Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• devamı da var ama galiba kota doldu atamıyorum .

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      anlayan biri şuna biraz hdr falan böyle bişeyler yapsa şahane bir resim eline sağlık kardeşim
      teşekkür ederim

Yorum

• [MENTION=50739]samet_karadeniz[/MENTION] dostum bekir abiye at fotoları facede hepsini yayınlasın akyazı sayfasında
        bordomavi.net
        https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [ATTACH=CONFIG]8268[/ATTACH]merdivende hızlanma var. bordo kauçuk döşüyorlar . galiba aralara mavide döşeyecekler . fena gözükmüyor
          Onlar öyle kalmayacak, üstleri kapatılacak.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Merdivenler güzel görünecek anlaşılan Eline sağlık @samet_karadeniz
            teşekkür ederim kardeşim

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Onlar öyle kalmayacak, üstleri kapatılacak.
              parke taşla mı kapatılacak yoksa ?

Yorum

• İlk olarak Muhammet Gündoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                @samet_karadeniz dostum bekir abiye at fotoları facede hepsini yayınlasın akyazı sayfasında
                atıyorum şimdi

Yorum

• Emeğine sağlık [MENTION=50739]samet_karadeniz[/MENTION] kardeşim.......

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Emeğine sağlık @samet_karadeniz kardeşim.......
                    ne demek abicim

Yorum

parke taşla mı kapatılacak yoksa ?
                      Yere membran seriyorlar izolasyon için, üzeri muhakkak bir şeyle kapatılacak, ama ne olur onu bilmem.

Yorum

devamı da var ama galiba kota doldu atamıyorum .
                        fotolarin linkini direk [img] [/img] kodunun icine copy paste edersen istedigin kadar resim koyabilirsin
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

[ATTACH=CONFIG]8266[/ATTACH]12/01/2016 - Samet Karadeniz

Çok hoş bir fotoğraf çekmişsiniz. Ellerinize sağlık.

Yorum

[ATTACH=CONFIG]8267[/ATTACH]fotoğraftada anlaşılcağı üzere deniz tarafındaki demir parçalar takılmaya başlandı. @f1bekir abi daha önce sende çekmiştin belki daha önce takılmıştır . ben bugun çektim daha yeni gördüm
                            Eline sağlık Samet, evet o parçalar daha önce takılmıştı. Sanırım kamyonlarda daha ufak parçalar da gelmiş bugün, sen gördün mü öyle bişey?

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fotolarin linkini direk [img] [/img] kodunun icine copy paste edersen istedigin kadar resim koyabilirsin
                              Forumumun yeni üyesiyim yavaş yavaş öğrenecem teşekkür ediyorum

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eline sağlık Samet, evet o parçalar daha önce takılmıştı. Sanırım kamyonlarda daha ufak parçalar da gelmiş bugün, sen gördün mü öyle bişey?
                                Geldi abi. Hatta vinçle indiriyorlardı parçaları

Yorum

Çalışıyor...
                                X