Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Neredeyse stad bitme aşamasına geldi koltuk renkleri hala sır,
    böyle şeyler çok garibime gidiyor benim
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Millet drone ile çekim yapar bizimkisi halatla sarkıtmış kendini

Yorum

• İlk olarak champion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni stadımızda maçtan önce You'll never walk alone söylense ne güzel olur.
        mükemmel bir düşünce alkışlıyorum
        dalga mı geçiyorsun kardeşim ne alaka yahu
        http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

Kim söyleyecek?
          Trabzonlu Gençler'le Vakfıkebirliler mi?
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valla,özellikle bu tarz konularda Usta'ya inanılmaz bir güven duyuyorum.
            Sanırım Hacıosmanoğlu yönetiminden sonra tutunduğum dala yapışıyorum gibi de olabilir ama göz var nizam var.
            Sportif olarak ,izlenen transfer politikası,teknik ekip tercihi bize ne getirecek,bunu zmana gösterir ama kurumsal anlamda,ileriye dönük altyapı,tesis vb. faaliyetlerde inanılmaz bir güvenim var Usta'ya.

Umarım özellikle Trabzon kanadından(Trabzonspor değil,Trabzon) bu adamın önünü kesmezler de Ersun Hoca-Usta iletişimi,uyumu iyi bir şekilde devam eder.

İlker kardeşim, inanır mısın ömrümde ilk defa bir yönetime güvenip arkama yaslandım.
            İnanıyorum her anlamda bir devrim yapacaklar.
            Yeter ki bu adamlara yeterli süre tanıyalım.
            Bu devrimi yapmamaları hiç bir neden yok.

Bu bilgiye, birikime, tecrübeye ve güce sahipler.
            Ve en önemlisi Trabzonspor tarihinde ender rastladığımız bir vizyona sahipler. (Diğerlerine haksızlık etmek istemem.)
            Belli başlı hataları olmuyor mu? Oluyor.

Fakat kulübü aldıkları nokta öyle yenilir yutulur bir yer değildi.
            Şükür olsun işler yavaştan yoluna girmeye başladı.
            İnanıyorum, iki üç yıla kalmaz Trabzonspor'da bambaşka şeyleri konuşmaya başlayacağız.

Usta ve ekibinin Trabzonspor ile 4-5 senelik bir serüveni bizi çok farklı bir yere getirecektir.

Bu yolculukta gördüğüm tek sıkıntı; ilk yıllarda başarısız sonuçlar alınırsa taraftarın sorun çıkarabileceği olasılığıdır.

Bu seneyi Allah'ın izni ile atlatırsak sonrası çorap söküğü gibi gelecektir

Yorum

• İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Millet drone ile çekim yapar bizimkisi halatla sarkıtmış kendini
              Bir önceki sayfaya bakarsan üşenmeyip drone çekimini görebilirsin renkdaş. =)
              --------------------------------------------------------------------------

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlker kardeşim, inanır mısın ömrümde ilk defa bir yönetime güvenip arkama yaslandım.
                İnanıyorum her anlamda bir devrim yapacaklar.
                Yeter ki bu adamlara yeterli süre tanıyalım.
                Bu devrimi yapmamaları hiç bir neden yok.

Bu bilgiye, birikime, tecrübeye ve güce sahipler.
                Ve en önemlisi Trabzonspor tarihinde ender rastladığımız bir vizyona sahipler. (Diğerlerine haksızlık etmek istemem.)
                Belli başlı hataları olmuyor mu? Oluyor.

Fakat kulübü aldıkları nokta öyle yenilir yutulur bir yer değildi.
                Şükür olsun işler yavaştan yoluna girmeye başladı.
                İnanıyorum, iki üç yıla kalmaz Trabzonspor'da bambaşka şeyleri konuşmaya başlayacağız.

Usta ve ekibinin Trabzonspor ile 4-5 senelik bir serüveni bizi çok farklı bir yere getirecektir.

Bu yolculukta gördüğüm tek sıkıntı; ilk yıllarda başarısız sonuçlar alınırsa taraftarın sorun çıkarabileceği olasılığıdır.

Bu seneyi Allah'ın izni ile atlatırsak sonrası çorap söküğü gibi gelecektir

Bu sene camiadan çatlak/muhalif bir ses çıkmaz ve de en az bir Türkiye kupası ile (en kötü) sezonu bitirirsek,işte o zaman yol alınır hep birlikte.
                Umarım her şey güzel olur.
                Olacak diye de umuyorum...
                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Işıklar karartılır gök gürlemesi yağmur şimşek çakması efektleri sesler azalırken heavy kemençe. Ağırdan girer Elektro gitarla güzel bir kombinasyon yapılır. Işıklar tam açıldığında maratonda kocaman bir pankart BURASI TRABZON ULAN!!!!!

