cok guzel bir haber .olmasi halinde mukemmel olur fakat yeni stad yapilacak ise 20 milyon gibi buyuk bi paranin avni aker in revizyonu icin harcanicak olmasi ve daha sonra bu stadin terk edilip yeni bi stadin yapilacak olmasi pek mantikli gorunmuyo
stad neden terk edilsin pilot takım var o stadıda onlar kullanır her hafta maça gitmiş oluruz
Ya kardeşim ağır kalmaları bir tarafa üst tarafa kopyaladığım reklamsız halini neden silmişler? Hadi onu silmişler bari altına yazdığım şu yukardaki mesajı silseydiler de laf havada kalmasaydı. Ne saçma iştir bu! Onun mesajını silmeleri gerekiyordu benimkini değil. Umut'la ilgili ben birşey dememiştim o kısmı başkası için yazdın sanırım.
o kısmı kendi adıma yazdım lakin türkiyenin en iyi pivot santrforuna kötü laf sarfettim demekki gözlerim iyi görmüyo muş! farkettim yazdım sonra kaldırmışlar alıntı yaptım göze çarpsın diye zaten olabilir her alanda gelişmeye hazırız
wasudoku arkadaşım şu projeci arkadaşlarla iyice bi konuşsanda neler oluyo anlasak
bakandan bir ışık mı görmüşler yoksa bizim gibi bir ''acaba'' diyip kendikendilerine çalışmaya mı başlamışlar? biliyosun burada söylenen her sözün büyük önemi var. boş umutların sonunda hüsrana uğramaktan bıktık. olayın içeriğini net bir şekilde öğrenebilirsen çok makbule geçer.
Haklısın o nedenle yanlış bir bilgi vermek istemiyorum. Ama şunu söyleyebilirim YPU ya "çalışın" diyen Hamdi bey(AKFEN). Tabi Hamdi beyin nazı geçtiği için çalışıyorlar yoksa Hamdi bey kesinlikle ben yaptıracağı dememiş.. Yani YPU da tam bilmeden, ricaya binayen çalışıyor.
arkadaşlar neden denizin içine stad yapılıyor koca trabzonda başka biryer yokmu bence avni akerimizi güzelce bir tadilat etsinler yeter
Bence denize yapılmalı gösterişli olmalı hep yukarlara değilde birazda aşağılara inilmeli...Bu proje sadece trabzonspora değil trabzona hatta türkiyede yapılıcak bir çok etkinliğe ev sahipliği yapıcaktır...Yapmak isteseler denizin üstüymüş altıymış hiç sorun olmaz maliyet falan hikaye....
Haklısın o nedenle yanlış bir bilgi vermek istemiyorum. Ama şunu söyleyebilirim YPU ya "çalışın" diyen Hamdi bey(AKFEN). Tabi Hamdi beyin nazı geçtiği için çalışıyorlar yoksa Hamdi bey kesinlikle ben yaptıracağı dememiş.. Yani YPU da tam bilmeden, ricaya binayen çalışıyor.
Yani kısacası kimseden bi bilgi almadan birisinin ricasındanmı kaynaklanıyo yoksa benmi yanlış anladım
Hamdi Bey dediğiniz, Hamdi Akın mı? Kendisi Fenerbahçeli değil mi?
Evet abi bende senin gibi biliyorum Fenerbahceli Hamdi Akın. Ama sonucta iş adamı. Belki vardır bişeyler hayırlısı bakalım. Bekleyelim zaman ne gösterir artık.
En son Mahmut Yılmaz tarafından düzenlendi; 09.05.2009, 05:37.
Akfen Trabzon'da yapılan Novotel'in ortağı Trabzon'a bir ilgisi var Akfen grubunun bakalım ne çıkacak.
İnsanın aklı karışıyo tamamen ama sonucta bu bir iş adamı. Dedigin gibi Novotel'in ortagı ( Daha yeni ögrendim bunu ). Egerki Novotelden belirlenen karın cok yükseginde bir gelir elde ediliyosa projeyi yapmayada göze alabilir.
Trabzonspor dergisinde bu konu ile ilgili ufak da olsa bir bölüm vardı...Tribünlerin üstünü kesinlikle kapatmayı düşünüyorlar...Bunu stadyumun köşelerine büyük direkler yerleştirip çatıyı onun üstüne oturtturacaklar...Ama bana öyle geliyor ki kapasite artırımı da yapmak lazım...Kale arkalarını Maraton'un seviyesine çıkarabilirler...Böylece satdyumumuz çok daha şık görünür...O zaman stadyumun akustiği de istenilen düzeyde olacaktır..
Arkadaşlar Akfen grup havaalanı işletme ihalelerini alan TAV'ın ortağı değil mi.
TAV'ın genel müdürü de Sadri Şener'in kardeşi Sani Şener değil mi.
Burdan bir bağlantı olabilir.
Yorum