Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bütçe sıkıntıda...

bilmiyorum bu projenin sonu gelirmi.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Yaw benim bildiğim bu stadı yönetim falan yapmıyo ilerde trabzonda yapılacak olimpiyatlar için devlet zaten bunu yapacak oda olimpiyat stadı gibi bişey olacak yani yoksa kayserinin yaptığı futbol stadyumu gibi olacağını sanmıyorum...
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

tüm derdimiz statmıs tüm sıkıntımız modernizmmiş gibi sürekli ısıtıp ısıtıp bize su olacak bu olacak söle olsa dünyada bir numara türkiyede esi yok gibi palavralar yutturmak koca koca insanlara yakısıyor mu?kurumsal acıdan her alanda darbe yemişsin dısarıdan sportif acıdan tarihin en kötü sezonunu yasamıssın sonrada gelip stat üzerinden politika yapıyorsun...ah güzel trabzonum....dısarıda yüreksiz içeride aslan kesilen insanımız bizim yazgımız mı?insanların karsısına cıkıp iki çift laf edemiyecek insanlar ne anlar plandan projeden modernizmden?

Yorum

Manisaspor :

Rizespor :

Kayseri :

Buna ek olarak Galatasaray yeni stadı .

Fener bahçenin stadı

Koşu pistleri çimle kapatılıp kapalı tribün inşaatı ile modernleştirilen Sivas Stadı .

Yıllar sonra bitirilen Urfa Stadyumu .

İki tarafı açık olsada oldukça modern bir tesis olan Kasımpaşa Stadı.

Beşiktaşın kısa zamanda modernize çalışmalarına başlayacağı inenü stadı.

Gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılan Konya , Eskişehir ve Antalya projeleri ...

Projeleri bir süre basını meşgul eden Bursa , Karşıyaka, Kocaeli , Denizli.

Ve gelecek yıllarda bu tesisleşme atılımının tetikleyeceği yeni projeler.

Akyazı projesi Trabzon için lüks değil , zaruridir .
          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 02.02.2008, 21:51.

Yorum

Ünlü ressamlarımızdan Nuri Albayrak beyefendinin soyut resim çalışmaları ne alemde

Yorum

kayseri stadı bayağı boğucu olacağa benziyor.

gerçi bizimkide karadenize doldurma olacağı için boğulma ihtimali var.

Yorum

Stadimiz en fazla 42500 kisilik olmalidir ve kesinlikle atletizm pisti olmamalidir.

Yorum

keşke olsa bu projedeki gibi bi sıtadımız.. ama bütçe iyice sıkıntıya girecek,o kadar borç var.nasıl yapılacağını söylüyolar akıl karı değil..
                  devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

rizenin projesi çok hoş...
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Rizespor :

BU ADAMLARDA POZ VERİYOR ! BU DA !

Bilin bakalım resimdeki farklılık nedir ? Bulamadınız mı ? Benzerlik nedir ?

Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

abi ben bulamadım valla.

neyi kastettin?

Yorum

helal olsun adamlara ne güzel stadlar yapıyolar futbolumuz güzelleşiyor

Yorum

İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abi ben bulamadım valla.

neyi kastettin?
                            Arka plana yoğunlaşalım
                            Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arka plana yoğunlaşalım
                              hımm....

bi tarafta temeli atılmış bir proje;bi tarafta temeli bile olmayan,artık projemi desem ne desem bilemedim.

Yorum

Trabzonlu "zengin" müteahhitler, bırakın Türkiye'yi, yurtdışında bile bir çok önemli ve kaliteli projelere imza atarken -hiç birinin bu şehire sosyal ve sportif katkı sağlayacak 1 proje bile sunmamaları nankörlükden başka bir şey değildir. Birçoğu geçmişte bir şekilde Trabzonspor'dan nemalanmış bu 'para babalarının' iş Trabzonspor'a ve Trabzon'a birşeyler vermeye geldiğinde, ellerini cebe atmaktansa "birlik beraberlik yok uşağum" deyip sadece koltuk başkanlığı yapma hayallerine bürünmeleri ise tamamen pişkinlik.

Artık ok yaydan çıkmış. Olimpik'de olsa bir stad öyle ya da böyle yapılacak. En azından 2011 Gençlik Oyunlarından sonra atletizm pisti kaldırılabilir. Sanırım bunu yapmak çok zor olmaz. Kapasite ise maksimum 35 bin olabilir. Bugün en önemli maçlarında bile 20 bini zor bulan Trabzonspor için en uygun kapasite bu olur sanırım.
                                Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X