Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben laf oturtmak için filan yazmadım o mesajları... Önceki sayfada Sadri Başkan'ın açıklamalarına ithafen yazdım. Zaten alıntılarımda okunmasını istediğim yerleri kırmızı ile işaretledim. Akyazı ile modernizasyonun farkı konusu daha önce bazı arkadaşlara anlatmaya çalıştığım bir şeydi. Bugün yinelemek için eklemedim onu. Dediğim gibi sadece kırmızı renkli cümleleri okumanız için verdim alıntıları. "Malımı biliyorum" deyimini de sizin için değil, devlet için kullandım.

Sapla saman meselesine gelince, 2011 Oyunları kapsamında Trabzon'a yapılacak tesisler belirlendi. Bunların içinde Akyazı Stadı yoktu, Avni Aker modernizasyonu yoktu. Modernizasyonun 2011 kapsamına dahil edileceği söylendi. Ancak aslında Şampiyonlar Ligi ve kulüp için yapılacaktı. Alıntılarda verdiğim kırmızı cümleler, çark edileceğini sezdiğimin kanıtı...

Umarım yeni kabine modernizasyonu onaylar da Trabzon'un çıkarları doğrultusunda bir iş gerçekleşmiş olur. Ancak bir önceki sayfada verdiğim GSGM toplam bütçesi buna pek imkan vermeyecek gibi, ayrıca tabloda belirtilmeyen Ankara salonunun inşaatı için de ödenek ayrılması gerekiyor.

Yine de Sadri Başkan'ın açıklamalarını görünce, aynı paralelde düşündüğüm, bir anlamda doğru eleştiriler yaptığım ortaya çıkıyor kendi adıma. Bu nedenle de sevinçliyim. Bu forumda anlatmaya çalıştığım gerçekleri, basına ya da taraftara yaptığım çağrıları, Sadri Başkan'ın ağzından duymak beni onurlandırdı.

Yorum

• Trabzonsporumuza Yeni Stad İstiyoruz !!
      devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• sonuna kadar da hak eden bu kulübe yapılan ...........'in haddi hesabı yok

Yorum

• başkan nerdeyse çıldırdı ya . 20 trilyonluk ödenek çıkmadı bir türlü olimpiyat bütçesinden

Yorum

• bu kadar oyalamadan sonra yapılacak stad bence 40000 kişiden aşağı olmamalı. bizim rakibimiz istanbul. onlardan hiçbir şekilde geri kalmamalıyız.
            YA SEV YA TERKET

Yorum

• Sadece Sadri başkanın konuşması yetmez, Trabzonlu herkes başkanın verdiği tepkiyi vermeli ki bir farkındalık oluşsun. burada atıp tutuyoruz birbirimize, kamuoyuna yansıyan hiçbir tepkimiz yok.

Yorum

• evet kamuoyuna tepkimiz olmalı birbirimize değil.. bunu yapan siyasiler stad vaadiyle aldılar Trabzonu.. umarım halkımız yapılanı görür ve una göre sandığa gider..
                Tonya/İskenderli-Beylikdüzü/İstanbul

Yorum

• Avniakeri revizyon etmeyle falan ugasacak vaktimiz yok.Bize en az 50.000 kisilik yeni stat yapilmali.Yetkilileri göreve davet ediyoruz.Verilen sözleri unutmadik.
                  Trabzonsporlu dogduk,böylede ölecegiz...Biz seninle üzülüp, seninle gülecegiz...Sana sirt dönemeyiz, hep destek verecegiz...iyi ve kötü günde pesinden gelecegiz...

Yorum

• biz burda atismaktan baska hic bisey yapmiyoruzki..bunu bizzat siyasilerin ve trabzon belediye baskaninin duyacagi sekilde yapmaliiyz
                    tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Bu stad işini biz başlattık, bizden sonra Kayserispor proje çizdi ve stadı bitirdi. Şimde de Sivasspor için yeni stad yapılacak, biz ise bir ileri iki geri gidiyoruz.

Yorum

• bizim burda konusup tartisip fikir sundugumuz kadar, asil yetkili kisiler ilgileniyormudur acaba

Yorum

• Bu projenin gerçekleşeceğine inancım Faruk Özak'ın spordan sorumlu devlet bakanı olmasıyla arttı. Ama önce şu Avni Aker'i yenilememiz lazım.

