Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

teşekkürler renktaş bu güzel yorum bu arada bi kaç ekleme yapayım atay aktug dönemimde beşiktaş ın tesislerinin oldugu yerde bir araziye tesis yapmak için talip olmuştu ancak erdogandan izin vermemişti..rizeye yapılan stad ve spor kompleksine ne demeli konyaya stad yapılacak sivasada öyle bizdeyse yaprak kımıldamıyor 10 milyon taraftar potansiyelli kulübümüzün suçu ney bu siyasetçilerin bize garezi ney..ben faruk özak ada fazla güvenmiyorum..

faruk özak belki katkı yapmış olabilir ama sana katılıyorum arkadaşım..futbol kültürü olmayan hatta seyircisi bile olmayan şehirlere son derece güzel statlar yapılırken ihtilalci anadolunun lideri trabzonuma ve trabzonsporuma stat yapılmıyor..ondan sonra kalkıp bu millete size stat yapacaz bize oy verin diye yalvarıyorlar ts aşığı halkım da bunlara inanıp oy veriyor..işte belediye seçimleri oldu yeni belediye başkanı stat yapacam dedi koltuğu kaptı..ben en başından beri bunlara hiç inanmadım yine de inanmıyorum..neyse siyasete gerek yok kazanan trabzonsporum olsun yeter bana..inşallah şöle adımıza yakışır bir stadımız olurda zevkle gider maçımızı izleriz..
    HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• arkadaşlar trajikomik bir durum içinde olduğumuzu hatırlatmak istiyorum,,ülkede spordan sorumlu bakan trabzonsporlu keza öncesinde de stat için en önemli bakanlıktaydı ve senelerdir sadece statın adı anılıyor başka yapılan hiçbirşey yok..siyasi malzeme olarak kullanıyorlar..ben izmirliyim ve burada dalga konusu haline geldi arkadaşlarımca aralarında para toplayıp bize stat yapmayı planlıyorlar ama 2080 senesine tarih veriyorlar.
      bu şunu göstermektedir ki taraftar olarak yönetime ve diğer bürokratik ilgililere gereken tepkiyi veremedik ve de vermemekte kararlı gibiyiz...bakın gençlik olimpiyatı o kadar önemli bi organiizasyon değil onlar da bildikleri için bu kadar rahat davranıyorlar...stad yapmaya gerek bile yok onun için bugünkü vaziyet bunu gösteriyor,,,
      ben derim ki bordomavi net ile beraber diğer ts sitelerine bu konudaki fikirlerimizi yazılı bir şekilde beyan edelim ve onlar aracılığı ile yönetime baskı oluşturalım...kombinesi olan arkadaşlar ve de maçlara gidenler ellerinde yazılı birer uyarıcı materyal ile stat konusuna değinsinler tribünlerde yani bizzat yönetime seslenelim,,,
      şu siteye her girişimde her ağızdan bir ses duyuyorum ama toplu halde yapılan tek şey bayan taraftarların piknikleri
      özellikle maça bizzat iştirak eden taraftardaşlarıma diyorum ki çıkın bi maçta da açın bi pankart duyurun düşüncelerimizi

Yorum

• İlk olarak gökçay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        faruk özak belki katkı yapmış olabilir ama sana katılıyorum arkadaşım..futbol kültürü olmayan hatta seyircisi bile olmayan şehirlere son derece güzel statlar yapılırken ihtilalci anadolunun lideri trabzonuma ve trabzonsporuma stat yapılmıyor..ondan sonra kalkıp bu millete size stat yapacaz bize oy verin diye yalvarıyorlar ts aşığı halkım da bunlara inanıp oy veriyor..işte belediye seçimleri oldu yeni belediye başkanı stat yapacam dedi koltuğu kaptı..ben en başından beri bunlara hiç inanmadım yine de inanmıyorum..neyse siyasete gerek yok kazanan trabzonsporum olsun yeter bana..inşallah şöle adımıza yakışır bir stadımız olurda zevkle gider maçımızı izleriz..
        yapmazlarsa kendileri bilir ben laf degil siyasetçilerden işadamlarından destek bekliyorum..ciroları milyar dolarlara varan trabzonlu işadamları var türkiyenin hatta dünyanın heryerinde laf degil icraat istiyoruz...Bizler öyle seçim probagandalarıyla tv köşelerinde trabzonsporu reklam olarak kulllanan ne siyasetçi nede işadamı istiyoruz ..Renktaş demişsinki belediye başkanı koltuga oturdu vaatlerle diyosun ya vaatler yerine gelir yada geldikleri gibi giderler...biz öyle yabana atılacak sus payı verilerek boş vaatlerle kandırılacak insanlar degiliz...Biz 10 milyonluk anadolu ihtilalini gerçekleştirmiş bir neferiyiz...Lafa vaatlere geldimmi hepsi trabzonsporlu oluyo reklamını yapıyor..Gerekirse biz projemizi üretir gereken yerlerden izinleri alır trabzonsporumuz için ne gerekiyorsa stad vs yapılması için mücadelemizi üretiriz...adamlar tarihi dokunulmazlık kapsamındaki arazi için iznleri alıp stadını yapıyor..stadyum konusunda tavrımız net olmalı ya yapılacak ya yapılacak bütün trabzonspor taraftarı camiası yöneticleri herkese ARZ EDERİM..

