Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Onur Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gerçekten çok kötü. Kör müydü bunu çizen mimar merak ettim. Yil 2014 bu kadar tipsiz bir loca sistemi görmedim.

Kör degilde, art niyetliydi galiba onuda geldi bize yamadilar.
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İhalede var, 2015-16 sezonuna kadar hepsinin bitmesi lazım.
      İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tesisler akyazı stadı çevresine taşınacak.

Benim asil bekledigim bu; stad cevresindeki yapilar, peyzaj ve tesislerin bu alana tasinmasi. Insallah hakkiyla olur bunlar. Özellikle tesis kulübümüzün istedigi sekilde, modern ve günümüz kosullarina göre insaa edilir.
      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Bu nasıl bir ucubeliktir ya

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu nasıl bir ucubeliktir ya
          ucubelik demesek ... şimdi bri çıkar heykelleri yıktığı gibi bunuda yıkar mazallah ... iyi kötü bir stadımız olacak ondan da olmayalım ...

şaka bi yana ....birde allah aşkına her seferinde burada şu localara takmayan biri olsun yeniden ...

bu loca konusu burada 1000 sayfaya yakın tarşıldı ... yazıldı çizildi nedeni ne olacağı dünyadan örnekleri.. bittiğnde neye benzeyeceği epeyce bir tartışıldı ..

saygılarımla
          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Adı stad.Ben yaptım oldu cinsinden.
            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Beton gozukmeyecek bile bittiginde, Turkiyenin en ozel stadi olacak.

HEP
              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Locaların üstündeki tribünün en üst kısmının görüş açısı çok da iyi olmayacakmış gibi görünüyor sanki.

Yorum

• 3 boyutlu görsel ne zaman hazırlanacak acaba ?
                  ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tesisler akyazı stadı çevresine taşınacak.
                    Cem kardeşim bu bilgiyi kimden aldın? Ben Erol Bey'e büyük bir heyecanla sormuştum bu konuyu, hani 100 milyon dolarlar konuşuluyordu ya, ama o hiç oralı olmadı

Sadece diğer branşların taşınacağından falan bahsetti. Hevesim kursağımda kalmıştı, gitti 100 milyon dedim içimden

29:10'dan itibaren seyredin

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      3 boyutlu görsel ne zaman hazırlanacak acaba ?
                      Bu konuda bir bilgi yok ama benim fikrimi sorarsanız ancak sponsorluk anlaşması imzalandıktan sonra sponsor tarafından hazırlatılır bu 3D'ler...

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Locaların üstündeki tribünün en üst kısmının görüş açısı çok da iyi olmayacakmış gibi görünüyor sanki.
                        Mühendis arkadaş açı tam ayarlandı, sıkıntı yok demişti ama koltuklar takılınca bakarız açı tam mı değil mi

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mühendis arkadaş açı tam ayarlandı, sıkıntı yok demişti ama koltuklar takılınca bakarız açı tam mı değil mi
                          Yedek kulübelerinin görülmesine imkan yok bence en azla yan hakemler görünür, bekleyelim bakalım.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yedek kulübelerinin görülmesine imkan yok bence en azla yan hakemler görünür, bekleyelim bakalım.
                            Tabi canım, yan çizgiye göre ayarlandı demişti zaten, yedek kulübeleri görünmez...

Yorum

• Kombine alacağım zaman kale arkası üst tarafın ortalarını tercih ederim büyük ihtimalle, en güzel açık üst ribünlerin ortasından olacaktır.

Yorum

• kale arkası köşeleri çok iyi avni akerde hep favorim olmuştur. akyazıda köşeleri oval değil de düz olması çok iyi sahaya daha yakın olacak ve görüş açısı daha iyi olacak.

Yorum

Çalışıyor...
                                X