hani faruk özak imzalamadı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞUNU ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM Kİ HİCBİR YERDE AĞIRLIĞIMIZ YOK NE YAZIKKİ BİZLER HEP EZİK YAŞAMAYA MECBURUZ AKSİNİ İDDA EDEN VARSA SÖYLESİN sivasa kayseriye konyaya antalyaya bursaya sted yapıyorlar bizim esamemiz bile okunmuyor bırak yapmayı mevcut stadyuma bile catı icin izin vermiyorlar naz yapıyorlar bizim sesimiz cömlekciden öteye gecmez 2+2=4 eder bize gelince 3 eder unutmayın....................
Yorum
-
gs stadını bitirmek üzere, feybe zaten yıllardır işin kaymağını yiyor, bjk'nin de izni çıktı o da bitirir.
Örneğin gs: Her sene 148 locasını satsa fark atmak için yeterli. Bıraktım stad içi reklamını, kombine kartını, seyircisini, stad içi alışveriş merkezini... Her sene aramızdaki fark katlanarak büyür
Yeni stad mutlaka yapılması lazım. Ama 2-3 seneden önce umudum yok. Politikacılara çok şey söylemek gerekTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefaruk özak 5 senesi garanti son sene yine bişeyler yapar.. alacağını alır bu devran böyle döner
Bu ülkede işler böyle yürüyor malesef. Seçimlere 1 yıl kala vaatler yine havalarda uçuşacaktır. Ve yollarına yine devam edeceklerdir..
Yorum
-
İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu ülkede işler böyle yürüyor malesef. Seçimlere 1 yıl kala vaatler yine havalarda uçuşacaktır. Ve yollarına yine devam edeceklerdir..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum