İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
-
Arkadaşlar birkaç sorum olacak cevap verirseniz çok sevinirim.
1) Tesislerin satışında kulübümüzün kazancı ne olacaktır ?
2) Akyazıyla ilgili beklenilen gelirler nelerdir ?
3) Yapılması planlanan Kartal vb. projelerden beklenilen gelir nedir ?
4) Trabzonsporun sezon sonu transferinde kaynak nasıl oluşturulacak ?
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIşıklandırma videosu uçmuş
Neden gizlediler acaba. Gelsin komplo teorileriEn son Enisc tarafından düzenlendi; 05.03.2016, 12:52.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
valla kulüp iyi bir staretejı uygularsa gelir gelecek çok şeyimiz olur....borcumuz sıfırlanır hat da artıya bile gecerız....
1-kartal tesisleri
2-m.ali yılmaz tesisleri
3-hes projesi
4-forma sponsoru( bizde genelde sadece tedarıkcı sponsoru olunuyor )
5-forma göğüs sponsoru
6- sırt reklamı
7- kol reklamı
8-sort reklamı
9-4 trıbun ısmı
10-akyazı stad ısmı
bunlar cok buyuk gelır kaynakları.....ıyı bır planlamyla ıyı bır pazarlamayla cok gelır saglarız....
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
-
bu değil herhalde. hem lekeli beyaz değil hemde ütülenmemiş kırışık
şaka bir yana deneme amaçlıdır herhalde bu kadar rezil bir membran olmaz diye düşünüyorum.
bu biraz mersinin stadındaki membran gibi.
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
bu arada bizim stad ile beraber beşiktaşın stadını da takip ediyorum ama orada deneme amaçlı membran takıldığını hiç görmedim bizimkiler niye devamlı deneme yanılma yapıyor. çatı direklerini denediler şimdi sıra örtüye mi geldii.En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 05.03.2016, 17:51.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
Yorum