Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    oraya avm şart..insanlar aileleriyle birlikte gelecekler. avm de alışveriş yapacaklar. sinemaya gidecekler. çıkıp dolaşacaklar. sonra maça gidecekler.
    Hanımı çoluğu çocuğu avm'ye bırak, maça kaç. Tam bizim oranın adamlarının yapacağı iş.
    Şeytani gülümseme smiley'ini bulamadım.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hanımı çoluğu çocuğu avm'ye bırak, maça kaç. Tam bizim oranın adamlarının yapacağı iş.
      o da var tabi ama şuda varki trabzon bir türlü potansiyelinin farkına varamıyor..senede 2.5-3 milyon yerli yabancı turist geliyor trabzona.ve sayı her geçen gün artıyor..bir çok 4 yıldızlı 5 yıldızlı otel yapıldı. insanlar kalacak yer bulamıyor. yenileri ise yolda.sadece sümelayı 500 bin kişi ziyaret ediyor.her gelen mutlaka şehir merkezine kısa da olsa uğruyor.bu kişileri bir şekilde akyazı fırtına vadisine çekmek şart.bunun en kolay yollarından biride malesef avm. işim gereği çok gezdiğim için çok rahat söyleyeyim.trabzondaki turizm potansiyeli istanbul Antalya izmir, muğla ve belki bursa yı geçemez. onun dışında ankara dahil hepsinden önde trabzon.bu potansiyeli hiltonlar, crowne plaza lar veya forumlar yememeli.TS bu potansiyelden daha çok yararlanmalı.
      birde öneri: "Forum ts club da arap turistler nerdeyse yerliler kadar alışveriş yapıyor. bunu görünce ordaki yetkiliyle sordum. oda aynısını söyledi. mesela neden forma sırt isimlerini arapça basmayalım.araplar trabzonspor formasının arkasına kendi alfabesinde ismini yazdırmalı.yada rusça".

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      En son SEDER tarafından düzenlendi; 03.03.2016, 16:21.
      Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        30TL vereceğin maç olsun sana 150 TL )

Yorum

• Yapmayın beyler Allah aşkına yapmayın.Trabzonspordan bahsediyoruz. Bu kadar kendimizi küçük görmeyelim. Sivas ya da Eskişehir değiliz biz. Toki bizden Mevcut Avni Aker arazisi 19 Mayıs kapalı spor salonunu alarak bu projeyi yapıyor. Bu düşünce sakıncalı bir düşüncedir, yapmayınız. İnanın şuan hayret ediyorum. Trabzonspor önüne bir proje atılarak 10 15 yıl oyalanarak üstünden siyasi rant elde edilecek bir kulüp değildir.Ben forumdan yazdıklarınıza tepki gelir diye beklerken destek gelmiş. Burada herkes istediğini yazmakta hür elbette ancak insanları yanlış bilgilendirmeniz doğru değil. Kapalı ve açık Otoparklar yazıp detay veriyor gibi anlatmışınız. Allah aşkına Türkiyede kapalı açık otopark olmayan spor tesisi sayılıdır ki bu Otoparklar zorunluluktur. Şunu ayırt edemiyoruz zaten şunu vatandaş olarak bir türlü yapamıyoruz. Bakın stad güzel olabilir ki daha önce yazdıklarımı okuyanlarda stadımızın Türkiyenin en kimlikli stadı olduğunu söylediğimi görecektir. Proje için aynı güzellikte diyemeyeceğim çünkü bu kadar alan doldurulmuşken bir sporcu hastanesi Trabzonspor Koleji gibi ünitelerle komple bir bütün haline gelebilirdi. Dolgu dünyada tek ilk yapmayın arkadaşlar bunları artık Dubai'de adamlar denizin üstüne şehir yapıyor. Ya bırakın Dubai yi yanıbaşımızda daha yeni havaalanı yapıldı. Zorla örnek verdirttireceksiniz açık fenerbahçe topuk yaylası tesislerini inceleyin. Biz burda boş araziye avm yapılsın insanlar vakit geçirsin diye konuşurken adamlar kamp yapmadıkları dönemlerde burayı Otel olarak kullanarak direk olarak kulübe gelir sağlıyor. Lütfen şu particilik zihniyetinden kurtulun ve biraz objektif bakın. Bize stad yapıyolar allah razı olsun isterlerse 10 sene bekletsinler bitince güzel olacak. Böyle bir düşünce kabul edilemez. Böyle bir düşünce Trabzonspor'un hiçbir değeriyle ve Misyonuyla bağdaşmaz. Kayseri'de bursada belediye stad yapıyor bizim belediye yaptığı yoldan 80000 tl para alıyor buyurun bunları tartışalım yoksa stadımız tabiki güzel ama çim sahalar kapalı açık Otoparklar diyerek dünyanın hiçbi yerinde olmayan bir şeymiş gibi göstererek adeta vurun ensemize demeye en azından bir Trabzonsporlu olarak ben müsade edemem.

