Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dayanamadım bunu yaptım.

çok şık.
    yıldızı da diğer tribüne yapmak yerine, logonun üstüne çatıdan sallandırsak daha da güzel durur.

Yorum

• diğer kalearkasına da sponsorun ismi falan gelir diye düşündüm.
      t @Selim_Turan

Yorum

dayanamadım bunu yaptım.

Tamamdır beyle olay budur. Bunu yönetime iletelim ve bu olsun. Eminim istemeyen taraftar olmaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

dayanamadım bunu yaptım.

Tam sığdırılsa daha iyi olur bence
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

dayanamadım bunu yaptım.

Harika, tamda başlığa bununla ilgili yorum atmak için gelmiştim.

Beyler bayanlar, asil renklerimiz var. Bir kere şu çubuklu parçalı yarı bordo yarı mavi vs.. alayını geçelim, zevkler renkler tartışılmaz ama Kayseri değiliz, Antalya değiliz, çok basit duruyor, yakışmıyor.

1 no dışındakiler çocuk oyuncağı gibi. Bize 1 no lazım ama ona nasıl ince ayar çekebiliriz ? Tam bunu yazmak için girmiştim ki Selim in fotoyu gördüm. Direk yönetime paslayın bunu, dalgalı malgalı vs.. abudik gubudik şeyler yapmasınlar göz zevkimiz bari bozulmasın.

5 no bu kadar oyu nasıl aldı onuda anlamadım çok yapmacık... En asil olan 1 no ve ona ufak sürprizler yaparsak ortaya şahane bir şey çıkar.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Onuda yaptım bütün maratona sığdırılmış hali

t @Selim_Turan

Yorum

• [MENTION=8362]Selim Turan[/MENTION] demek istediğim logoyu küçülterek tam sığdırılması yanlış anlaşıldım galiba
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• ozaman çok küçük kalıyor yani korkutucu görülmesi namında bence ilki tam orantılı...
                  t @Selim_Turan

Yorum

• Arma işleyelim demiştim daha önce ben ama bu kadar büyük düşünmemiştim.kale arkaları için diyordum.

Yorum

Onuda yaptım bütün maratona sığdırılmış hali

alt kat mavi ust kat bordo yapıp, kale arkalarınka mavi tarafa yani alt kata arma işleyebilir misin? Küçük olur ama güzel durur. Sonuçta stada bu açıdan bakmayacağız sürekli.daha yakın bir açıdan seyredeceğiz.

Yorum

dayanamadım bunu yaptım.

Olay budur baska birseye gerek yok ayrica merdivenler beyaz veya gri olmali asla sari olmamali yonetime bu model iletilmeli
                        bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• O arma reelde öyle durmaz 1, güzel görünmez 2.

fotoğraf yanıltmasın..
                          En son gometra tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 19:43.

Yorum

• Yapılması gereken şey tam da bu işte. Bordonun içinde mavi, mavinin tonlarının içinde bordo ve beyaz serpiştirmek.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Tribünler salt mavi veya bordo olmalı.

Kayseri, Mersin, Fener gibi farklı renk tonu ile bütünlüğü bozacak.

Trübünler dolu olmadığı zaman boş bir görüntü verecek cıvık, gökkuşağı tarzı şeyler istemiyorum.

Tribün koltukları homojen ve sade olmalı.

Ayriyetten koltuklar için de itina gösterilmeli. Athletic Bilbao yahut Arsenal stadı bizim için model olmalı.

Yukarıdaki görsel ile biri paylaşmış. Maraton'da değişik bir seçim yapmak adına Trabzonspor yazısı yerine arma kabul edilebilir.

Yorum

Onuda yaptım bütün maratona sığdırılmış hali

Eline emeğine sağlık,bu da fena olmamış ama daha ince ve tüm arma yerleşmiş olacak şekilde yaparsan daha net bir fikir oluşturabilir.
                                • Memento mori

Yorum

Çalışıyor...
                                X