Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu suni çim neyin nesi aga.açık alana suni çim mi yapılır.halı saha mı acaba?ek gelir gelmesi için.yoksa hem alt yapının hemde a takımın burada çalışması rezalet olur.
    A takımın da altyapınında şu anda sahaya falan ihtiyacı yok. İhalede de vardı bu suni çim sahalar.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      A takımın da altyapınında şu anda sahaya falan ihtiyacı yok. İhalede de vardı bu suni çim sahalar.
      bu suni çimde kim ne yapacak ???
      TEKKEBALL

Yorum

• bmn yi canı gönülden tebrik ederim.umarım bu uygulamadan hiç vazgeçmezler.bmn ye girmek isteyen üye girişi yapıcak arkadaş.bütün konular için geçerli bu.

on numara mükemmel bir uygulama.kim düşündüyse tebrik ederim.

her zaman bu uygulama devam etmeli.

süper mükemmel çıkınca hiç bişey okuyamıyorsun aman bu sistemi sakın bozmayın.

ayrıca ekstradan sızabilecek ajanlar hainler düşmanlardan(şikebahçe kolpataş geyse) forum mükemmel korunmuş olur.

burda forumda mesela transfer başlığında futbolcuları konuşuyoruz hooooop bi bakıyorsun bjk şikebahçe almış .

burası özel olmalı sadece trabzosnporlular girebilmeli.

ayrıca böylece forumdan ayrılanlarda girememiş görememiş olur neler yazıldığını.
        En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 11.02.2016, 19:39.

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [IMG][/IMG]

şuralara şimdiden membran takılmaya başlanmaz mı ?
          olmaz

nedeni basit
          anlatmasi zor
          her parca kendi boyutlarinda toleranslarlan üretiliyor, yine montaj ederken toleranslarin var
          her yerde toleransda olsanda toplamda olamiyorsun, cünkü onlarca birbirine düzülmüs parca bir tarafa toleransda ciktigindan

ilk olarak yarim monte edersin, uc toleranslari cikartirsin ve diger taraf toleranslarina uygun sekilde yine takarsin
          hepsini uydumu iskelet sikilir, statikde merkeziyse membran desteklerini, kedi yollarini ve membrani monte edersin

anlatabildigimi sanmiyorum, am denedim
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Altyapı Haluk Ulusoy tesislerini A takım da MAY tesislerini kullanıyor. Bu sahalar amatör takımlar için olabilir.

Yorum

• şu adanaya yapılan stadın aynısı bize yapılsa gram itirazım olmazdı!!
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• bişey dikkatimi çekti ama belkide yanılıyorumdur.bu beşiktaş adana bursa stadlarında prekast rengine bakıyorumda hem çok kaliteli gözüküyor hemde mermer gibi beyaz gözüküyor.acaba onların kullandığu beton farklımı bizimkine bakıyorum mat bi prekast beton inşaat betonu gibi ama kesinlikle gözlerim beni yanıltmıyorsa bjk bursa adanada kullanılan prekastlar bizden kaliteli.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  olmaz

nedeni basit
                  anlatmasi zor
                  her parca kendi boyutlarinda toleranslarlan üretiliyor, yine montaj ederken toleranslarin var
                  her yerde toleransda olsanda toplamda olamiyorsun, cünkü onlarca birbirine düzülmüs parca bir tarafa toleransda ciktigindan

ilk olarak yarim monte edersin, uc toleranslari cikartirsin ve diger taraf toleranslarina uygun sekilde yine takarsin
                  hepsini uydumu iskelet sikilir, statikde merkeziyse membran desteklerini, kedi yollarini ve membrani monte edersin

anlatabildigimi sanmiyorum, am denedim
                  Teşekkürler zaten mümkün olmadığını biliyordum ama belki stadyumu hızlandırmak adına düşünülebilir diye düşündüm

Yorum

antrenman yapıcaklar.bunun kar ı yağmuru var .ama ben suni çimde antrenman yapılmasına karşıyım.çünkü adeleler toprağa göre şekilleniyor bilekler dizler.kas grupları.

umarım burda yani suni çimde yapılan antrenmanlarda bilek ve diz dönmeleri çok yaşamayız.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bişey dikkatimi çekti ama belkide yanılıyorumdur.bu beşiktaş adana bursa stadlarında prekast rengine bakıyorumda hem çok kaliteli gözüküyor hemde mermer gibi beyaz gözüküyor.acaba onların kullandığu beton farklımı bizimkine bakıyorum mat bi prekast beton inşaat betonu gibi ama kesinlikle gözlerim beni yanıltmıyorsa bjk bursa adanada kullanılan prekastlar bizden kaliteli.
                      Çok doğru söylüyorsun, bence de kaliteli. Her şey bizden kalitelidir. Dünyanın herhangi bir yeirne bir çivi çakılsa o dahi bizimkinden kalitelidir. Biz kimiz ki zaten. 3. Sınıfınız biz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çok doğru söylüyorsun, bence de kaliteli. Her şey bizden kalitelidir. Dünyanın herhangi bir yeirne bir çivi çakılsa o dahi bizimkinden kalitelidir. Biz kimiz ki zaten. 3. Sınıfınız biz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hayır yanılıyorsun biz 1.sınıf bir taraftar topluluyuz ve şehiriz.o yüzden bize 1.sınıf kalite olmalıydı.adana kimdir bursa kimdir müzelerinde kaç kupa var .

Yorum

Suni çim May tesislerinde de var milli takım için yapılan haluk Ulusoy tesislerinde de var dünyada bir çok büyük takımın tesisinde de var.. Yılda yüzlerce 2. 3. lig maçı da suni çimli sahalarda oynanıyor.. Bu kadar abartma sebebin ne anlamadım.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şu adanaya yapılan stadın aynısı bize yapılsa gram itirazım olmazdı!!
                            O çatıda gözüken boşluklar hariç benim de herhangi bir itirazım olmazdı.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Keske stad projesini de taraftara sorsalardi 3 secenek verilebilirdi.
                              Neyse artik bi ilerleme var mi? stadtan hic haber alamadık son gunlerde çalışmalar mi durdu?

Yorum

• kombine satamadıktan sonra akyazı bizim için bir anlam ifade etmiyor. almanya 2.liginde adamlar 50 bin kombine satıyor
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X