Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Göz yanılması değildir yüksek ihtimalle. Stadyumda böyle simetrisizlikler var.Şunun gibi mesela.

Kale arkasında da aynı simetrisizlik var.
    Simetride baz alınan noktalar farklı olabilir.
    Alt tarafta (en sağdaki girişin altına) 6. çizgiyi de çizerseniz
    1-6 ile
    2-5 ile
    3-4 ile
    simetrik görünecektir.
    Yani bu görüntüyü yazıcıdan çıkartıp
    soldan ve sağdan tutup iki ucunu katladığınızda üst üste gelecektir.
    Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Simetride baz alınan noktalar farklı olabilir.
      Alt tarafta (en sağdaki girişin altına) 6. çizgiyi de çizerseniz
      1-6 ile
      2-5 ile
      3-4 ile
      simetrik görünecektir.
      Yani bu görüntüyü yazıcıdan çıkartıp
      soldan ve sağdan tutup iki ucunu katladığınızda üst üste gelecektir.
      Locaların olmadığı projeye göre alt tribünlerin merdiven boşlukları üst çıkışların hemen hizasındaydı, benim bahsettiği simetri bu.

Yorum

Locaların olmadığı projeye göre alt tribünlerin merdiven boşlukları üst çıkışların hemen hizasındaydı, benim bahsettiği simetri bu.
        Üstadlar simetriden bahsetmiyorum zira simetrisiz olduğu belli gerçi sonradan değiştirilebilir bize stad devredilince ama kastettiğim o kısımdaki basamakların genişliği, bana diğerlerinden daha geniş geliyor.

Yorum

• Simetri ne arar Trabzon'da?

İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Toki zihniyetine/mühendisliğine kurban edilmiş proje.

- Bu projeyi çizen mühendis kimdir bulamadım. Başka spor kompleksleri yapmış mı merak ettim. Yani bu adam hiç mi elini çenesine koyup "yahu bu görüntüde bir yanlışlık var ama ne!!?" dememiş. Yok yani şu projeyi yöneten adam da Trabzon2lu ve mühendis olan bir bakandı. Hiç mi önüne gelen şeye bakıp "yavrucum bu projede sen ortayı bile tutturamamışsın, sol üst köşeye çıkış koymuşsun güzel de sağ üst köşede bir eksiklik var sanki!" dememiş. La tamam olabildiğince düşük maliyetle salon yapıyorsun da arkadaş kapıları tuttursaydınız bari. Göz var n/izam/n var. Yazık yeminle. Üniversitede böyle bir proje sunsa dersten çakardı bu mühendis. Ödevlerini parayla mı yaptırmış ne! -)

- Kapıları ve ortayı tutturamasalarda salonun bazı güdüklükleri makyaj edilebilir. Salonun diğer bir güdüklüğü de tribünlerin zemine sıfır yapılması. Çok amaçlı salonlarda tribünler -portatif tribünlerde düşünülerek zeminden daha yüksekte inşa ediliyor. Böylece 8-9 sıra portatif tribün ile pota arkalarının boşluğu da değerlendirilmiş oluyor. Şu an basketbol takımı full seyirciye oynayamıyor olsada ileride olası daha büyük organizasyonlarda portatif tribünlere ihtiyaç duyulabilir. Umarım buna yönelik birşeyleri düşünebilecek kafada yöneticiler vardır. Geçen sezon pota arkalarına çay bahçelerinde kullanılan beyaz plastik sandalyeler koyuluyordu. Bir tek okey takımı eksik diyordum.

- Sarı renk basamakları hiç söylemiyorum bile. Kesin o da Uefa talimatıdır!!
          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Geçtiğimiz hafta yapılan ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İl Genel Sektereri, Belediye Başkan Yardımcısı, Karayolları Genel Müdürü, TİSKİ Genel Müdürü, TOKİ Daire Başkanı, TOKİ Şube Müdürü, Müteahhit firma sahibi, AKSA Elektrik İl Müdürü, Trabzonspor Tesis ve Stad Müdürü ve Trabzonspor Proje Danışma'nın katılımıyla gerçekleşen Akyazı Spor Kompleksi Koordinasyon Toplantısı'nda alınan kararlar listelendi.

Buna göre koordinasyon toplantısından çıkan kararlar şu şekilde:

- Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ile ortak hazırlanan Spor Kompleksi yol bağlantı projeleri Trabzon bu proje incelendiğinde olumlu bulunmuş ve imalatı bitirildiğinde sorunsuz bir şekilde işleyeceğine karar verilmiştir.

