Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konya Stadı da enfes olmuş

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Konya Stadı da enfes olmuş

O kadar enfes ki tadindan yenmez.
      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• o görüntü allianz arenada da var.. totale bakmak yerine orası burasını incelersen dünya çapında kusursuz 10 stadı zor bulursun..

akyazıda da kusurlar var bir çok stadda da var. çok övdüğümüz bursa stadında da olacak..

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o görüntü allianz arenada da var.. totale bakmak yerine orası burasını incelersen dünya çapında kusursuz 10 stadı zor bulursun..

akyazıda da kusurlar var bir çok stadda da var. çok övdüğümüz bursa stadında da olacak..
          Allianz Arena'yi ve diger örnekleri incelersen belli bir geometrik düzen icinde dizilmis koltuklar.

Ama Konya'daki neyin düzeni belli degil.
          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O kadar enfes ki tadindan yenmez.

Evet enfess

Yorum

• Dogrudur.
              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Evet enfess
                ilk başta ısınamamıştım stada ama güzel görünmeye başladı bana
                yalnız çatı leş

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Tribünleri iyi düsünmüsler, renk kombinasyonu güzel
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• * Millet bu bekir'de insan belki cemiyeti var belki kız istemeye gidicekler la az durun da
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tipik Türk zihniyeti desem kizan olur mu?
                      tipik Türk zihniyeti şöyle bişey; o göreve hizmet etmek için gelmiş biri halkın vergisiyle bir şey yapıyor sonra ona vefa'dan bahsediliyor yok öyle bir şey onun görevi o zaten yapacak cebinden para vermiyor yada gidip inşaatında bedavaya çalışmıyor ama bizde adam yaptı oluyor. ofg'de vefadan bahsetmiş aslında burda vefa kelimesini kamuflaj yapmış zira yaptığı yalamadan başka bişey değil.

stada zaten o ismi veremezler ama spor kompleksi için hala çekincelerim var benim yönetim içinde bulunduğu şartlar altında en iyi açıklamayı yaptı bence ama yalakası o kadar çok ki tayyip'in her şey beklenir birde %72 onlarda özgüven şimdi.

ama şu net benim kafamda geçen sene vali bu sene ofg bilinçli yapılan öfkelendirme bunlar kesinlikle bilinçli.
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Vlla normal bekir beyin foto çekip göstermemesi bu isim muhabbetinden sonra sogudum ben staddan

Yorum

• Tribünleri iyi düsünmüsler, renk kombinasyonu güzel
                          6 farklı renkte koltuk var,bence renk kombinasyonu olarak dünyanın en uyumsuz stadlarından bir tanesi

Yorum

• İlk olarak onrbrk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            6 farklı renkte koltuk var,bence renk kombinasyonu olarak dünyanın en uyumsuz stadlarından bir tanesi
                            koltukların dizilimi ve renkleri berbat ötesi ama genel olarak stad olarak fenadurmuyor apartmanı yok en azından.
                            sakin olun...

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              koltukların dizilimi ve renkleri berbat ötesi ama genel olarak stad olarak fenadurmuyor apartmanı yok en azından.
                              Ne olucak bea komşu,çekirdegin bittimi yukardan ip poşet salla altdan yollarız biz sana komuşuluk öldümü ^^

Yorum

• Koca Trabzon da fotograf cekecek baska biri yokmu?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X