O sahaya çıkan topçunun ayağı daha maç başlamadan titremezse adam değilim. Stad da sürekli boğucu bir hava olmalı eğlenceli müzikler falan asla. Futbolculara bile sorulabilir sizi ne motive eder diye. Rakip üstümüzdeki asabiyeti hissetmeli. Nereye geldim dememeli Trabzon a nerden geldim maç bitsede gitmeli demeli.

Yorum

• arkadaşlar
                    stadımızın görsel dekoratif aydınlatması için bizim yaptığımız birkaç çalışma var
                    aydınlatma tasarımı konusunda görüş ve önerilerinizi bekliyorum
                    uygulama ve projelendirme konusunda faydalı olacaktır
                    özelden de yazabilirsiniz
                    ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Hastane bağıra bağıra geliyor. Demeç verirken yarışıyorlar birbirleriyle, siyasetçisinden valisine belediye başkanlarına herkes "Biz kimseyi takmıyoruz, yaptık olacak" diye açıklamalar yapıyorlar.

Büyük başkan, ulu reyiz bi gün çıkıp da "Buraya hastane olur mu yav!" derse o zaman şenliği görürüz. Yine yarışa başlarlar ama bu sefer ters yönde. OFG, SS filan Akyazı'ya hastane fikrinin en büyük muhalifleri olurlar bir anda.
                      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bir de benim anlamadigim su, o kale arkasindaki localari normal koltuklardan nasil ayiracaklar? fotograflarda ic ice duruyor, yani bizim millet takmaz oraya gecip oturur direk, locanin sahibine bile firsat vermez.
                        öyle bi dünya yok. ayrıca zaten cam bölmeyle ayrılı iki bölüm.
                        Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hastane bağıra bağıra geliyor. Demeç verirken yarışıyorlar birbirleriyle, siyasetçisinden valisine belediye başkanlarına herkes "Biz kimseyi takmıyoruz, yaptık olacak" diye açıklamalar yapıyorlar.

Büyük başkan, ulu reyiz bi gün çıkıp da "Buraya hastane olur mu yav!" derse o zaman şenliği görürüz. Yine yarışa başlarlar ama bu sefer ters yönde. OFG, SS filan Akyazı'ya hastane fikrinin en büyük muhalifleri olurlar bir anda.
                          Büyük başkan, ulu reyiz gibi tabirlerle eğer Tayyip Erdoğan'ı kast ediyorsan onun isteği otel yapılması yönündeydi.

Öyle bu işler tek yerden dönmüyor.
                          Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hastane bağıra bağıra geliyor. Demeç verirken yarışıyorlar birbirleriyle, siyasetçisinden valisine belediye başkanlarına herkes "Biz kimseyi takmıyoruz, yaptık olacak" diye açıklamalar yapıyorlar.

Siyaset kullanılacaksa, tam da burada kullanılmalı işte. Neyi kastettiğim anlaşılmıştır muhtemelen.

O arazinin kullanım hakkı sapına kadar Trabzonspor'a aittir.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Valla,özellikle bu tarz konularda Usta'ya inanılmaz bir güven duyuyorum.
                              Sanırım Hacıosmanoğlu yönetiminden sonra tutunduğum dala yapışıyorum gibi de olabilir ama göz var nizam var.
                              Sportif olarak ,izlenen transfer politikası,teknik ekip tercihi bize ne getirecek,bunu zmana gösterir ama kurumsal anlamda,ileriye dönük altyapı,tesis vb. faaliyetlerde inanılmaz bir güvenim var Usta'ya.

Umarım özellikle Trabzon kanadından(Trabzonspor değil,Trabzon) bu adamın önünü kesmezler de Ersun Hoca-Usta iletişimi,uyumu iyi bir şekilde devam eder.
                              Benim en cok hosuma giden yonetimin gelecek sezon formalarini simdiden dusunuyor olmasi.

Bu sene ne kadar cok forma satilirsa sponsorlarla iliskilerde elimiz okadar guclenir istedigimiz formayi yaptirabiliriz gibisinden bir aciklamasi oldu baskanin.

Yani forma promosyonla belki bedavaya geliyor klubun kasasina para girmiyor ama klubun imaji duzeltiliyor. Sponsora gidip ben gecen sezon 100bin forma sattim bana ozel dizaynli forma yap diyecekler.

Yorum

• Şehir hastanesi Trabzon için bir ihtiyaçtır. Hem 7 Haziran hem de 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde ‘Şehir Hastanesi’ projelerimiz arasında yer aldı. Hastanenin yapılacak olduğu yer için gerekli incelemeler yapıldı ve Akyazı’da karar kılındı.

geçmiş olsun..son dakika
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Çalışıyor...
                                X