- Doğalgaz ve Elektrik firmalarının hala Akyazı hattı ile ilgili çalışmaya başlamadıkları tespit edilmiş. Başlamama sebebi olarak gösterilen Akyazı Kavşağı geçiş belirsizliği Karayolları'nın sunduğu çözümle giderilmeye çalışılmasına karar verilmiştir. Kavşak geçişi sağlanana kadar firmaların bu alana kadar olan imalatlarını bir an önce bitirmesi gerektiği kendilerine bildirilmiştir.

- Karayolları kendi protokolleri dahilinde olan yolları, yol bağlantılarını ve kavşakları bir an önce yapma gerekliliğine karar verilmiştir.

- TİSKİ'nin komplekse getireceği içme suyunun yetersiz olabileceği kapasite artırımına gidilmesi gerektiğine karar verilmiştir.

- AKSA Elektrik firmasının komplekse getireceği enerji miktarının yetersiz kalabileceği kapasite artırımına gidilmesi gerektiğine karar verilmiştir.

- Taşkın deresi imalatının hala başlanmadığını ve bu imalatın TOKİ tarafından projelendirilerek imalata başlanmasına karar verilmiştir.

- Kompleks bünyesinde yapılmasına karar verilen yeni 5.000 kişilik tribün imalatının yapımı için Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın harekete geçirilmesine karar verilmiştir.

- Çatı ve Mebran imalatının müteahhit firmaya bildirildi. Müteahhit firma da imalatın detaylı ve özel olduğunu aceleye getirilmemesi gerektiğini gerekli hassasiyeti göstererek çalışmaya devam ettiklerini bildirdi.

- Genel olarak müteahhit firmaya işlerin yavaş gittiği daha hızlı çalışılması yönünde görüş bildirildi. Özellikle stat yapısı dışında kalan iki yapının, çevre düzenlemesinin ve spor sahalarının bir an önce bitirilmesi gerektiği ve bu imalatlar konusunda engel bir konu olmadığı bildirildi.

- İl Emniyet Müdürlüğü'nün talebi olan Akyazı Spor Kompleksi'nin güvenliğine hizmet edecek olan görevliler için Emniyet binası talebi iletildi. Bu binanın vaziyet planında uygun bir yere yerleştirilmesine karar verildi.

TrabzonAjans.com

Yorum

• Şimdi Stadın önünden geçtim de pembeye boyandı dediğimiz yerin boyası biraz daha koyulaştırılmış gibi geldi. Ve asıl bomba onun yan tarafı şüphe götürmeyecek şekilde açık Pembeye boyanmış. Bildiğiniz gül pembesi..
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Desenize yapılması gereken onlarca iş var, ben stadyumun 2016 Ağustos'a yetişmeyeceğine kanaat getirdim, kompleksin tamamının bitmesi 2017 Ağustos'u bulur.

Yorum

• Emniyet binası eklenecekmiş Keskin nişancı kuleleri unutulmaz umarım.
                  Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                  Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Bu sene izine gelemeyip açılışı yapamayacağım diye çok üzülüyordum, seneye açarız artık bende ordaykennAllahın izniyle..
                    Film film tam bir film!
                    İnsan ol evlat!

Yorum

• Catı için yeni malzemeler geldi ama sayısı çok değil gördügüm kadarıyla. Yol tarafı kalearkasinda çalışma olacak bugun

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• dün yanından geçtim de yol tarafındaki duvar pembeye boyanmış gibi niye öyle
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şimdi Stadın önünden geçtim de pembeye boyandı dediğimiz yerin boyası biraz daha koyulaştırılmış gibi geldi. Ve asıl bomba onun yan tarafı şüphe götürmeyecek şekilde açık Pembeye boyanmış. Bildiğiniz gül pembesi..
                          Sulyen boya olabilir.ana boyanın altındaki astar boyadır

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Olabilir. Çünkü bu şekilde kalırsa Onur krizinden büyük kriz çıkar şehirde
                            www.x.com/zykmda

Yorum

Göz yanılması değildir yüksek ihtimalle. Stadyumda böyle simetrisizlikler var.Şunun gibi mesela.

Kale arkasında da aynı simetrisizlik var.
                              bilmiyorum bu simetri görmeyisini kac kere burada belirttin
                              yarim acisi berbat bir resimlen

al incele simetri varmi
                              olmasa ne yazardi, otizm gibi simetri algisini insanin asiri derece gerek duyan insanlarimizimi düsünüyorsunuz
                              armamiz bilen simetrik degilken birde, simetrinin neden bukadar önem kazandi

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Olabilir. Çünkü bu şekilde kalırsa Onur krizinden büyük kriz çıkar şehirde
                                Ve dediğimiz gibi. Şu an pembe boyanın üzerine önceki boyadan yapılıyor
                                www.x.com/zykmda

Yorum

Çalışıyor...
                                X