Yorum

• İlk olarak Adnankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar başkan sadri de bu iş bizi ilgilendirmez devleti ilgilendiren bir iş deyip tamamiyle korkak bir strateji izliyor herşey güzel, taraftar öyle yok kombineler, yok taraftar kartları falan filanl işleri iyi beceriyolar. bıraksınlar bu işleri aziz yıldırımın tırnağğı kadar olamaz hiçbiri tuttuğunu koparan bi adam helal olsun büyük başkan sadride biraz bakıp ders alsın ve bize stad yapsın yeter bee.
          arkadaşım sen baya yenisin galiba. yazdıklarının tam olarak ne anlama geldiğinin farkındamısın? bir stad kaça mal olur biliyormusun? bu konularda bir fikir sahibimisin? neye, hangi fikre, hangi projeyi dayanak göstererek Sadri başkanı suçluyorsun?
          Birincisi Trabzona stad yapacam diye başkan olmadı Sadri başkan. yıllardır size stad yapacaz diye milleti kandıranların kim oldukları apaçık ortada. niçin onlara hesap sormuyorsun?
          Bir stadın maliyeti en azından 100 milyon dolardan başlar. eğer bu stad denizin üstü gibi saçma sapan fanteziye kaçan bir yerde ise onun maliyeti 2-3 katına çıkar.
          Şimdi sana soruyorum koskoca GS ki bu takım EUFA şampiyonu olmuş, senin 3-4 kat taraftarı olan, zenginlik olarak seni 5-6 katlayacak taraftarı olan bir takım bile yıllardır bir stadı yapamadı. Anca yardımlarını TOKİ yetiştide zar zor bir stadı yapıyorlar. Fener stadı ise Aziz yıldırım katkılarıyla gerçekleşti. zaten yaptığı harcamayı fener taraftarından rahatlıkla karşıladı. adamların kale arkası kombineri bile 900 tl den satılıyor. zenginliklerini bilmeyen yok.
          Peki senin taraftarın 200 tl ye bilet alamayacak fakirken, 25 tl kart almayı dert ederken, istanbula göre beş para etmeyen bir stadın yeri var iken hangi başkan tek başına trabzona stad yapabilir?

Bu stadı yapsa yapsa devlet yapacak. buna tek başına hiçbir takımın gücü yetmez. kayseriye, rizeye nasıl yaptıysalar, sivasa, bursaya nasıl yapacaksalar trabzonada yapsınlar. burda en az suçlu belkide hiç suçu olmayan başkandır.
          Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu konuda en masum Nuri Albayrak'tır.Kendisi Akyazı Projesini hazırlatmış olduğu halde oranın imar için izninin olmadığını açıklayan; hatta projeye değil destek köstek olmak adına elinden geleni ardına koymayan Meşhur TS'lu Büyüğümüz devrin İmar ve İskan Bakanı Faruk Özak'tır.Fb'ye malum arazi peşkeş çekilirken,gs'ya Seyrantepe verilirken,Fulya^'ya bilmem kaç katlı plazaların yapılması için imar izinleri verilirken sesi çıkmayan sevgili bakanımız Akyazı Projesi'ne sıra geldiğinde ''Hakk ve adaletten dem vurmakta,TS'a bu arazinin tahsis edilmesinin zorluğundan''bahsederek ipe un sermekle meşgul oluyordu.Hoş bugünde değişen pek farklı bir şey yok ya.Bakanımız Spordan Sorumlu Devlet Bakanı oldu,uluslararası bir oyunları almaya hak kazanmış Trabzon Kenti geride kalan süre içinde oyunları oynatacak spor komlekslerini yapamama tehlikesi ile karşı karşıya.Ne fark eder ki diyenleri duyar gibiyim.
            ''Nasılsa Kayseri'de Kadir Has Spor Kompleksi hazır.Bizde oyunları Trabzon'dan Kayseri'ye alırız'' der geçer Sayın Bakanım....
            valla kardeş sana katılmıyorum. dönemin başkanı klübü kötü yönetince ne yapacağını şaşırdı ve trabzonluları susturmak için böyle bir proje hazırladı. başkan seçilirken de milletin kulağına fısıldamıştı akyazıyı yapacağım diye.sonra anladı ki bu proje fazla büyük. kimsenin gücü yetmez. dönemin bakanı da bu projenin dolgu masrafı neredeyse stadın maliyeti kadar, yapılması imkansız dedi. sonra sayın albayrak da dolgu sadece 1 senede biter ve maliyeti 10 m doları geçmez dedi. sence kim haklı...biz trabzonlular hep saf olduğumuz sürece aynı oyunlara geliriz ve yine geldik. yeni belediye başkanı belki eskisinden çok daha iyi yapacaktır, ancak akyazı dediği zaman birileri ona dur demeliydi...trabzon halkına ayıp edilmiştir...bu utanç belki onların yüzünü kızartmaz ama benim o insanlara olan güvenim sarsılır...5 yıl sonra yine akyazı önümüze koyulduğunda ne diyeceğiz acaba??
            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
            my name is onur....
            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• trabzon üvet evlat muamelesi görüyo bu ülkede ... başarısını hazmademeyen 60 milyon insan var ne stadı ne tesisi