Şuraya peşinen not düşeyim : Daha önceki yazımdada söyledim. Biz bu projeye dair yapıcı şeyler söylediğimizde bile ister istemez bir grup bizi proje ve Trabzonspor düşmanı ilan ediyor hemen. Lütfen yazdıklarımı dikkatlice ve önyargısız okuyun.kimsenin kimseye düşmanlık yaptığı yok. İnternetten araştırmak çok kolay. Bizde kapalı açık otopark var kulüp binası var çim saha var daha ne olsun isterlerse 5 sene daha ümitlerimizi heyecanımızı sevincimizi üzüntümüzü sömürsünler ne olacakki demem diyemem benim Trabzonsporluluğuma yakışmaz. Azıcık Yomra tarafına geçince dikilen kuleleri görüyorsunuz bunları Trabzonlu insanlar yapıyor. Şurada 3 katlı kulüp binasını yapmayı uzaya çıkmak gibi anlatılmasın artık.
          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• başkanın bu stad bittiğinde içerde maç seyredenlere ilk yasaklayacağı şey
            çekirdek ve kabuklu kuruyemiş olmalıdır .

millet deli gibi çekirdek çitliyor . şaka gibi şerefsizim .
            zannedersin memleketteki bütün çekirdekler trabzon.da tüketiliyor .
            öyle bi hırsla ,öyle bi şevkle , öyle bir azimle çitleniyor ki
            kelimeler kifayetsiz kalır .

artı çitleme tekniğini de geliştirmiş bizimkiler . öyle bir çitliyorlar ki
            kabuğun ensenden içeri girdiğini anca devre arasında helaya gidince anlıyorsun .

şu kabukları ya ayağının dibine doğru bırak , ya da kabuklu kabuksuz çiğne yut . bu nedir kardeşim .

ensemize gelen tükürüklü çekirdek kabuğuyla maç seyretmeye mecbur muyuz anasını satayım .

.
            .
            .
            .
            teşekkür ederim .

Yorum

• stad 8 ayda bitecek.dün toki de sordum.ve stadla çok yakından ilgileniyorlar öyle müteahhit in parası yok geç kaldı gibi bir şey yok her konuda destek oluyolar.bu ay ne kadar hakediş alacak ne kadar imalat yapacak her sey toki kontrolünde.

Yorum

• iyi tutunun... bir videoo geliyor...!!!!

Yorum

• O korkululuklarin olduğu stadlarda Mac izledim sorun olmuyor ikinci katta oldugu icin yukardan assagiya bakıyorsun nasil ki arka sıradakiler önlerinde insan olmasına ragmen izleyebiliyorsa ilk sira da izliyor.

Yorum

• Stad ne zaman biter muhabbetini de anlamis degilim 300 kisi gunde 10 saat calisirsa 1 aya biter 10 kisi gunde 5 saat calisirsa 10 yila biter.

Bence yaza yetişir sence kisa yetisir idda tahmini yapar gibi..

Yorum

• wowturkey'de paylaşılmış.
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

wowturkey'de paylaşılmış.
                        Süper gözüküyor.

Böyle bir uygulama olacak mı ?
                        .

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

wowturkey'de paylaşılmış.
                          Harika.

Acaba firma, biz bunu böyle yapabiliriz diye teklif mi vermiş yoksa firmayla anlaşılmış mı ?
                          En son kyodou tarafından düzenlendi; 03.03.2016, 18:09.
                          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Başakşehirin stadyumu böyle aydınlatmalı dışarıdan ...
                            .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Süper gözüküyor.

Böyle bir uygulama olacak mı ?
                              firma konya ve mersin stadının ışıklandırmalarını yapan firma.Toki ile çalışıyor.sanırım bizim stadında işlerini bu firma yapacak.umarım bu videodaki gibi yaparlar.
                              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Harika.

Acaba firma, biz bunu böyle yapabiliriz diye teklif mi vermiş yoksa firmayla anlaşılmış mı ?
                                Olursa çok güzel olur. ! tam hayal ettiğim gibi
                                Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

Çalışıyor...
                                X