Stadın onundekı yuvarlak seyler ne?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[/url][/img]
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
eğer hastane kurulacaksa
cennet kapısını ne tarafa koyacaksınız . mesela .
veya gasil haneyi .
cenazeler morgda ,
yakınları gasil hane kapısında beklerken
çok değil sadece 200 metre ötede
yaşanacak cümbüşü
kime , nasıl izah edeceksiniz .
alacağınız bedduanın sorumluluğunu
kim , nasıl üstlenecek .
kösele suratlılar sizi.!!!
siz şimdi o hastanenin yanına avm.de dikersiniz .
dikin dikmesine de
trabzon insanı az biraz delidir .
dua edin de ocağınıza incir ağacı dikmesinler .
Yorum
-
İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın onundekı yuvarlak seyler ne?
İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer hastane kurulacaksaİlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
cennet kapısını ne tarafa koyacaksınız . mesela .
veya gasil haneyi .
cenazeler morgda ,
yakınları gasil hane kapısında beklerken
çok değil sadece 200 metre ötede
yaşanacak cümbüşü
kime , nasıl izah edeceksiniz .
alacağınız bedduanın sorumluluğunu
kim , nasıl üstlenecek .
kösele suratlılar sizi.!!!
siz şimdi o hastanenin yanına avm.de dikersiniz .
dikin dikmesine de
trabzon insanı az biraz delidir .
dua edin de ocağınıza incir ağacı dikmesinler .
sen hangi kafayi yasiyorsun
avni akerin karsisinda numune hastanesi
morgu, vs de var
tt arena karsisinada yeni hastane yapildi ve yüzlerce baska stadin yanibasinda hastane var
fifa kurallarina göre 15 dakikada stadyumdan ulasa bilecegin hastane sart
evet oraya hastane yapilmasi kulüp icin dezavantaj
ama böyle palavralarlan 10 yasindaki cocugu etkileyemezsin
En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.03.2016, 19:02."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak emesenbisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGS stadı önünden geçen vardır mutlaka... Stadın yanında bi yapı bitmek üzere... O biten yapı şişli etfal hastanesi... Şişli etfal yıkılacak yeni yerine taşınacak yeni yapı bittiğinde... Ben o tarafta çalıştığım için önünden geçiyorum sürekli, stadı geçince hemen solda kalıyor. Ve ulaşım açısından gerçekten sıkıntılı bi konumda...
yapıda şu şekilde: http://emlakkulisi.com/sisli-etfal-s...n-durum/436107
Yorum
-
İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[/url][/IMG]
Yorum
-
Türkiye'deki istediğiniz örneğe bakın, yanında hastane olup da canlı bir yer bulamazsınız.
Stadın çevresinde spor salonları, marina, cafeteryalar, avm'den başka bir şey olamaz olmamalı.
Akyazı'ya hastane yapılması oranın tüm ruhunu alır götürür. Açıkca ruhun intiharıdır.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Cumartesi günü Avniaker'in yanından Akyazıya kadar yürüdüm.....
Adım sayacımda vardı....
10 bin adım sürdü.....
Yani yaklaşık 5 km ilerde Avni Akerden....
----------
Çalışmalar güzeldi. Çok yoğun olmasa da güzel bir çalışma var genel olarak....
Sadece stadyumda değil etrafındaki tesislerde de çalışmalar devam ediyor..
yeni sezona rahat yetişir diye düşünüyorumNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Futbol bir eğlencedir dolayısıyla Akyazı yaşam alanının sağına soluna hastane yapmak bence hiç ama hiç mantıklı değildir.Bu ülkede bakan olmuş bir vekilin oraya hastaneyi layık görmesi bence şu durumda oturup ağlanılacak bir durumdur.Süleyman Soylu en beğendiğim siyasetçilerin başında gelir fakat o alanda daha güzel,dikkat çekici,karizmatik yapılar yapmak varken nedir bu hastane sevgisi sayın bakan.Şimdi Trabzonun hastaneye ihtiyacı yok gibi bir laf edeceğim bazıları beni gericilikle suçlayacak ama gerçekten yok.Nerdeyse her ilçemizin bir hastanesi oldu.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbol bir eğlencedir dolayısıyla Akyazı yaşam alanının sağına soluna hastane yapmak bence hiç ama hiç mantıklı değildir.Bu ülkede bakan olmuş bir vekilin oraya hastaneyi layık görmesi bence şu durumda oturup ağlanılacak bir durumdur.Süleyman Soylu en beğendiğim siyasetçilerin başında gelir fakat o alanda daha güzel,dikkat çekici,karizmatik yapılar yapmak varken nedir bu hastane sevgisi sayın bakan.Şimdi Trabzonun hastaneye ihtiyacı yok gibi bir laf edeceğim bazıları beni gericilikle suçlayacak ama gerçekten yok.Nerdeyse her ilçemizin bir hastanesi oldu.
Mevcut olanları revize edilebilir ama yenisine hiç ihtiyaç yok bence....En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 14.03.2016, 09:36.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
Yorum