Tasarım gayet güzel yalnız nacizane fikrim eğer iki renk olacaksa alt tribün mavi olsa daha hoş olur gibi.
Bunun nedeni de şu; Mavi daha naif bir renk bordo ise baskın. Baskın olan renk dış çerçevede, naif olanı çerçeveleyen bir yapıda olsa daha güzel olur bence. Dış gapı güçlü, iç yapı canlı olur.
arakadaşlar logo lu dizayn yapıp duruyorsunuz fakat logoyu karegrofi ile yapınca gerçek amacını ortaya çıkarır onca dünya klübü düşünememişmidir koltuklarda logoyu kullanmayı bi akıllı bizim taraftarmı biraz daha yaratıcılık yenilik ekleyerek güzel şeyler çıkarabiliriz
İşte logo koymak tam da yeniliktir yaratıcılıktır. Yaratıcılık isteyip diğerlerinde logo yok demen bence büyük bir çelişki.
Ayrıca bizim logo çoğu takımınkine göre daha sade ve uygulanabilir. Şimdi bi Arsenal'i düşün, Barça'yı düşün. Logoda 10 tane figür var. Bizde sadece Ts'yi yazdığında bile çok hoş bir görüntü oluşuyor. Uygulanabilirliği var yani.
Yanlış anlamadıysam orada demek istediği şuydu " Bu tasarım çok güzel yarın bir gün yönetim kötü bir şey yapacak üzüleceğiz"
aynen dediğin gibi kardeşim [MENTION=8362]Selim Turan[/MENTION]
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
[MENTION=36625]kanforfi[/MENTION]'nin fikri üzerinden diye belirtelim ayrıca ...
En güzeli bu oldu! Sadelik var, arma var, Trabzonspor yazisi var, mavi, bordo var ve retro tarzı olmuş. Mavide localarin tüm tribünü saran kolar gibi bir birlik olur..
En güzeli bu oldu! Sadelik var, arma var, Trabzonspor yazisi var, mavi, bordo var ve retro tarzı olmuş. Mavide localarin tüm tribünü saran kolar gibi bir birlik olur..
Aynen bilgisayara beğendiğim hepsini kaydettim bakıp bakıp duruyorum ve en çok buna takıldım dediğin gibi her şey var.
Aynen bilgisayara beğendiğim hepsini kaydettim bakıp bakıp duruyorum ve en çok buna takıldım dediğin gibi her şey var.
Yildizimizida altin renginde olabildiği kadar büyük şekilde vip tribününün ortasina yerleştirdik mi ve merdivenlere açık mavi renginde bantlar yapıştırdık mi, tadindan yenmez. Efsane olur, Türkiye'de hata dünyada herkes stadimiza baktığında ağzı açık kalır.
Yildizimizida altin renginde olabildiği kadar büyük şekilde vip tribününün ortasina yerleştirdik mi ve merdivenlere açık mavi renginde bantlar yapıştırdık mi, tadindan yenmez. Efsane olur, Türkiye'de hata dünyada herkes stadimiza baktığında ağzı açık kalır.
[MENTION=36625]kanforfi[/MENTION]'nin fikri üzerinden diye belirtelim ayrıca ...
Şimdiye kadar en beğendiğim tasarım bu oldu benimde. Bordonun ağırlıklı olması araya maviyi de katarak hem kadvetli bir hava hemde iki rengide kullanmış olduk çok başarılı gerçekten ancak merdivenlerin sarı olması nedeniyle Trabzonspor logosu da sarı olursa belki daha güzel ve göze çarpar şekilde durabilir. Galatasaraya benzer dicekler içinde böyle şeyler düşünerek ezikliğe kapılmayalım lütfen galatasaray bizi ilgilendirmez kendi işimize bakalım.
Yorum