinin gerçeğe dönüşmesini sağlayan itici gücüz.

O halde destekçisi olduğumuz kulübün marka değerinin orantısız biçimde sömürülmesine Trabzonspor sayesinde oluşan ve toplam büyüklüğü uzun vadede 400.000 metrekareye kadar ulaşabilecek alandaki rant paylaşımında Trabzonsporu dışarı itmenize de sessiz kalmayacağız.

Trabzonspor bir spor kulübü ve Trabzon şehri , bir spor şehri iddiasındadır ( artık öyle değil).
    Dolayısı ile Stadyum bloğunun batısında kalacak 250-300 dönümün takribi olarak %35/%40'ı hem şehrin bu kimliğini geri kazanmasına hizmet edecek hem de Trabzonspor'un ülkenin spor altyapısına daha güçlü biçimde destek olabilmesi adına gücünü artırması amacıyla , kulübe tahsis edilmelidir.

Rivada 1 milyon metrekare tapulayıp imar planlarıyla oynayan , Fulyada imar planlarını alt üst eden , ataşehirde spor yatırımı yapacağım diye arazi alıp avm diken kulüpler gibi değil benim gibi düşünen taraftarların arzusu.

Akyazı da Trabzon Spor bilimleri Üniversitesi ve bu akademik kurulumun içerisinde de spor hastalıkları ihtisas kliniği istiyoruz. 3. üniversite ile şehri kuşatmak ve akçaabat-trabzon bağlantısını bir kuru 5 yıldızlı otelle değil "sosyal şehir" konsepti ile hayata geçirmek , tüm ülkeye ise sporcu hastalıklarının tedavisinde bir merkez daha nitelikli spor antrenörü ve antreman teknikleri üzerine akademik çalışma yapacak , daha nitelikli spor gazetecisi yetiştirecek ve Trabzon Spor TV ile destek olacak bir eğitim kampüsünü Trabzon şehri hakediyor. Anadolunun ihtilali Trabzonsporda bir okul mekteb sıfatıyla anılmayı sonuna kadar hakediyor.

Devlet büyüklerine ve sorumlu yetkili herkese çağrımdır.

Akyazıyı üç kuruşluk rant hesaplarıyla heba etmeyin.

Sonuna kadar katılıyorum aynı düşünceleri bende sizinle paylaşıyorum.Ancak bu tarz yaklaşımlar nedense bir şekilde hep görmezden geliniyor.Ben hala bir birlik olunarak bu düşüncenin güçlü bir şekilde baskı yarattığını düşünmüyorum çünkü hala stadımız güzel isterlerse siyasi rant elde etsinler 5 senede 10 senede bekleriz denilen bir düşünce var. Bu konunun ısrarla gündeme gelmesi için takipçisi olacağım.Sizleri de kamuoyu yaratmaya davet ediyorum.
    O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• bu proje trabzonu çok ileri götürücek
      2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
      2021-2022
      ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaşlar birkaç sorum olacak cevap verirseniz çok sevinirim.

1) Tesislerin satışında kulübümüzün kazancı ne olacaktır ?
        2) Akyazıyla ilgili beklenilen gelirler nelerdir ?
        3) Yapılması planlanan Kartal vb. projelerden beklenilen gelir nedir ?
        4) Trabzonsporun sezon sonu transferinde kaynak nasıl oluşturulacak ?

Yorum

• Stad çok alçak. Bir TT arena , Vodafone arena bekliyordum. Tam istediğim gibi olmayacak gibi. Boyutu neredeyse Avni Akerle aynı.
          ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
          ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Işıklandırma videosu uçmuş
            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Işıklandırma videosu uçmuş
              Hoaydaaa. indiren var mıydı ? :|

Neden gizlediler acaba. Gelsin komplo teorileri
              En son Enisc tarafından düzenlendi; 05.03.2016, 12:52.
              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• valla kulüp iyi bir staretejı uygularsa gelir gelecek çok şeyimiz olur....borcumuz sıfırlanır hat da artıya bile gecerız....
                1-kartal tesisleri
                2-m.ali yılmaz tesisleri
                3-hes projesi
                4-forma sponsoru( bizde genelde sadece tedarıkcı sponsoru olunuyor )
                5-forma göğüs sponsoru
                6- sırt reklamı
                7- kol reklamı
                8-sort reklamı
                9-4 trıbun ısmı
                10-akyazı stad ısmı
                bunlar cok buyuk gelır kaynakları.....ıyı bır planlamyla ıyı bır pazarlamayla cok gelır saglarız....

Yorum

• [IMG][/IMG]

membran kısmına geçilmiş. Bu membran beyaz olmayacaktı? Yoksa deneme amaçlı mı takılıyor? Hani çatı istekleti bitince başlanacaktı membran.. Kafalarda binlerce sorular

Yorum

• Yorum

• Ali ağaoğlunun demesine göre takıldıklarında beyaz değil beyaz beyaza dönük gree Ton olacakmış, ama zamanlan beyaz dönecekmiş.
                      Karadenizli

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu membran a degil bez parçasına benziyor bence
                        2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Membran şu haliyle çok kötü görünüyor.

Yorum

• bu değil herhalde. hem lekeli beyaz değil hemde ütülenmemiş kırışık

şaka bir yana deneme amaçlıdır herhalde bu kadar rezil bir membran olmaz diye düşünüyorum.
                            bu biraz mersinin stadındaki membran gibi.
                            İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Membrana benzetemedim ben pek
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• bu arada bizim stad ile beraber beşiktaşın stadını da takip ediyorum ama orada deneme amaçlı membran takıldığını hiç görmedim bizimkiler niye devamlı deneme yanılma yapıyor. çatı direklerini denediler şimdi sıra örtüye mi geldii.
                                En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 05.03.2016, 17:51.
                                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

Çalışıyor...
                                X