Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

wowturkey'de paylaşılmış.
    Tam olarak bahsettiğim ışıklandırma buydu valla
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Alanın aydınlatılması için harcanacak elektriği döngüye çevirme gibi bir şey olabilir mi acaba. Çünkü fotoğraflardan gördüğüm çok büyük elektrik harcanacak gibi. Stadyum çevresinde elektrik elde edilme şansı var mı acaba. Kendi kendisine yetecek kadar. Kabarık elektrik faturaları bir yana gerekten israf olduğunu düşünüyorum. Enerji doğru kullanılmalı.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Işıklandırma müthiş gerçekten. Eğer böyle bir şey yapılırsa bjk stadı sahil hiç bir stad yanaşamaz akyazıya..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Cumhurbaşkanı yönetimle görüştükten sonra şehir hastanesinin oraya yapılmamasını istemiş. Oraya avm otel vs lazım demiş. Inşaallah öyle olur.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cumhurbaşkanı yönetimle görüştükten sonra şehir hastanesinin oraya yapılmamasını istemiş. Oraya avm otel vs lazım demiş. Inşaallah öyle olur.

Stadyumun yanına hastane yapılması kadar da saçma bir şey duymadım hayatımda umarım olmaz öyle bir şey.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Alanın aydınlatılması için harcanacak elektriği döngüye çevirme gibi bir şey olabilir mi acaba. Çünkü fotoğraflardan gördüğüm çok büyük elektrik harcanacak gibi. Stadyum çevresinde elektrik elde edilme şansı var mı acaba. Kendi kendisine yetecek kadar. Kabarık elektrik faturaları bir yana gerekten israf olduğunu düşünüyorum. Enerji doğru kullanılmalı.
              güneş enerjisi ile çalışan paneller olabilir mi acaba istanbul belediyesporun yeni stadı öyle aydınlatılıyor galiba
              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
              Karl Marx
              анархія-мама

Yorum

çevre düzenlemesi bittikten sonra böyle yeşil olur umarım
                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                Karl Marx
                анархія-мама

Yorum

Cumhurbaşkanı yönetimle görüştükten sonra şehir hastanesinin oraya yapılmamasını istemiş. Oraya avm otel vs lazım demiş. Inşaallah öyle olur.

en müthiş haber bu olur. böyle bir talebin gelmesi çok yerinde ve doğru.. otel olursa zaten her gelen takımın konaklayacağı yer belli hatta bi kaç gün önceden gelip antrenman bile yapmak için kullanırlar buda ciddi gelir demek.

Yorum

Demisse dogru demis sezarin hakki sezara

Yorum

• Otel ve Avm 24 saat yaşayan bir Akyazı için en uygun tercihler olur..
                      www.x.com/zykmda

Yorum

Böyle mi olacak? Çok güzel daha fazla sevmeye başladım stadı şimdi.
                        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

firma konya ve mersin stadının ışıklandırmalarını yapan firma.Toki ile çalışıyor.sanırım bizim stadında işlerini bu firma yapacak.umarım bu videodaki gibi yaparlar.
                          Ozaman bu Videonun gerceklik payi var...Cok güzel olur
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Böyle mi olacak? Çok güzel daha fazla sevmeye başladım stadı şimdi.
                            bu konuya dair bilgim yok ama videoyu görünce firma nedir kimdir diye baktım referansları arasında konya ve mersin statları var.sanırım toki ile çalışıyorlar.
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Taraftar çalışması diye düşündüm videoyu ilk gördüğümde. Ama bir firma neden durduk yere kişisel bir çalışma yapsın ?

+ Şöyle bir ayrıntı var. Videonun başında "aykon led" yazıyor. Ama videoyu paylaşan başka bir reklam firması. Yani led ışıklandırmayı yapan Aykon led firması animasyon görüntülerini Anatole firmasına yaptırmış.

Saçmalıyor muyum bilmiyorum ama bir firmanın durduk yere kişisel bir çalışma yapması, birde bu çalışma için reklam firmasına para ödemesi bence diğer seçenekten daha düşük bir olasılık. Belli ki bir şeyler var
                              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Stadyumun yanına hastane yapılması kadar da saçma bir şey duymadım hayatımda umarım olmaz öyle bir şey.
                                gürültülü yerde hastane olmaz, bende hastanede çalışıyorum az çok biliyoruz bu işi, saçma bir fikirdi zaten......hastaneler genelde sessiz

sakin, yeşilin bol olduğu, ulaşım açısından kolay yerlerde yapılmalı......
                                County of Essex

Yorum

Çalışıyor...
                                X