Yorum

• İlk olarak Adnankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sadri şener bir rüzgardan ibaret takılıyo stad konusu bizi aşarmış korkak adam abi

korkakmi?? sen korkak gormemissin saniirim..yada sen bu islerden hic anlamiyosun..bu klupte en son korkak adam varsa oda sadri baskandir..adam stad yapicam demediki kimseye..ayrica sen gidip 200 milyona kombine almayacaksin cok diyeceksin..sonra stad isteyeceksin..olmaz boyle sey
                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Çok ilginç, Fenerbahçe'ye yaratılan bu rant nedense diğer İstanbul patentli rakiplerinin hiç mi ilgisini çekmiyor. Galatasaray da büyük ihtimalle Riva için, Beşiktaş da Fulya'da yaptıkları için ses çıkarmıyordur. Aslında burada büyük bir oyun var. Devlet burada arazilerini dev şirketlere peşkeş çekiyor. Spor kulüpleri de bu iş için kullanılıyor. Fenerbahçe haberine bakın. Ülker ile ortak yapacaklarmış. O işe sanki Ülker sonradan gelip omuz vermiş gibi bir hava veriliyor. O araziler için büyük ihtimalle çok önceden beri Ülker'in planları vardır. Fakat arazi hiç fiyatına Ülker'e verilse ortalık bir nebzede olsa ayağa kalkar. Burada Fenerbahçe paravan olarak kullanılıyor. O da bal tutan parmağını yalar misali payına düşeni alıyor. Sonuçta Fenerbahçe'de yarar gördüğü için kamuoyu, hatta proje Fenerbahçe'nin projesi olarak gösterildiği için Ülker arada karambole geliyor. Ne iğrenç işler bunlar.

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    korkakmi?? sen korkak gormemissin saniirim..yada sen bu islerden hic anlamiyosun..bu klupte en son korkak adam varsa oda sadri baskandir..adam stad yapicam demediki kimseye..ayrica sen gidip 200 milyona kombine almayacaksin cok diyeceksin..sonra stad isteyeceksin..olmaz boyle sey
                    gute nacht dostum satışa çıkan kombinelerin çoguda satıldı sadri başkan söz vermiş vermemiş önemli degil büyük hedeflerin peşinden koşan 10 milyon taraftarı olan bi camiayız eller aya giderken biz yaya kalamayız.onun için büyük takımlarla mücadele etmek istiyorsak stad tesisler kolej benzin istasyonu otel gibi vs şeyler şarttır.stad yapılıncada localar dönerli reklam tabelaları vs şeylerden yüklü gelir saglanabilir..stad sadece futbol oynamak içinde kullanılmaz festivaller konserler gibi vs aktivitelerdede kullanılır..

