Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence daha modern ve klasik çizgiler kullanılmalı sadelik ve şıklık esas alınmalı benim düşüncem bu yönde yoksa yaparım iki tane tribal koltuk tasarımı resimken süper gözükür gerçekte kayserininkine benzer

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arakadaşlar logo lu dizayn yapıp duruyorsunuz fakat logoyu karegrofi ile yapınca gerçek amacını ortaya çıkarır onca dünya klübü düşünememişmidir koltuklarda logoyu kullanmayı bi akıllı bizim taraftarmı biraz daha yaratıcılık yenilik ekleyerek güzel şeyler çıkarabiliriz
      Var ya, insanın yaşam enerjisini elinden alırsınız

Yorum

bence daha modern ve klasik çizgiler kullanılmalı sadelik ve şıklık esas alınmalı benim düşüncem bu yönde yoksa yaparım iki tane tribal koltuk tasarımı resimken süper gözükür gerçekte kayserininkine benzer

Bu olmalı ... Süper Camp Nou gibi harika. Bunu başkana atın

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu olmalı ... Süper Camp Nou gibi harika. Bunu başkana atın
          Bende katılıyorum gerçekten iyi olmuş ama başkanın adresinden paylaştığı olmalı
          Trabzonspor

Yorum

bence daha modern ve klasik çizgiler kullanılmalı sadelik ve şıklık esas alınmalı benim düşüncem bu yönde yoksa yaparım iki tane tribal koltuk tasarımı resimken süper gözükür gerçekte kayserininkine benzer

Güzel düşünce Beğendim...

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yalnız Sibel baskı yaptı diye şu güzelim tasarımı taca atman hiç hoş olmadı. Es geçme şunu lütfen.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
            Hiç birini taca atmadık yaw bu da nereden çıktı anket yapacaz daha

Ayrıyetten bir tane daha fantazi yaptım

En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 31.01.2016, 19:07.
            t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              muhteşem.

ayrıca [MENTION=36625]kanforfi[/MENTION] isimli üyemizin paylaştığı tasarımda çok güzel.

Yorum

• Arsenalin de logosu var stadında.
                Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• [MENTION=36625]kanforfi[/MENTION] Bak bu güzel olmuş tebrikler. Ama arma olayında yanılıyorsun
                  [MENTION=8362]Selim Turan[/MENTION] Arkadaşın paylaştığına bizim armayı ekler misin ? Bir de buna bakalım
                  Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• [MENTION=36625]kanforfi[/MENTION] hakkını helal et ama logolu halini de görmek istedim

t @Selim_Turan

Yorum

• [MENTION=8362]Selim Turan[/MENTION] Birde benim dediğim gibi alta Trabzonspor üste logo yapar mısın ?

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [MENTION=36625]kanforfi[/MENTION] hakkını helal et ama logolu halini de görmek istedim

yapmayın böyle şeyler kardeşim. sonra alakasız birşey çıkıyor,üzülüyoruz
                        HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Her şey bir yana o kadar çok dizayn çıkarıyor olmanız bile sadece kendi başına takdire değer...

Yorum

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @Selim Turan Birde benim dediğim gibi alta Trabzonspor üste logo yapar mısın ?
                            [MENTION=36625]kanforfi[/MENTION]'nin fikri üzerinden diye belirtelim ayrıca ...

t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              @kanforfi'nin fikri üzerinden diye belirtelim ayrıca ...

Tabi ki hakkıdır . Armanın maviye denk gelen yeri bordo olsa daha mı iyi olur ki ? Seni de yoruyorum kusura bakma

Yorum

• @E. Cumur61 deneme yapıyoruz burada alakasız şeylerin çıkması normal değil mi?

Eğer sorun @kanforfi'nin fikri üzerinden çalışmam ise, çalışması üzerinden hareket etmemi istemiyorsa büütün ilgili görselelri silerim bir başka yerde de paylaşmam sorun olmaz...

Zaten imza logo falan da basmadım dikkat ederseniz..
                                En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 31.01.2016, 19:51.
                                t @Selim_Turan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X