Membran yakından böyle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Eğer fotoda ki mebran ise önce kendimi sonra o mebranı yakarım
tam 12 parçayı birleştirmişler,dikiş manyağı yapmışlar,
aman diyim amanŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Aylar önce bir videoda membran germe işlemi görmüştüm. gerdikten sonra bir anda jilet gibi oluyor, sanki farklı bir maddeye dönüşüyor. O videoyu bulamadım ama araştırırken şu videoya denk geldim https://youtu.be/-oXb-rvqIgM?t=3m41s 3:40'dan sonra membran montajı yapıyorlar. Özellikle 3:54'te gerilmemiş membran ile gerilmiş membran arasındaki fark çok net belli oluyor. Bu, renk dahil tüm soruları yanıtlıyor sanırım.
En son Enisc tarafından düzenlendi; 06.03.2016, 15:39.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Bu membran bildiğin don bezinden yapılmış gibi duruyorŞaka bir yana bu işlerden anlayan biri çıksa da anlatsa taraftara, nasıl olacak ne olacak diye, ezik Fiko bile kaç kere stada gitti reklamını yaptı.Bu yönetimden umutluyduk ama daha canlı yayın kamerası bile aktif değil, bizi adam yerine mi koymuyor bu adamlar anlamıyorum,
Yorum
-
* Bir bu renkte birde tam beyaz olarak hani desen olsun diyed olabilir diye düşündümTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAylar önce bir videoda membran germe işlemi görmüştüm. gerdikten sonra bir anda jilet gibi oluyor, sanki farklı bir maddeye dönüşüyor. O videoyu bulamadım ama araştırırken şu videoya denk geldim https://youtu.be/-oXb-rvqIgM?t=3m41s 3:40'dan sonra membran montajı yapıyorlar. Özellikle 3:54'te gerilmemiş membran ile gerilmiş membran arasındaki fark çok net belli oluyor. Bu, renk dahil tüm soruları yanıtlıyor sanırım.
malum insanımız eleştirmeye devam etmek için açıp izlemeye tenezzül etmeyecektir ben de fotoğraflarını koyayım dedim.. fark ortada gerleştirme olmadan çok farklı duruyor iki malzeme..
Yorum
-
Evet verilen örnek güzel ancak şöyle bir problem var. Gösterdiğiniz örnekte ki membran gerilmemiş haliyle o kirli renkte. Bizimki ise gerildiği halde bu kirli renkte kafa karıştıran olay bu. Tabi bunu hava şartları foto kaliteside etkileyen diğer unsurlar bende komple bittikten sonra beyaza yakın bir hal alacağını ve gittikçe beyazlaşacağını düşünüyorumO beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
Yorum