Yorum

• İlk olarak sungur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşım sen baya yenisin galiba. yazdıklarının tam olarak ne anlama geldiğinin farkındamısın? bir stad kaça mal olur biliyormusun? bu konularda bir fikir sahibimisin? neye, hangi fikre, hangi projeyi dayanak göstererek Sadri başkanı suçluyorsun?
                      Birincisi Trabzona stad yapacam diye başkan olmadı Sadri başkan. yıllardır size stad yapacaz diye milleti kandıranların kim oldukları apaçık ortada. niçin onlara hesap sormuyorsun?
                      Bir stadın maliyeti en azından 100 milyon dolardan başlar. eğer bu stad denizin üstü gibi saçma sapan fanteziye kaçan bir yerde ise onun maliyeti 2-3 katına çıkar.
                      Şimdi sana soruyorum koskoca GS ki bu takım EUFA şampiyonu olmuş, senin 3-4 kat taraftarı olan, zenginlik olarak seni 5-6 katlayacak taraftarı olan bir takım bile yıllardır bir stadı yapamadı. Anca yardımlarını TOKİ yetiştide zar zor bir stadı yapıyorlar. Fener stadı ise Aziz yıldırım katkılarıyla gerçekleşti. zaten yaptığı harcamayı fener taraftarından rahatlıkla karşıladı. adamların kale arkası kombineri bile 900 tl den satılıyor. zenginliklerini bilmeyen yok.
                      Peki senin taraftarın 200 tl ye bilet alamayacak fakirken, 25 tl kart almayı dert ederken, istanbula göre beş para etmeyen bir stadın yeri var iken hangi başkan tek başına trabzona stad yapabilir?

Bu stadı yapsa yapsa devlet yapacak. buna tek başına hiçbir takımın gücü yetmez. kayseriye, rizeye nasıl yaptıysalar, sivasa, bursaya nasıl yapacaksalar trabzonada yapsınlar. burda en az suçlu belkide hiç suçu olmayan başkandır.
                      Arkadaşım sivasın, bursanın diğer stad yapılacak anadolu şehirlerinindemi parası trabzondan fazla geç bu para işlerini senin spor bakanın istesin bırak yeni std istemiyoruz avni akerimizizn kapasitesi arttırılıp üstü kapansın yeter

Yorum

• kardeşlerim spor bakanın trabzonsporun kaptanlığını başkanlığını yapmış bir adam bana kimse masal anlatmasın. eğer bu stadı bu adam bu sene tadilat etmesse yazıklar olsun diyorum

Yorum

• İlk olarak ademkazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kardeşlerim spor bakanın trabzonsporun kaptanlığını başkanlığını yapmış bir adam bana kimse masal anlatmasın. eğer bu stadı bu adam bu sene tadilat etmesse yazıklar olsun diyorum
                          tadilat derken.

Yorum

• KAPASİTE ARTTIRIMI, üstünün kapatılması uefa standartlarına getirilmesi, adam gibi bir skorboard vs...

Yorum

• İlk olarak ademkazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              KAPASİTE ARTTIRIMI, üstünün kapatılması uefa standartlarına getirilmesi, adam gibi bir skorboard vs...
                              onlar günü kurtarmak göz boyamak sus payı verilmek için yapılır basit işlerdir skorbord vs..teknoloji ilerledi gidersin teknosaya istedigin gibi ekran bulunur..stadyum çatısınında pek bi maliyeti yoktur..Biz büyük hedeflerin takımıyız kayseriden urfadan rizeden sivastan antalyadan neyimiz eksik hep üvey evlat muamelesi görüyoruz bizde stad istiyoruz..

Yorum

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gute nacht dostum satışa çıkan kombinelerin çoguda satıldı sadri başkan söz vermiş vermemiş önemli degil büyük hedeflerin peşinden koşan 10 milyon taraftarı olan bi camiayız eller aya giderken biz yaya kalamayız.onun için büyük takımlarla mücadele etmek istiyorsak stad tesisler kolej benzin istasyonu otel gibi vs şeyler şarttır.stad yapılıncada localar dönerli reklam tabelaları vs şeylerden yüklü gelir saglanabilir..stad sadece futbol oynamak içinde kullanılmaz festivaller konserler gibi vs aktivitelerdede kullanılır..

tamam arkadasim haklisinda,sadri baskana korkak demek bence haklizlik ..adam neler yapti..dertiz basini derde soktu..bu hallere gelmemizde en buyuk pay onun..bir bildigi varki oyle konusuyo..politika belkide yapiyo..hepimizden cok o istiyodur bu stadi...elestirirken soyleyecegimiz laflari dikkatlice secsek daha dogrudur...bazilari faruk ozaga bile neler diyo burada..yani onlar istemiyomu saniyosunuz stadi ..gelirlerimizi artirmayi..bizler burdan onlara salliyacagimiza etkili tepkiler vererek projelerin olmasina canak tutmaliyiz
                                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X