İlk olarak Murat' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle

Bizim logonun TS figürü bundan çok daha güzel gözükecektir... Tribünü karşıdan (TV yayın kısmından) gören bir şekilde 3d çizimi yapılırsa demek istediğim anlaşılacaktır.
Ayrıca Kulüp zaten sade yazı kullanarak gerekli tasarımları yapmış. bir logo koyduk neden bu kadar dert edinildi anlamıyorum. Yahu tasarım bu deneme diyoruz DENEME böyle olsa nasıl gözükür. Hiç kimse çıkıpta "Ben yaptım oldu ve böyle olacak!" demiyor...
Tabi logo olacaksa bence büyük olmalı yoksa küçük tek kata sığan logolar koltukların dizilimiyle deyim yerindeyse piksel piksel gibi olacak. Fakat büyük logo her iki kata yayılmış bir logo daha düzgün görünecektir. Hepsini geçtim iki kat arasındaki boşluk logonun bütünlüğünü bozma durum da mevcut tüm bunların farkındayız zaten...
Aşağıdaki örnekte 3d çizimde logonun nasıl görünebileceği aşa yukarı belli fakat tasarılardaki gibi biraz daha daraltılıp karşıdan tv den ve kamera açısı fazla geniş tutulmadan bir fotoğraf alabilsek gerçeğe en yakın görüntü hakkında fikir sahibi olabiliriz.
İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Yorum