Yorum

• ilk hedef sahildeki arsayi Trabzonsporumuza 4 mayis da Trabzon mecilsinde Trabzonsporuumuza kazandirip atis poligonu yikip orayi acik/kapali oto park yapmak. sonra stad da kapatilir. ondan sonra da allahin izniyle akyazi projesini yapar baskan ama ilk is Avni Akeri uefa standartlarina uygun hale getirmek...

Yorum

• antepte yeni stad yapıyolarmıs ...valla masallah..trabzon yine elde kalan fındıkıyla yetinsin...
                              Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Şimdi Kayseri'ye Belediye yaptı.
                                Konya'ya Belediye; "Ben yapacağım!" diyor.
                                Bursa'ya Belediye; "Ben yapacağım!" diyor.
                                Antep'e Belediye; "Ben yapacağım!" diyor.
                                Ankara'ya Belediye; "Ben yapacağım!" diyor.

Eeee?

Trabzon'a da Belediye; "Ben yapacağım!" diyor.

Zaten daha önce de dedim: Devlet, Trabzon'a yeni yapılacak bir stat için parayı GSGM üzerinden aktarabilir ancak. Ve GSGM'nin önümüzdeki 2 sene bütçesini Erzurum ve Trabzon 2011 oyunları parsellemiş durumda... Hatta diğer şehirlerde kamu tesisleri için yapılması zorunlu olan ödemeler bile yapılamamakta. Zaten Avni Aker modernizasyonu için ödeneğin çıkmaması bununla da ilgili... Nasılsa Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'ne kalamadı, UEFA o kadar detaylı düzenleme istemez diye düşünüyorlar sanırım. Neyse bunu bir kenara bırakalım, önümüzdeki 2 sene GSGM bütçesi artırılmazsa, Trabzon'a yeni yapılabilecek bir stat için tek bir kuruş dahi aktarılamaz. Zaten bu saatten sonra 2011'i de kılıf olarak kullabileceklerini sanmıyorum. Yani şu yapılabilirdi: GSGM bütçesi artırılırdı, 40 bin kişilik stat 2011 için kullanılacak bir tesis olarak gösterilirdi. Böylece uluslararası organizasyonlarda kullanılacak tesisler kapsamında, bütçeden öncelikli olarak ödenek alırdı. Yine kendi düşünceme göre, bu devlet kimseye stat için ödenek ayırmadı, Trabzon'a da ayırmaz.

Ayrıca Trabzon'un neden halen yeni stat için devletten beklentisi var. Bence ilk başta da yazdığım gibi artık muhattabınız Belediye Başkanı'dır. Bakın o sitemle yazdığınız "şu şehre de stat yapıyorlarmış" mesajlarındaki şehirlerin kulüpleri ya stat için belediyenin kapısında yatıyor, ya da zaten belediyeyle ortak hareket ediyor. Trabzon'da ne kulüp, ne taraftar, ne basın, yani kimse Belediye'yi muhattap kabul etmiyor. Görüş halinde değiller, baskı yapmıyorlar... Bu devletin (devlet demek o dönemki hükümet demek aslında) stat politikasını anlatmaktan gına geldi. "Bu işi yapamayız" dediler, Belediye'yi hükümet partisinden seçtirdiler. E şimdi siz niye hala "Spor Bakanı Trabzonlu bir milletvekili oldu, galiba bu sefer..." şeklinde düşünüyorsunuz. Devlet size zaten bir muhattap gösterdi, "stadı Belediye Başkanı yapacak" dedi. Bence artık şu belediyeyle temas kurmanın, olmadı uğraşmanın zamanıdır.

Trabzonspor yönetimi, belediyeyle yeni stat için görüşmüyor. Taraftar grupları yeni stat için belediyeyi ziyarette bulunmuyor. Basın belediyeye "yeni stat nasıl olacak?" diye sormuyor. Spor Bakanı Trabzon'dan çıkınca herkesin içinde bir umut doğuyor. Yineliyorum bu devlet, stat yapmadı, yapmayacak. Belediyeyi baskı altına almanın, stadın nasıl yapılacağı konusunda sorgulamanın, olmazsa denizden vazgeçirip karaya yaptırmanın zamanıdır. Ama kime söylüyorum? Kendim çalıp kendim söylüyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X