Tasarım gayet güzel yalnız nacizane fikrim eğer iki renk olacaksa alt tribün mavi olsa daha hoş olur gibi.
Bunun nedeni de şu; Mavi daha naif bir renk bordo ise baskın. Baskın olan renk dış çerçevede, naif olanı çerçeveleyen bir yapıda olsa daha güzel olur bence. Dış gapı güçlü, iç yapı canlı olur.
Renklerin asilliği konusunu bilemem, o biraz da renge yüklenen anlama, o rengin oluşturduğu algıya bağlı. Ancak rengin insan üzerinde oluşturduğu psikolojik bir etki vardır. Bu yadsınamayacak bilimsel bir gerçek. Bu anlamda mavi de olmalı tabi ki. Hatta zamanında burda tamamen mavi olsun diyordum
Ama şu an için belirttiğim gibi üst katın bordo, alt katın mavi olmasından yanayım. Bunun sebebini de açıklamıştım.
Bir elin nesi var iki elin sesi var diye boşa dememişler.Ben bir şey dedim o bir şey dedi şu bir şey yaptı ortaya güzel bir şey çıktı ve hemen hemen herkes beğenecektir bunu. Yine beğenmeyen çıkacaktır ama en az beğenilmeyenlerden biri olur sanırım
bence daha modern ve klasik çizgiler kullanılmalı sadelik ve şıklık esas alınmalı benim düşüncem bu yönde yoksa yaparım iki tane tribal koltuk tasarımı resimken süper gözükür gerçekte kayserininkine benzer
Kardeşim eline sağlık. Facebook sayfamda paylaşıyorum izninle?
Yorum