Konya Stadı da enfes olmuş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonya Stadı da enfes olmuş
O kadar enfes ki tadindan yenmez.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo görüntü allianz arenada da var.. totale bakmak yerine orası burasını incelersen dünya çapında kusursuz 10 stadı zor bulursun..
akyazıda da kusurlar var bir çok stadda da var. çok övdüğümüz bursa stadında da olacak..
Ama Konya'daki neyin düzeni belli degil.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
O kadar enfes ki tadindan yenmez.
Evet enfess
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Evet enfess
yalnız çatı leş
Yorum
-
* Millet bu bekir'de insan belki cemiyeti var belki kız istemeye gidiceklerla az durun da
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTipik Türk zihniyeti desem kizan olur mu?
stada zaten o ismi veremezler ama spor kompleksi için hala çekincelerim var benim yönetim içinde bulunduğu şartlar altında en iyi açıklamayı yaptı bence ama yalakası o kadar çok ki tayyip'in her şey beklenir birde %72 onlarda özgüven şimdi.
ama şu net benim kafamda geçen sene vali bu sene ofg bilinçli yapılan öfkelendirme bunlar kesinlikle bilinçli.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak onrbrk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 farklı renkte koltuk var,bence renk kombinasyonu olarak dünyanın en uyumsuz stadlarından bir tanesisakin olun...
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoltukların dizilimi ve renkleri berbat ötesi ama genel olarak stad olarak fenadurmuyor apartmanı yok en azından.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum